Lew
|
|
« Válasz #13650 Dátum: 14 jan 23, 19:01:22 » |
|
nem =D ZH időszak után megcsinálom, de most nem érek rá =(
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #13651 Dátum: 14 jan 23, 19:18:58 » |
|
Miket találok az interneten : http://yula568.deviantart.com/art/Birds-of-Thundra-101378859Nem érdekel, hogy miből van, de ez nagyon szép lett. Kicsit meglepődtem, hogy ezt egy magyar készítette. Még anime fanokat könnyebben lehet találni nálunk (tegnapelőtt találkoztam is kettővel a metrón), na de ebből nem igazán. Mostanában én sem nézek animét, csak mangákat olvasok. Még így is majd be kell pótolnom a Magi második évadját. Mechásból meg nem tudok. Nem igazán érdekelnek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #13653 Dátum: 14 jan 23, 20:14:20 » |
|
nem =D ZH időszak után megcsinálom, de most nem érek rá =(
Gondoltam, az anime miatt kérdeztem rá inkább, akkor még van időm elküldeni a képeket, ha az összeset megcsináltad szólj és elküldöm az enyémet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #13654 Dátum: 14 jan 23, 20:18:20 » |
|
Jó, vagy rossz, ha hirtelen el tud szállni minden haragom? Egy aranyos hangnemben kimondott "mesélj nekem Belgiumról" le tud kenyerezni annyira, hogy már vele örülök. Ennek örömére vásároltunk 16000ft-nyi amcsi cuccot a Lidlben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #13655 Dátum: 14 jan 23, 20:20:00 » |
|
Ezt nézzétek meg, mintha táncolnának. http://vimeo.com/31158841
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #13656 Dátum: 14 jan 23, 20:24:53 » |
|
Ilyet itt is csinálnak a seregélyek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13657 Dátum: 14 jan 23, 20:30:24 » |
|
Váó, rengetegen vannak. Ennyi madártól egy helyen már félnék igazából.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #13658 Dátum: 14 jan 23, 20:35:06 » |
|
Mint a Madarak c. filmben. Elkezdenének így táncolni majd zsutty, úgy betámadnak.... >_<
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #13659 Dátum: 14 jan 23, 20:38:12 » |
|
Moziból mindkettőt Az kicsit egy jófej eladócsávó adta vésztartalékként, mert akkor még a nagyplakátot nem szedték le, ez volt kb. november végén/december elején, és azóta a két szekrény közötti résben tartottam h össze ne gyűrődjön lehetőleg, mert a sima papíron sajnos minden kis hülyeség meglátszik. És 47 x 47 cm. A nagynak a széle sajnos elég gyűrött de nem látszik ha nem csillan meg rajta úgy a fény mint itt. http://i40.tinypic.com/2k0bvp.jpgA kicsi se rossz. Jó arc lehetett ez az eladó. Egyébként otthon nekünk is vannak moziplakátjaink, nagyok, pl. az összes GyU rész.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #13660 Dátum: 14 jan 23, 22:27:02 » |
|
Az nekünk is van Mármint egy GyU-s, csak már nem tudom hol és melyik. Nem láttam már 10 éve mondjuk, szóval nem hiszem h megvan még... Kár érte, mai fejjel tuti kitenném megint a falra, leszedve is csak azért lett mert a kb. 4 éves énemnek nem tetszett h a plakát miatt este nem látszik a kint lévő fák árnyéka xDDD De kell vagy nem? Mert ha nem akkor kidobom vagy lepasszolom vmi random arcnak, mert nekem nem kell
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #13661 Dátum: 14 jan 23, 22:30:54 » |
|
Kéne hát, főleg ingyér', bár nem tudom, hogyan tudnád ezt ide eljuttatni, úgy, hogy ne kerüljön pénzedbe.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #13662 Dátum: 14 jan 23, 22:32:11 » |
|
Felutazol, így csak neked fog valamennyibe kerülni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #13663 Dátum: 14 jan 23, 22:43:03 » |
|
Hát végül is, havonta egyszer járok Pesten az igaz. Vagyis igazából kétszer, de ebből az egyiken kb 6 percet töltök el ott, amíg átszállok az nem igazán számít. xD Lehet akkor kéne megoldani az adásvételt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #13664 Dátum: 14 jan 23, 22:54:47 » |
|
Én vmiért azt hittem h Pesti vagy xD De mindegy akkor már, ha valamik erre jársz akkor odaadom:D
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
|