Syzygy
|
|
« Válasz #13725 Dátum: 14 jan 24, 20:32:47 » |
|
Az aztadomnak és a funnak mi köze van egymáshoz? Kicsit megtévesztő ez a webcím.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #13726 Dátum: 14 jan 24, 20:47:07 » |
|
Ki akarom tölteni a lyukat a csajos mappában. Valaki? Esetleg valaki a barátnőjéről? Micsudi?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #13727 Dátum: 14 jan 24, 20:47:14 » |
|
nagyon jó téma, hogy kiadták iOSra ezt a sz*rt, androidra meg nem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #13728 Dátum: 14 jan 24, 20:52:49 » |
|
Tényleg Saphi, te nem is tudom mit szóltál a 3. évadzáróhoz OMG, Lew nem nőnek tetteti magát! Aes, csinálj már valamit, szerencsétlennek feltörték a fiókját.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #13729 Dátum: 14 jan 24, 21:01:30 » |
|
Most nézem a BSG utolsó részét, addig tök mindegy, hogy Lew fiú e vagy lány éppen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #13730 Dátum: 14 jan 24, 21:22:19 » |
|
Máris? Úúúú-úúú basszus, nagyon szeretem azt a részt, rohadt jól lezárták.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #13731 Dátum: 14 jan 24, 21:33:09 » |
|
Ne is mondjátok, nővérem kitalálta hogy nézzük ezt is együtt, és most várom be már kb. egy hete... -_-" 5 résznél tartok még csak emiatt, bár sztm még 1-2 nap és nézem tovább, nem érdekel Amúgy eddig baromira tetszik, az a jelenet még az első részben amikor az elnöknő és a kapitány is átveszik a parancsnokságot hátborzongató volt szinte. Nagyon király h nem ilyen túlexponáltra csinálták meg mint a hollywoodi filmekben szokás, hanem nekem pl. az ment végig a fejemben, hogy hogy merik egy ilyen reménytelen szituációban elvállalni a felelősséget? Komolyan, legdurvább jelenet volt sztm eddig az egésznek
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #13732 Dátum: 14 jan 24, 21:33:39 » |
|
Steinsgateből pont a legbénább szereplőt sikerült kiválasztanod. Mondjuk a vörös csajért pluszpont (awh), de hogy fogsz vele elszámolni ishidánál?
Omg Okabe a legjobb az egész Steins Gate-ből. Meg Kurisu.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #13733 Dátum: 14 jan 24, 21:38:56 » |
|
ez a mad scientistó annyira idegesítő volt az elején, majdnem abba hagytam miatta. Nagyon béna volt, mondjuk a második felére végre abbahagyták ez az erőltetett vígjáték fanservice vonalat, de nem lett túlzottan szimpatikus. kurisu viszont , áhh vonzóak az ilyen csajok, mondjuk Jill/Claire lesz az örökségesség. De jó nem létező nőkről beszélni.
BSG-ről keine ahnung van részemről, csak hogy kerüljük a párhuzamos beszélgetéseket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #13734 Dátum: 14 jan 24, 21:43:37 » |
|
Fanservice talán ha 2 alkalommal volt benne... Kurisu meg egyike azon kevés női főszereplőknek, akiket nem akartam fejbelőni 5 perc után =DDD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 24, 21:46:37 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #13735 Dátum: 14 jan 24, 21:51:26 » |
|
Syzygy, akkor tessék megnézni. -.- Sabaku, örülök, hogy tetszik!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #13736 Dátum: 14 jan 24, 21:56:22 » |
|
Ha lenne egy ilyen helyem, akkor talán megnézném: Mondjuk nem, akkor sem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #13737 Dátum: 14 jan 24, 21:58:24 » |
|
Ha elölről kezdhetnék mindent, sminkes szeretnék lenni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #13738 Dátum: 14 jan 24, 22:08:47 » |
|
Máris? Úúúú-úúú basszus, nagyon szeretem azt a részt, rohadt jól lezárták.
Közben félbeszakítottak, francba. De nem baj, most folytatom. Amúgy érdekes, hogy arra már nem emlékeztem, hogy a finálé előtt azért van pár nagyon lapos rész. A történet éppen csak csordogál közben, a 16.-19. rész simán elfért volna egy epizódban, utána azonnal mehetett volna a végső haddelhadd, majd a lezárás. xD Sabaku, Go! Go! Go!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #13739 Dátum: 14 jan 24, 23:06:32 » |
|
Főnök, főnök, magának meg a fejére szorult a kjarburátor nem vette észre? Dehogynem a brant egye meg alig kapok levegőt. Ne nyeljé! Jaaj jaaj de szorít. Szóljatok a lakatosoknak. Szólunk!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|