Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #13110 Dátum: 14 jan 15, 21:34:09 » |
|
Aes. Ez elvileg igazi. Legalábbis googlén jó sok kép van róla, meg más szögből is van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13111 Dátum: 14 jan 15, 21:35:01 » |
|
Nálunk volt, hogy sírva rohant ki az énektanár óráról. Hasonló általános iskolában fordult elő, bár ott csak szimplán teljesen bevörösödött a feje, küszködött, hogy ne bőgjön idegességében, aztán nemes egyszerűséggel szemen köpte az egyik osztálytársamat, és utána... lenyugodott. Mondjuk az a tanár nagyon furcsa volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #13112 Dátum: 14 jan 15, 21:36:13 » |
|
Még az előző iskolában volt az, hogy a tanárok kirohantak az órákról, annyira nem bírtak minket.
Mi óra elején éneklünk, aztán újat tanulunk és vesszünk elméletit is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #13113 Dátum: 14 jan 15, 21:37:28 » |
|
Igen mert a sztapacska valójában inkább sűrű juh tejföl mint túró, de csak állagbeli a különbség (a brindza meg kicsit sajtosabb is már)... már megszoktam, hogy a 2-t keverik. A sztrapacska a délszláv államokban elterjedtebb, elvileg, bár még sosem jártam 1 délszláv államban sem T_T.
Most sztapacska, vagy sztrapacska? Más, a sztrapacska nem egy tejtermék, hanem a "tészta" (Krumpli, liszt, só és receptje válogatja, de tojás, olaj és ki tudja még mi keveréke.) neve. sztrapacska és tejtermék, ami juh tejből készül A "tésztában" meg valójában van krumpli, de ennek ahhoz nincs köze. A brindzové haluąky (ahogy Syzy oly szépen leírta) ugyanúgy krumpli van. Tejtermék alatt nem a Bryndza-ra gondolsz véletlenül? Mert a sztrapacska meg a bryndza nem ugyanaz, főleg, hogy sztrapacskából van káposztás is.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #13114 Dátum: 14 jan 15, 21:37:56 » |
|
De mit tanult tesire az a továris, erre felelj inkább. Gdat, ez komoly.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #13115 Dátum: 14 jan 15, 21:39:33 » |
|
Fogalmam sincs. Fiúkkal van. Bár ő mindenre szokott készülni. Biztos arra, hogy hogyan dobjon, fusson stb.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 15, 21:41:16 írta zitagirl »
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13116 Dátum: 14 jan 15, 21:45:24 » |
|
Az ám elmélet kérdése, hogy hogyan dobjon. (Még a futás egy dolog...)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #13117 Dátum: 14 jan 15, 21:47:36 » |
|
Tudom, hogy nem ugyan az. Ezt magyaráztam párszor. Igen azzal is tisztában vagyok, hogy létezik ennek az ételnek káposztás verziója is, amit strapačkának, vagy kapustové haluąkynak hívnak. Amennyiben nagyon bele akarunk menni a vitába van ilyen nevű gomba is.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #13118 Dátum: 14 jan 15, 21:49:04 » |
|
Nyápic tanárok. Nekem a magyar tanárom ált suliban mindig barackot meg kokit osztott ha kretének voltunk =D Nem sírva rohant ki =D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #13119 Dátum: 14 jan 15, 21:49:12 » |
|
Most egy életre megjegyzem mind az ellipsoid reticulumsejtek és macrophagok szűrőfunkcióját, mind a periarterialis lymphaticus hüvelyt, most egy életre megjegyzem mind az ellipsoid reticulumsejtek és macrophagok szűrőfunkcióját, mind a periarterialis lymphaticus hüvelyt, most egy életre megjegyzem mind az ellipsoid reticulumsejtek és macrophagok szűrőfunkcióját, mind a periarterialis lymphaticus hüve... Syzy, Sherlock? Most azonnal meg kell néznem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13120 Dátum: 14 jan 15, 21:49:59 » |
|
Bizonyára kiszámolta, hány fokos szögben kell eldobnia a labdát ahhoz, hogy a legmesszebbre menjen. A legszomorúbb, hogy ezt nekem is ki kellett már számolnom. Bár nem otthon és nem önszorgalomból.
Le kéne állni a kajarendelgetéssel.
Kitaláltam, mit adok bátyámnak a szülinapjára. Befizetem egy 70 perces MA-URI masszázsra. Már csak azt kéne kitalálni, mit kapjon a húgom, akinek egy hónappal hamarabb, egész pontosan 4 nap múlva lesz a szülinapja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #13121 Dátum: 14 jan 15, 21:50:11 » |
|
Most komolyan az iskoláról beszéltek? Miért nem kellemesebb témákról, mint mondjuk az gyermekgyilkosságok vagy a heroinfüggők?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #13122 Dátum: 14 jan 15, 21:51:25 » |
|
Mit szere, mire vágyik a hugod? Nézd meg. Az egyik legjobb rész az egész sorozatban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13123 Dátum: 14 jan 15, 21:52:29 » |
|
A húgom valószínűleg szeretne elmenni egy masszázsra. Kár hogy Debrecenben van és nem itt. Sokkal könnyebb lenne a dolog.
Kokainfüggő voltam, de már sikerült átállnom a heroinra. Jobb?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #13124 Dátum: 14 jan 15, 21:53:43 » |
|
Kicsit olvasgattam, még igen gyakran a káposztás tészta simán strapačka. Valamely szlovák ismerősömtől származott az információ, hogy az olyan mint a brindza, csak tejfölösebb, pár éve kaptam ezt az infót mikor étteremben voltunk, szóval valószínű, hogy ahány ház annyi szokás. A hivatalos szlovák értelmező szótárban is megnéztem ott pedig csak gomba ként dobta ki. Szép gomba: Így felettébb elképzelhető, hogy eredetileg tényleg a tészta neve volt ami szintén amorf alakú, de azóta mindenhol másra használt szó. További kutatómunka az értelmező szótárban: a strapačky használt csak a tésztafélére
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 15, 22:04:35 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
|