24 nov 22, 21:22:59 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 862 863 [864] 865 866 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1239200 alkalommal)
0 Felhasználó és 235 vendég van a témában
zitagirl
Legendás Sannin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #12945 Dátum: 14 jan 14, 23:14:43 »

Értettem Gdat, bocsi. Nem akartam trollkodni.

Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #12946 Dátum: 14 jan 14, 23:17:51 »

Noe, hány szót ismersz fel?
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1529714_10151907621191194_929057385_o.jpg

Látszik, hogy hol nőttem fel, ismerem a tesznyét, firhangot, kácsongot, levonót, éjjeli bátort, dumót, makukát, furikot, lipityókát, tirhuljt stb... Nevet
Bár a galuska meg a gajdul elég ismert, meg az utóbbi időben az ilyen gusztustalan szavak is, mint more, szintén azok lettek.
Naplózva

kronosz7
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #12947 Dátum: 14 jan 14, 23:21:10 »

Saphira: köszönöm rég volt, hogy ennyit olvassak és ne értsek belőle csak minden 3. szót Nevet DE! Én legalább végigolvastam, vártam hol lesz a csattanó és volt is, így, h végig olvastam jó poén Nevet

dzsí dat, fogadjunk csak a puncira hajtasz és amikor a csaj beszélt neked, csak trombita szót hallottál illetve ezen szavakat  ......szex..............veled........nemlehetséges?! Ám ez valójában így hangzik, az ostoba csaj mondandója: Képzeld, ma filozófia órán a csillagászatról beszéltünk, és vinnem kellet magammal szextánst. Halál fárasztó óra volt prof az óra végén meg nem mondta el a beadandóm jegyét, csak hogy ég veled leányom! Úristen ugye az nem lehetséges, hogy megbuktat!?

Majd amikor erre válaszoltál, hogy persze menjünk fel hozzám, olyan férfiasságot mutatok neked amit még nem láttál! Majd a csaj faképnél hagyott ami neked = nagyon hülye. :Đ

Szerk.:

süsü, furik, levonó, pacuha, karulni, dűt, tető, kerózik, görcsöl, böte, kiégne, megfricskáz, tuja!, bemcsi, pocos, ceka aszalni, cink, puncsol, matekol,  tutyi, reszelni, bringa,  elsőre ezeket ismerem
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 14, 23:27:40 írta kronosz7 » Naplózva

Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”

Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”

Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #12948 Dátum: 14 jan 14, 23:28:13 »

Mondom amit nem értek vagy nem ismerek onnan ahol felnőttem, úgy könnyebb:
szecdó (tudom a jelentését, de nem használjuk), külü, hirgál, gyalló (de ha úgy hogy le gyall valamit akkor az már más), csömény, a szulákot sem hallottam még használva és hirtelen a zsakut sem tudom

a sutert se vágom olyat tudok, hogy szuterén

ez érdekes volt
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 14, 23:30:37 írta noemimi-chan » Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #12949 Dátum: 14 jan 14, 23:29:53 »

A zsaku az a nejlonzsák, nálunk használják. Nevet

A bringa meg szerintem csajt jelent, de ha arra gondoltál, kroni, akkor nem szóltam. Nevet
Naplózva

Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #12950 Dátum: 14 jan 14, 23:31:41 »

Érdekes, hogy  a Hajdúságban a spormozás van legjobban kiemelve, de nem hallottam még.  Már ami körülötte van azok megvannak. Mondjuk biztos használunk itt is egy csomó tájszót, csak homogén környezetben evidensnek tűnik.
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 14, 23:32:22 írta Syzygy » Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #12951 Dátum: 14 jan 14, 23:34:06 »

Én a többi területet inkább nem is nézem, még a végén összezavarnak ilyen szavakkal, mint a "furi".  

Ja és szerintem a gyügét máshol is használják, a jaffást nem is otthonról ismerem.
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 14, 23:35:44 írta noemimi-chan » Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

hipsztersznobművész

« Válasz #12952 Dátum: 14 jan 14, 23:35:49 »

De például a furi is annyira evidensnek tűnik, fel sem vetődik, hogy máshol nem értik meg.

