hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #13380 Dátum: 14 jan 19, 17:47:01 » |
|
Ja, már nem csak az újakat, de a régieket is elijesztitek. Najó, viccelek, igazából szerintem nem kellene mindent ("sértegetésekre" gondolok) komolyan venni, illetve néha odafigyelni, hogy miről mennyit írunk, mert néha a sok panaszkodás és a blogszerű hsz-ek tényleg olyan átgörgetnivalóak. Persze, szívesen leírja az ember, mert jólesik kiadni a dolgokat, de gondoljunk másokra is, van egy határ, amit még elolvasunk/elviselünk, de utána már kicsit sok.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #13381 Dátum: 14 jan 19, 17:48:40 » |
|
De most tényleg, hanii, mi bajod van heoval?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #13382 Dátum: 14 jan 19, 17:48:43 » |
|
és sose panaszkodok. Vagy legalábbis nem a fórumon, hanem csak engem boldogítasz. Én nem értem mi baja lehetne bárkinek heoval. Amióta kivette azt a rettenetes avatárt, én nagyon bírom őt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 19, 17:50:07 írta Gdat88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #13383 Dátum: 14 jan 19, 17:50:22 » |
|
Én egy kiba negatív depresszív búvalbszott melankólikus ember vagyok általában, de van jó oldalam is (ugye Gdat ? ) Igyekszem ezt az első oldalamat legyőzni mert tudom nem túl szimpatikus.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #13384 Dátum: 14 jan 19, 17:52:57 » |
|
Nekem heoval semmi, sőt, nagyon bírom, de ezzel ő is tisztában van. Nem vagyok ellene, részben egyetértek vele, viszont nem adtam volna hangot ennyire a véleményemnek, esetleg enyhébb formában. Mondjuk akkora bajom nincs, hogy durván kéne fogalmaznom.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #13385 Dátum: 14 jan 19, 17:54:36 » |
|
De most tényleg, hanii, mi bajod van Lew-vel?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #13386 Dátum: 14 jan 19, 17:55:02 » |
|
ha valaki beolt nem rá kell hagyni, vagy elkezdeni sírni, hanem vissza kell oltani. Lehetőleg olyan dolgokra kell rávilágítani amiről nem tehet. Oda kell szúrni ahol fáj.
Nem kell puncinak lenni. Ez csak egy netes fórum, megverni úgyse fog...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #13387 Dátum: 14 jan 19, 17:55:59 » |
|
De noe, pontosan mi bajod van velem?
Aes, mi bajod a románokkal?
Micsudi, mi bajod a nőkkel?
MrSaiyan, mi bajod a panaszkodással?
Ayumi, mi bajod a sértegetéssel?
Lew, mi bajod van neked?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #13388 Dátum: 14 jan 19, 17:58:33 » |
|
Gman mi bajod van az értelmes hozzászólásokkal? Meg úgy igazából mi a f*sz bajod van a gondolkodással? ANSWER ME U USELESS ASSHOLE !!!!!444négy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #13389 Dátum: 14 jan 19, 18:00:39 » |
|
De Lew, neked azt kellett volna mondanod gmanre, hogy sánta, vagy valamit a lábával kapcsolatban, mert így az elveidet szembeköpöd, ha finomkodsz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #13390 Dátum: 14 jan 19, 18:03:04 » |
|
Még nem oltott be annyira hogy fel is vegyem =D Amúgy meg te miért kavarod a szart?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 19, 18:04:18 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #13391 Dátum: 14 jan 19, 18:05:14 » |
|
és sose panaszkodok. Vagy legalábbis nem a fórumon, hanem csak engem boldogítasz. Neked lehet, azért tartalak Facebookon. Csak a látszatot fenn kell tartanom, hogy ne pártoljanak el a híveim.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #13392 Dátum: 14 jan 19, 18:21:29 » |
|
Az ember alszik kicsit és egy értelmes leírásra, majd trollkodásra ébred fel. CrazyCat, basszus, te egyre szimpibb vagy nekem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arysha
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Otaku o~baa-chan/Gea jobbkeze :D
|
|
« Válasz #13393 Dátum: 14 jan 19, 18:30:10 » |
|
Öhm nem, nem burkoltan, eddig azt hittem, hogy emiatt volt ez a nagy litánia. Menekülj csak északi boszorkány! A nagy Óz még úgyis megtalál! HEO (HEO-HEO-HEO-HEO-HEO-HEO-HEO csakazértis ) nem hagyom hogy elmeneküljön, sőt most már én is beszállok. (Na nem a vitába, hanem az általános csevejbe ) Egyébként se északi, hanem keleti boszorkány. "...nem burkoltan.." - azzal, hogy valakit minősítesz anélkül hogy ismernéd, leginkább saját magadat minősíted. De ha valaki összekeveri az intelligenciát a kommunikációs zavarral, az sztem inkább hallgasson. És most már akkor mindenkinek baja van mindenkivel - hurrá!
|
|
|
Naplózva
|
Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó. Egyszer majd úgyis az lesz...
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #13394 Dátum: 14 jan 19, 18:39:11 » |
|
Annyira fájóan sablon mondat ez a nem ismered akkor ne alkoss véleményt, de valahogy még mindig alapérvelésként szerepel. Nincs rá mód, hogy megismerjem, sőt nem is akarom megismerni, attól még mindenki állást fog foglalni a másik kérdésében, persze az más kérdés, hogy itt mi a fenének vesz mindenki mindent magára? Most visszanézve már ez is sablon reakció, a sablon mondatra, noooo i went mainstream. és mondjuk mi van akkor, ha magamat sem ismerem? Akkor meg hogy minősíthetném magam a mások általi minősítés eredményeképp, ha nem ismerem önmagamat?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|