Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #13020 Dátum: 14 jan 15, 13:02:12 » |
|
A feleséged nem ad enni, ha nem engedelmeskedsz neki mi?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #13021 Dátum: 14 jan 15, 13:07:21 » |
|
Nem, ebben igaza van. Te sem szeretnél hájas feleséget, nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #13022 Dátum: 14 jan 15, 13:18:54 » |
|
Ezért szeretek én főzni, így nem kell támaszkodni senki másra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #13023 Dátum: 14 jan 15, 13:21:23 » |
|
Ezt úgy írod, mint aki nem tudja, hogy 5:7 arányban én főzök. Betartom a dolgokat és kész.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #13024 Dátum: 14 jan 15, 13:27:58 » |
|
Persze hogy nem tudom, mert nem is érdekel. Remélem megelégszel ezzel a lakónikus válasszal. Erről eszembe jutott egy Kronosz által írt szóviccekhez hasonló, mi a rosszabb a tudatlanság vagy az apátia? nem tudom és nem is érdekel. háháhhááhháháhá megyek vissza a polgári eljárásjoghoz
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 15, 13:29:49 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #13025 Dátum: 14 jan 15, 13:33:34 » |
|
én szeretek arra támaszkodni, hogy az uram főz lusta vagyok, nagyon lusta, és ő jól főz xD hmm nem lenne rossz egyszer dundibbnak lenni *-*
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #13026 Dátum: 14 jan 15, 13:46:01 » |
|
Neked lehet, hogy jól jönne némi testzsír. A vézna és a dagadék között van egy egészséges átmemet. Az én sárkányom valahogy mindig ott helyezkedik el, pedig eszik annyit, mint én.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #13027 Dátum: 14 jan 15, 13:46:29 » |
|
én szeretek arra támaszkodni, hogy az uram főz lusta vagyok, nagyon lusta, és ő jól főz xD Ugye hogy a hajdúsági ételeknél nem van jobb?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #13028 Dátum: 14 jan 15, 13:55:38 » |
|
De van! A brindzáscsusza sok szalonnával és a rakott krupli *-*
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #13029 Dátum: 14 jan 15, 14:01:32 » |
|
Nekem az túrós csusza marad brindza ide vagy oda.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #13030 Dátum: 14 jan 15, 14:04:21 » |
|
A brindzsa olyasmi, mint a cserepes joghurt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #13031 Dátum: 14 jan 15, 14:07:13 » |
|
Tiszta ciki, hogy milyen műveletlen vagy élelmiszer téren. -.-"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #13032 Dátum: 14 jan 15, 14:24:22 » |
|
Miért is kéne műveltebbnek lennem kajaügyileg, mint most? Én meg fejből tudom az első szín szövegét Az Ember Tragédiájából. Te is? Ha nem, az elég ciki, tudod?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #13033 Dátum: 14 jan 15, 14:29:09 » |
|
Meg ez nem étellel kapcsolatos műveltségi hiányosság, hanem szókinccsel. Csak a szót nem ismeri gman, ami meg nem ciki szerintem. Ha mondjuk ő is azt hinné mint egy emberke, aki magyar szakra akart menni, hogy Thomas Mann amerikai filozófus na az ciki lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #13034 Dátum: 14 jan 15, 14:34:36 » |
|
De étellel kapcsolatos, mert az egy külön étel. Amúgy meg minek tudjam fejből az Ember tragédiájából az 1. szín szövegét, ha tudom használni a mek-et és bármikor elővehetem elolvasni, mert olvasni tudok. Valamint nem kell a mindennapi életemhez, hogy bármikor tudjak belőle idézni. De a kaja napi szinten körülvesz, minden boltban árulnak cserpes joghurtot, ami a magyar piac egy kiemelkedő terméke. Gyerekkel pedig duplán illene ismerni a tartósítószermentes/szegény ételeket, főleg a tejtermékeket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|