24 nov 22, 21:19:31 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 859 860 [861] 862 863 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1239131 alkalommal)
0 Felhasználó és 232 vendég van a témában
zitagirl
Legendás Sannin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #12900 Dátum: 14 jan 14, 20:57:24 »

Most sikerült úgy nagyjából átnéznem azt a külföldi fórumot (nem animés) és eléggé laza a naruto-kunhoz képest. Rengeteg ugyanolyan topik van és nem egyszer tértek el az adott témáról. Szinte átláthatatlan, pedig egész normálisak az emberek és néhánynak a hozzászólásai is igen érdekesek. Most nem tudom, hogy volt-e ott bármi zűrzavar mert: 2005-ben volt a legaktívabb, másrészt meg azért van modi, szóval bármi lehetett.

Szóval, társaság hasonló, de a naruto-kun sokkal átláthatóbb, mint az. Itt nem kell megszámlálhatatlan, néha felesleges témával telerakott oldalakat átlapoznom, hogy megtaláljak egy érdekeset. Ja, és találtam egy egész érdekes hibát is ott. Néhány témánál mutatja mennyit írtak, de vagy hiányos, vagy nincsenek is ott hozzászólások. Ez most hogy is van?

« Utoljára szerkesztve: 14 jan 14, 21:13:02 írta zitagirl » Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #12901 Dátum: 14 jan 14, 21:06:23 »

Arról nem is beszélve hogy magyar nyelvű.
Bár mostanában fejlődget az angolom, a zene miatt amit fordítgatok ami tetszik, de egy angol fórumon nem nagyon tudnék eligazodni.
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #12902 Dátum: 14 jan 14, 21:10:27 »

Amúgy finom a cserpes joghurt néha szoktam venni,  barátom ma is evett egyet. Kolija mellett anno, volt egy hipermarket ahol 200ft-ért árulták, kár hogy azóta bezárt. T_T

A cikk szerint am kiolódik a rákkeltő anyag a palackból és így viszed be a szervezetedbe. Mondjuk csak átfutottam a dolgon, inkább nem olvastam el.

Vannak am "kutatások" is: http://www.businessinsider.com/abstaining-from-alcohol-significantly-shortens-life-2013-12
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 14, 21:12:01 írta noemimi-chan » Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #12903 Dátum: 14 jan 14, 21:12:24 »

Minagi a 3 betűs embert ne hívd már szabinak a heo sokkal menőbb :Đ:Đ
Boszcsi, de maradok a Szabinál. Nyelvesít Te hívd heo-nak, sőt. Nyelvesít

Ayumi kérlek, elmondanád hogy hívják a macskádat?
Naplózva

zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #12904 Dátum: 14 jan 14, 21:12:42 »

Az angollal nekem nincs bajom. Egész jól megértem az egészet. Már írtam is oda (oda, ahova gondoltam érdemes és nyitottam is egyet, ami még nem volt és érdekes lehet) és vissza is írtak olyanok, akik már elindulása óta ott vannak. Csak tényleg kissé átláthatatlan az egész és ez zavar.

A téma letérés meg ilyen (most pontosan az egyik témát nézem példának): szóval valaki nyitott egyet aban az ügyben, hogy melyik részeet érdemes megnézni. Válaszoltak neki, majd elezdtek egyik karakterről beszélni. Majd teljesen offba mentek (ilyen magánélet, de inkább csak viccelődtek egymással), most meg az álmokról beszélnek, aminek meg van külön topikja. Kb. ilyennél legalább kapnánk valami kis büntit. Meg ott nem egyszer láttam olyat, hogy csak egy smiley volt az egész hozzászólás.
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 14, 21:13:43 írta zitagirl » Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #12905 Dátum: 14 jan 14, 21:15:54 »

Hát nem onnan kell példát venni, igazából azt se tudom mi értelme volt itt felhozni egy bármilyen másik fórum működését.

(lehet mégse kellett volna vacsi mellé meginni azt a tegnap lejárt barna sört  Hümm-hümm, de még mindig van egy lejárt sör a hűtőmben T_T)
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 14, 21:17:13 írta noemimi-chan » Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #12906 Dátum: 14 jan 14, 21:17:21 »

Nem is akarom érteni mi történik itt.

Naplózva
zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #12907 Dátum: 14 jan 14, 21:19:32 »

Csak egy kis vélemény nyilvánítás volt ez most a magam részéről. Gondoltam elmondom, hogy azért tényleg nagyon jól tartják ezt a fórumot a modik.
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #12908 Dátum: 14 jan 14, 21:20:54 »

Syzy tanulj holnapra, mert nem kapsz sütit, ha nem leszel elég ügyes. Durci

Kedvelem Jimet. *-* Kár hogy mikor anno megjelent játszotta a buzit. -.-"
Naplózva

kronosz7
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #12909 Dátum: 14 jan 14, 21:23:14 »

Ehm Minagi egyszer neveztelek "nő"-nek és máris dirigálasz, tuti heo is elnyomásban él.. heo légy kitartó férfi társaidra számíthatsz naon jó vigasznyujtó vagyok, nem szexuálisan, hanem alkoholosan=iszok amíg iszol.

Noé ebbe a cikkbe rég közismert dolgokról beszélnek. A hosszú elét titkát is tudjuk már, könnyű kaják és mértéktartással fogyassz szeszes italt, de mindenfélét!
Naplózva

Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”

Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”

Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Silent shadow

« Válasz #12910 Dátum: 14 jan 14, 21:23:29 »

Syzygy az ügyeletes fórumkötekedő.  Ördögi

A macsekom meg Kira névre hallgat.
Naplózva

zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #12911 Dátum: 14 jan 14, 21:26:45 »

Ó, milyen szép neve van neki. Van halállistája is? Nevet

Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #12912 Dátum: 14 jan 14, 21:28:21 »

Azért írtam idézőjelbe, hogy "kutatások" Durci

Ma mindenki buta élelmiszeres cikkeket posztol facebookon, bár kibírnám nem facebookozva T_T
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 14, 21:31:34 írta noemimi-chan » Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #12913 Dátum: 14 jan 14, 21:30:42 »

Passzolom a lelki segélyt, minden klappol. kacsint
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Silent shadow

« Válasz #12914 Dátum: 14 jan 14, 21:36:22 »

Ó, milyen szép neve van neki. Van halállistája is? Nevet
A múltkor (vagy 2 hete) pont ugyan ezt kérdezte a volt ostálytársam frászbúkon a neve hallatán.  Nevet
Halállistája ha van is  csak nyáron az ablakon betévedő ízeltlábúak szerepelnek rajta.  Nevet
Azokat szereti irtani.  ikszdé
Naplózva

Oldalak: 1 ... 859 860 [861] 862 863 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins