24 nov 26, 00:18:56 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 892 893 [894] 895 896 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1251464 alkalommal)
0 Felhasználó és 94 vendég van a témában
heo
Shinobi no Kami
*
Nem elérhető Nem elérhető

Fényhozó

« Válasz #13395 Dátum: 14 jan 19, 18:41:20 »

Hívtál? Nyelvesít

Ennyi erővel senki sem ismeri még saját magát sem. De kicsit előre szaladván még azt is mondhatnám, hogy, ha tényleg kommunikációs zavarban szenved, akkor hogy a fenébe is ismerném meg?

Szerintem nem szenved eme betegségben. Erősen korlátozott? Legfeljebb abban a tekintetben, hogy csak egy bizonyos réteg felé tud nyitni. Mint ahogyan mi mind.
Másrészt pedig létezik ok-okozati összefüggés. Ha nem kezelteti magát, akkor valóban nem elég intelligens.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #13396 Dátum: 14 jan 19, 18:44:57 »

Az előbb melegszendvicset ettem, mert anya nem engedte hogy süssek szalonnát, mert szerinte büdös lesz tőle az egész házban.
Naplózva

CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #13397 Dátum: 14 jan 19, 18:45:56 »

Idézet
És most már akkor mindenkinek baja van mindenkivel - hurrá!
Szvsz (ha már ennyire rövidíteni akarunk, habár ezek inkább chat környezetbe valóak... Mosolyog ) Csak Ti vettétek magatokra az élcelődést, amit mindenki más normális ember inkább vagy áthárítana másikra, vagy figyelmen kívül hagyná, vagy, ha az nem megy, elkullogna csöndben a sarokba, és miután kisírta a lelkecskéjét, visszajönne felfrissült gyökérséggel. Megy ki tudja hány oldal óta az érdektelen megsértődés, ami már az én korosztályomban SEM divat. Pedig minket aztán lehet gyerekesnek mondani, de jobban kiállunk magunkért, mint te, vagy Ayumi, vagy zitagirl. (Nem, amit csináltok, az nem azt jelenti, hogy kiálltok magatokért, legalábbis szerintem)

Minagi: Ööö, köszönöm, azt hiszem. Nevet

Na, Lew megjött és mindenki tud végre értelmes dolgokról beszélni. Megmentő. Vagy olyasmi. Nevet
Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #13398 Dátum: 14 jan 19, 18:53:53 »

vagy áthárítana másikra, vagy figyelmen kívül hagyná,

Ezt egyből kiszúrtam ! Én eszerint az elv szerint élek !

Lew a megmentő  Kúl
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #13399 Dátum: 14 jan 19, 18:54:31 »

Crazy jól néz ki, ha jól rémlik, szóval nekem is szimpatikus.
Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #13400 Dátum: 14 jan 19, 18:56:13 »

Lew baba, mikor 15 éves voltál jobban ment a téma váltás.... de amióta lesérültél, ej. Gyakorold még.
Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #13401 Dátum: 14 jan 19, 19:01:44 »

Srácok nekem nincs semmi bajom a nőkkel azon kívül hogy nem megy pártalálás vagy nagyon fura lányokkal jövök össze ami által csak negatív tapasztalataim vannak, vagy lekoptatnak, néha úgy mintha valami rovar lennék. De a barátaim 75%-a lány! kapaszkojatok Mosolyog A keserűség néha szül egy kis sovinizmust és sztereotipizálást de ez nem annyira komoly mint hiszitek.
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Arysha
Akadémiai tanár
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Otaku o~baa-chan/Gea jobbkeze :D

« Válasz #13402 Dátum: 14 jan 19, 19:02:57 »

Hívtál? Nyelvesít

Ennyi erővel senki sem ismeri még saját magát sem. De kicsit előre szaladván még azt is mondhatnám, hogy, ha tényleg kommunikációs zavarban szenved, akkor hogy a fenébe is ismerném meg?

Szerintem nem szenved eme betegségben. Erősen korlátozott? Legfeljebb abban a tekintetben, hogy csak egy bizonyos réteg felé tud nyitni. Mint ahogyan mi mind.
Másrészt pedig létezik ok-okozati összefüggés. Ha nem kezelteti magát, akkor valóban nem elég intelligens.