és ugyanez van a slambucnál is, pesten csak kevesen tudták mi az
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #12953 Dátum: 14 jan 14, 23:36:52 »

Nincs is olyan szó köztük, hogy furi. Nevet
Naplózva

kronosz7
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #12954 Dátum: 14 jan 14, 23:38:50 »

A furi aranyosat jelent Durci

Arra gondoltam sapi, ne nézz le! :@

Am ja a hajdúságnál volt egy pár érdekes szó amin fenn akadtam, pedig mi ráadásul extra szuper hajdúságiak vagyunk HB citynek köszönhetően.. szal ja elég meglepő kis gyüjtemény, de azon is meglepődtem, hogy rengeteg más részen leírt szót meg használunk.. biztos a sok bevándorló! Nevet

Amúgy a slambuc az engem felháborít, hogy nem ismerik az emberek, azt igazából ismerni kellene pesten is, csak annyira tömbházlakóvá nőttek már ezek az emberek, hogy teljesen kihal belőlük az eredet, pedig sosem szabad elfelejteni, ha elindulsz egy úton, hogy honnan indultál :O
Naplózva

Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”

Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”

Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

hipsztersznobművész

« Válasz #12955 Dátum: 14 jan 14, 23:41:27 »

Nincs is olyan szó köztük, hogy furi. Nevet

De már továbbgondoltuk. és igen aranyosat jelent, de hol nem? xDD

és nálunk van csak olyan hogy jösztök?  Nevet
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #12956 Dátum: 14 jan 14, 23:42:26 »

Mert az nem slambuc, hanem öhöm.

Ti olyan nagy hajdúk vagytok, mi?  Nyelvesít
Ha már népcsoportok, a debreceni "cívisek" is hihetetlenül bunkók tudnak lenni (főleg a buszon!), ha őseik ezt tudnák, szégyenkeznének. Nevet

Nálatok? Ne röhögtess, Miskolcon van olyan, hogy jösztök, és az összes debreceni és debrecenkörnyéki csoporttársam csak lesett, hogy a Miskolciak miért beszélnek ilyen furán. Nevet
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #12957 Dátum: 14 jan 14, 23:44:53 »

Mondjuk ami alap és használom tudatlanul az leginkább a zsuvi meg a párki és a horcsica, hajtási, botasz, szuterén, teniszki, no, káré, nanuk, készültség (de azt méginkább mondjuk szépen "magyarul" hogy pohotovoszty), tyepi, felcsörgetem, kulma, slapki, zsabki, mikina, tepláki, monterky, rifle, fain, kaszni, rosszul írták mert olyan van hogy bandaszka olyan nincs hogy bandeszka, batri, haluska, haluz, baszi, bordel, cselenka, garmbol...
azt hogy az ofina az frufru talán 13 évesen tanultam meg T_T

a hsz a teljesség igénye nélkül íródott

Mikor mezőségiek jártak nálunk volt fura hogy mindig aztmondták hogy megyünk zselízbe, pedig az zselízre, ugyanígy idegesít a "megyünk mamáék kifejezés is" mé nem lehet  hozzátenni, hogy -hoz
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 14, 23:48:39 írta noemimi-chan » Naplózva

Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

hipsztersznobművész

« Válasz #12958 Dátum: 14 jan 14, 23:53:19 »

Ha már népcsoportok, a debreceni "cívisek" is hihetetlenül bunkók tudnak lenni (főleg a buszon!), ha őseik ezt tudnák, szégyenkeznének. Nevet
Nálatok? Ne röhögtess, Miskolcon van olyan, hogy jösztök, és az összes debreceni és debrecenkörnyéki csoporttársam csak lesett, hogy a Miskolciak miért beszélnek ilyen furán. Nevet

A cívisek egy külön faj, elhatárolódom tőlük.  Nevet  Pedig itt elég gyakori a jösztök a környéken.
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #12959 Dátum: 14 jan 14, 23:55:32 »

A verandát azt használják am máshol is, mint nálunk?

Eszembe jutott még am a sopa, a kurnyik és a kurnyiksompa szó.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 862 863 [864] 865 866 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins