Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13665 Dátum: 14 jan 23, 23:01:52 » |
|
A szomszédom rájött, hogy a pesti kávézók nagy része forrócsoki név alatt mezei kakaót ad méregdrágán. Erre pont annyira voltam kíváncsi mint ti.
Mit szoktál erre csinálni Aes? Te Pécsen laksz, nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #13666 Dátum: 14 jan 23, 23:18:17 » |
|
Morita, ez most nagyon megdöbbentett engem! Fel is vagyok háborodva, hogy ilyet tesznek velünk. Mit szoktál abban a 6 percben itt csinálni? Elmész az egyik vágánytól a másikig? Nem nézel körül eme szép helyen? 6perc sok idő.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 23, 23:21:22 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13667 Dátum: 14 jan 23, 23:23:09 » |
|
6 percre minimum illik rászámolni a késést is, és mire észreveszed, hopsz van szabad fél órád.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #13668 Dátum: 14 jan 23, 23:24:27 » |
|
Szólj, mit jelent ez, hogy te, holt tetem, egész acélban így feljársz a hold fakó fényére, borzasztván az éjt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #13669 Dátum: 14 jan 23, 23:25:55 » |
|
Gratulálok Minagi, Kage lettél! Ezennel te is csatlakoztál a hsz vadászok népes táborához.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13670 Dátum: 14 jan 23, 23:26:51 » |
|
Apu annyit jelent, hogy közeljövőben megpróbáltatásaid lesznek. Amúgy szép mondat, honnan van?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #13671 Dátum: 14 jan 23, 23:28:55 » |
|
Nem vagyok hozzászólás vadász Nekem értelmes hozzászólásaim vannak, nem úgy, mint Lew-nek. Amúgy köszönöm!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #13672 Dátum: 14 jan 23, 23:29:33 » |
|
6 percre minimum illik rászámolni a késést is, és mire észreveszed, hopsz van szabad fél órád. 6 percre minimum illik rászámolni a késést is, és mire észreveszed, hopsz van szabad fél órád. Úgy érted szabad két órám? A MÁV viccesebb cég annál, hogy fél órákkal szórakozzon. Ezek nem szarral gurigáznak. Egyébként a 6 percbe az átlagos késés már bele van számolva. Hivatalosan 15 perc lenne. Morita, terrorista gyűlésen veszek részt, a kávézók ellen megyünk majd a nyáron. Éljen a Forró Csoki Felszabadító Brigád!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #13673 Dátum: 14 jan 23, 23:42:22 » |
|
Hegy, völgy, patak, tó és liget manói, és ti, akik a parton könnyű lábbal űzitek Neptunt apálykor, és szöktök előle, hogyha jön; éjjeli bábok, akik a fűbe zöld gyűrűt tapostok mitől fél a juh; és ti, akik éjfélkor gombát növeltek a földből, harangszó hallgatói, akik révén - bár gyöngék vagytok - elhomályosítom a déli napfényt, szelet lázítok,és zöld tenger és kék égbolt közé vihart idézek; én gyújtok tüzeta mennydörgés alá és meghasítom Jupiter tölgyét saját fegyverével, hegyeket rázok; kirántok helyéből fenyőt és cédrust: parancsomra sírok nyílnak meg, fölébrednek a halottak, és újra járnak. Durva mágiámról végleg lemondok. Ha megpendítettem az égi zenét - éppen most csinálom -, hogy célomat szolgálja ez a könnyen lebegő bűbáj, pálcám eltöröm, több ölnyi mélyre ásom el a földbe, és mélyebbre, mint mérőón hatol, hajítom könyvemet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #13674 Dátum: 14 jan 24, 00:37:47 » |
|
Nekem értelmes hozzászólásaim vannak, nem úgy, mint Lew-nek. Miért mindenki engem hoz fel példának?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #13675 Dátum: 14 jan 24, 11:12:22 » |
|
Valaki nagyon unatkozhatott, amikor kitalálta ezt. Bár szerintem a gyakorlatban esélyes, hogy tömegverekedéssé fajuljon. És emberek, akik ezt komoly formában csinálják: Atyaég. Azok a seprűk, azok nagyon viccesek, főleg ahogy szaladnak velük.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 24, 11:42:59 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #13676 Dátum: 14 jan 24, 12:20:37 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #13677 Dátum: 14 jan 24, 13:10:42 » |
|
Ha kicsit nagyobbak lennénk, kimehetnénk a hóba játszani, de hát még menni se tudunk. Igazából még mászni sem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #13678 Dátum: 14 jan 24, 14:27:24 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #13679 Dátum: 14 jan 24, 15:03:34 » |
|
Ha kicsit nagyobbak lennénk, kimehetnénk a hóba játszani, de hát még menni se tudunk. Igazából még mászni sem.
Ne aggódj, Vilike gyorsan nő, és hamarosan csak neki köszönheted majd, hogy felnőtt apuka létedre is nyugodtan tombolhatsz a hóban, anélkül, hogy furcsán néznének rád. Hiszen te csak "vigyázol a gyerekre". Lew! Köszi, nem rossz kép, de valahogy nekem ez annyira nem Katniss-es.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 24, 15:19:51 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
|