Hagyjuk már ezt az intelligencia kérdést, mert se te nem láttad az ő IQ teszt eredményét, se ő a tiédet. Am volt anno pszichológusnál ezen viselkedés beli problémái miatt, de szartak rá, terápia erre meg pénzért van. Tanfolyamok stb.
Ha meg annyira hülye lenne, akkor nem hiszem hogy különösebb erőfeszítés nélkül le tudott vna vizsgazni jogi asszisztenstként, mindezt külön tanulás nélkül (csak annyi, hogy odafigyelt az órákon). Ja, egyébként az összes iskolában így volt. Érettségire se kellett tanulnia, elég volt neki ami az órákon elhangzott.
Persze ezt most hiába írtam le, úgy gondolom... hisz beskatulyázta pár ember. De hátha olvassa vki értelmesebb is. kacsint
Idézet
És most már akkor mindenkinek baja van mindenkivel - hurrá!
Szvsz (ha már ennyire rövidíteni akarunk, habár ezek inkább chat környezetbe valóak... Mosolyog ) Csak Ti vettétek magatokra az élcelődést, amit mindenki más normális ember inkább vagy áthárítana másikra, vagy figyelmen kívül hagyná, vagy, ha az nem megy, elkullogna csöndben a sarokba, és miután kisírta a lelkecskéjét, visszajönne felfrissült gyökérséggel.
Látod leírtad a lényeget. Ki is emeltem. Punker
Naplózva

Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó. Egyszer majd úgyis az lesz...
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #13403 Dátum: 14 jan 19, 19:11:25 »

Idézet
és sose panaszkodok.
Vagy legalábbis nem a fórumon, hanem csak engem boldogítasz. Nevet

Én nem értem mi baja lehetne bárkinek heoval. Amióta kivette azt a rettenetes avatárt, én nagyon bírom őt.

Még nem olvastam végig csak 2 oldalt, szóval csak eddig jutottam el, de muszáj megjegyeznem, hogy én is jobban bírom azóta. xD

azta gman megnevettetett :o vannak furcsa dolgok ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 19, 19:13:31 írta noemimi-chan » Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #13404 Dátum: 14 jan 19, 19:12:42 »

Azta. Te és a testvéred csak úgy szipolyozzátok magatokba ezeket a "hatalmas sértéseket". Azt hittem, nem fogok olyan emberekkel találkozni a tizenöt éveseken kívül, aki ennyire... vágyna rá, hogy megbántsák mindenféle apróságokkal, de tévedtem. Nevet
Amúgy, Ayumi nem képes megvédeni magát?
Naplózva
zitagirl
Legendás Sannin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #13405 Dátum: 14 jan 19, 19:16:31 »

heo, megértem, hogy zavar téged a mi beszélgetéseink, de nem kéne ezért ennyire leszólni minket. Most én is mondhatnék pár dolgot, ami meg nekem nem tetszik itt, de nem fogok. Elfogadom és kész. Nem csinálok ebből ügyet.

Amúgy nem értem, hogy miért zavaró ennyire a beszélgetésünk? Mintha ti nem szoktatok ilyet csinálni. Más téma érdekel minket és kész.
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #13406 Dátum: 14 jan 19, 19:20:48 »

Crazy jól néz ki, ha jól rémlik, szóval nekem is szimpatikus.
Mint ha bókoltam volna. Lehet, hogy nem, de nekem úgy tűnt.
Naplózva
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #13407 Dátum: 14 jan 19, 19:22:47 »

Látom jól elvagytok ezekkel most. smirksweat
Nem rossz a táblázat,bár nem teljes.
Naplózva

MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #13408 Dátum: 14 jan 19, 19:22:52 »

Gman, a "mérsékelten szép"-hez képest ez már nagy előrelépés. Nevet

A mester véleménye a fikázódásról:
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 19, 19:23:59 írta MrSaiyan Coelho » Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #13409 Dátum: 14 jan 19, 19:27:29 »

Most én is mondhatnék pár dolgot, ami meg nekem nem tetszik itt, de nem fogok.

Hát pedig igazán mondhatnál. Én szívesen meghallgatnám mi nem tetszik a viselkedésemben. Pl ha tudnám hogy bunkó vagyok, nem lennék többet bunkó :S
Naplózva

Oldalak: 1 ... 892 893 [894] 895 896 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins