24 nov 22, 21:38:03 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 861 862 [863] 864 865 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1239539 alkalommal)
0 Felhasználó és 209 vendég van a témában
kronosz7
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #12930 Dátum: 14 jan 14, 22:15:14 »

Akk az mi az fekete-fehér lencsék? Nevet Én csak sakkozni tudok :Đ De a legjobb a mopoly imááádom!

Hogy mondják angolul: A volt barátnő fingik ?
- Excellent!

Naplózva

Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”

Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”

Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #12931 Dátum: 14 jan 14, 22:31:00 »

Azok kérlek szépen kövek. Nevet
Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #12932 Dátum: 14 jan 14, 22:35:04 »

Jesus Christ Gdat, they are minerals.  Hümm-hümm
Naplózva
zitagirl
Legendás Sannin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #12933 Dátum: 14 jan 14, 22:41:47 »

Azok kérlek szépen kövek. Nevet
Azok nem kövek. Ennyit azért tudhatnál Gdat. Nevet Hümm-hümm
Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

« Válasz #12934 Dátum: 14 jan 14, 22:45:25 »

A trollokat nem etetem zitagirl, mert hatalmasra tudnak nőni.
Naplózva
kronosz7
ANBU Kapitány
*

« Válasz #12935 Dátum: 14 jan 14, 22:48:18 »

Ókké! Ma  is tanultam valami haszontalan, de újat!
De nálam lehet, h ennek ellenére is bábu lesz :Đ mivel ez is csak egy táblás játék! Nyelvesít Nevet

Én már nem tudok hova nőni, ha attól félnél :O bár ma a személyiség teszten kijött, hogy hajlamos vagyok önmagam fejlesztésére Gondolkozik
Naplózva

Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”

Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #12936 Dátum: 14 jan 14, 22:49:52 »

Főleg ha többen vannak, mert akkor szépen megetetik egymást.  kacsint
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #12937 Dátum: 14 jan 14, 22:51:24 »

Ah Kroni mi úgy sem hisszük el neked, hogy hajlamos vagy önmagad fejlesztésére, max önmagad fényezésére vagy hajlamos. Nyelvesít

Am meg a malom is táblás játék és ott se bábúk vannak. kacsint
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

« Válasz #12938 Dátum: 14 jan 14, 22:53:11 »

Zitagirlnek írtam, hogy nem etetem. Nevet
Amúgy ez nem csak egy táblás játék. Van az a mondás, hogyha a sakk a játékok királya, akkor a gó a játékok istene. Nevet
Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #12939 Dátum: 14 jan 14, 22:54:55 »

"Now this looks like a job for me so everybody just follow me!"
Naplózva
kronosz7
ANBU Kapitány
*

« Válasz #12940 Dátum: 14 jan 14, 22:59:42 »

Én se mondtam, hogy elhittem, meg igazából azt a részt kihagytam, hogy csak akkor, ha valaki noszogat, mivel az is kijött h lusta vagyok realista, makacs, erős igazság érzetű, eszes, gyors problémamegoldó stb. ezek jól hangzanak de ami a tényleg komoly azok az állítások, amiket az életemre mondott, akkor gátam egy wtf fejet, hogy erre miből jött rá... :Đ még aztis megmondta, hogy van kapcsolatom és majdnem pontosan, hogy mióta.. csak pislogtam ikszdé
Naplózva

Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

« Válasz #12941 Dátum: 14 jan 14, 23:01:02 »

Annyit beszélgettem egy nagyon hülye, már-már fogyatékos csajjal, hogy kezdem azt érezni, hogy az én mentális fejlődésemnek is kezd ártani. Ezennel ünnepélyesen abbahagyom ezt a veszélyes és meggondolatlan cselekményt.
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #12942 Dátum: 14 jan 14, 23:06:29 »

Emberek, megpróbálom imitálni, mi fog történni vizsgán.

Vizsgáztató: Hm, jó, a májat tudta, a lépet tudta, a hasfal izmait és a peritoneumot tudta. Nem is tudom, bizonytalan vagyok. De adok egy esélyt! Mondja el és mutassa meg az aorta abdominalis ágait!

Saphira: Az aorta abdominalison parietalis és visceralis, azon belül páros és páratlan visceralis ágakat különböztetünk meg. A diaphragmán való átlépés után ered rögtön az első parietalis ág, az arteria phrenica inferior, amely valójában nem is teljesen parietalis, hiszen apró ágat, az arteria suprarenalis superiort, ad a glandula suprarenalishoz, majd maga a phrenica inferior a diaphragmához fut. A második parietalis ágak az arteriae lumbales, 4 pár artéria, melyek analógok az arteriae intercostalesszal. Az utolsó az arteria sacralis media, amely emberben csökevényes.

A páros visceralis ágak közül az első az arteria suprarenalis media, a második egy sokkal nagyobb ág, az arteria renalis, amely leadja az arteria suprarenalis inferiort, majd belép a vese hilusába. Sokszor még a sinus renalis előtt ágakra válhat, amely egészségügyi problémákat okozhat, ha az egyik arteria ág elnyomja az uretert. A következő ágak az arteria testicularis férfiben és az arteria ovarica nőben. Az arteria testicularisa musculus psoas majoron halad lefelé, majd átlép a canalis inguinalison, és a funiculus spermaticuson keresztül leszáll a testishez, itt az epididymistől lateralisan belép a here hilusába. Az uretert a fölött-alatt törvény szerint (mely szerint az ureter a nervus genitofemoralis fölött, az arteria testicularis/ovarica alatt, az arteriae iliacae fölött és az arteria uterina illetve ductus deferens alatt halad el) az ureter fölött halad. Ezzel szemben az arteria ovarica a medence bejáratánál medial felé fordul, a peritoneumot redőbe emelve létrehozza a ligamentum suspensorium ovariit, amin keresztül eljut az ovariumhoz, amely az arteria ilica externa és interna oszlási szögében helyezkedik el. Itt anastomizál az arteriae uterinae két ágával, a ramus ovaricusszal, illetve a tuba uterina környékén a ramus tubariasszal.

Páratlan visceralis ágai közé tartozik a truncus celiacus, vetülete az 1. lumbalis csigolyára esik, rövid törzs, amely hamar szétválik ágaira, az arteria gastrica sinistrára, arteria lienaliszra és arteria hepatica communisra. Az arteria gastrica sinistra a gaster curvatura minorjához tart, ahol anastomizál az arteria hepatica propria arteria gastrica dextra nevű ágával. Az arteria lienalis erős ág, amely bőségesen ellátja a pancreas testét és fejét is, mielőtt belép a lép hilusába. Ágai az arteriae gastricae breves, melyek a ligamentum gastrolienalisban kanyarodnak vissza a gyomor fundusához, illetve az arteria gastroomentalis sinistra, amely a gyomor curvatura majorjánál anastomizál az arteria gastroomentalis dextrával, mely az arteria gastroduodenalis ága, ami később arteria pancreaticoduodenalis superiorként anastomizál az arteria mesenterica superior arteria pancreaticoduodenalis inferior ágáva...

V: Álljon csak meg a menet! Most esett le, mit mondott az előbb! Arteriae uterinae? Azok mik?

S: Úgy értettem, arteria uterina, csak rosszul ragoztam.

V: Hát rendben, tudja mit? Majd ha megtanult rendesen ragozni latinul, jöjjön vissza a következő vizsgára.

Emlékszem, mikor első anatómia órán elmagyarázták, hogy aki nem tudja latinul rendesen a neveket és a ragozásokat, az takarodjon a francba, mert egy orvosnak ezeket tudnia kell... meg ők egyébként is azért vannak, hogy kiszórják a nem idevaló diákokat, mert ők azok, aki magukra vállalta e nemes munkát.  Pojén
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 14, 23:11:52 írta Saphira » Naplózva

Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #12943 Dátum: 14 jan 14, 23:07:58 »

Az internet már csak ilyen hely.
Valakinek a szívét törik össze, valakinek a nélkül törik össze a szíve hogy össze törnék, és igen...
tele van unintelligens emberekkel... persze annyira nem unint.-ek  mint amik valóságshowkban és egyéb érdekességekben (ilyen-olyan Mónika showkban) fordulnak elő.
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #12944 Dátum: 14 jan 14, 23:12:51 »

Látom hogy miről beszél Saphi és biztos nem így lesz Durci

De miről beszél Ayumi?
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Oldalak: 1 ... 861 862 [863] 864 865 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins