24 nov 22, 21:44:52 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 858 859 [860] 861 862 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1239650 alkalommal)
0 Felhasználó és 184 vendég van a témában
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #12885 Dátum: 14 jan 14, 18:52:12 »

Az jó hely Mosolyog a sulim mellett van kb Mosolyog néhány csoport társam minden nap oda megy szünetben kajálni Mosolyog
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #12886 Dátum: 14 jan 14, 19:11:21 »

Oh, vasárnap ettem ott nagyon finom szendvicset. Mindig ugyan azt eszem. És imádom.
Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #12887 Dátum: 14 jan 14, 19:18:31 »

Mostanában sokszor eszek kínait.
A szecsuáni és az illatos csirke elég nagy sláger nálam mostanában.  Nevet
De a nyolc kincs mártásos csirke se rossz.  Gondolkozik
Mind ezt annak ellenére hogy munkatársam (aki dolgozott már kínai büfében) mesélgetett hogy miféle dolgok előfordulnak az ilyen kínai büfékben.  smirksweat
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12888 Dátum: 14 jan 14, 19:24:05 »

Sokszor eszel kínait? És nem tiltakoznak, mielőtt a fazékba dobod őket? ikszdé
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #12889 Dátum: 14 jan 14, 19:29:54 »

Az én elragadtatásom nem csak abból származik, hogy finom a kaja a cserpesben, de olyan szépen betartják a higiéniai előírásokat, hogy olyat még szerintem sehol sem láttam, annyira jó olyat látni ami magyart, ami újító szellemű, ami jól működik.
Ha okos lennék és indítanék egy élelmiszer ipari vállalkozást azt szeretném, hogy ilyen legyen. Na jó nem ilyen, de ilyesmi.

Ah néhány embert el kéne zárni az internettől, leginkább azokat akik buta cikkeket írnak arról, hogy miként eszünk mérgeket, és azokat is akik ezeket terjesztik. -.-
Egyik ismerősöm pont megosztott egyet arról, hogy a PET palackok, hogy kapcsolódnak a rákhoz. -.-
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 14, 19:31:10 írta noemimi-chan » Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #12890 Dátum: 14 jan 14, 19:33:55 »

Melyikben voltál, több van Pesten.
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #12891 Dátum: 14 jan 14, 19:38:01 »

Hát 3 van tudtommal, és a Corvinon voltam ezek közül, de mivel egy cég így gondolom nincs különbség, de az Allee-s szerintem nem nagyon számít ikszdé.
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 14, 19:38:52 írta noemimi-chan » Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #12892 Dátum: 14 jan 14, 19:42:31 »

Számít, egyszer a tesóm a Deák téres tejivóból, penészes szendvicset kapott. Amúgy én is szeretem azt a helyet, csak nem makulátlan.
Allee mellett lakik a barátnőm, így nekem számit, tényleg, lehet be nézek oda holnap. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 14, 19:43:16 írta Minagi » Naplózva

Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #12893 Dátum: 14 jan 14, 19:46:07 »

Sokszor eszel kínait? És nem tiltakoznak, mielőtt a fazékba dobod őket? ikszdé
Nem, mert előtte elkábítom őket.  Ördögi   Pojén  ikszdé

A csapból is ez a hülye való világ 6 folyik, és van rá az országban igény.  smirksweat
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #12894 Dátum: 14 jan 14, 19:46:47 »

Hát ide sincs messze az Allee, de nekem a Corvinos az igazi, tényleg sokat néztem ahogy ott dolgoznak és nem tudom elképzelni, hogy megesne ott ilyesmi. A deák térinek még a közelében se voltam (sőt az egész deákon mindig csak átrohanok, ill. voltam már ott 2x a Kakas plusz-ban xD)
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #12895 Dátum: 14 jan 14, 19:54:36 »

Ott mi is reggeliztünk már Szabival, jó kis hely. A barátnőm mondta mikor megnyitottak, hogy "Húúú oda menjünk el, egyszer benézett és én jutottam eszébe, mert mindig engem látott Cserpes joghurtot enni anno." Azóta se mentünk be együtt azt hiszem. >_<
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #12896 Dátum: 14 jan 14, 20:45:58 »

A pizza mindenre gyógyír, tudtam én!

Milyen az a cserepes joghurt?
Naplózva
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #12897 Dátum: 14 jan 14, 20:47:01 »

Nem cserepes, hanem Cserpes. Ez a márkaneve.
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 14, 20:49:00 írta heo » Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
kronosz7
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #12898 Dátum: 14 jan 14, 20:53:58 »

Egyik ismerősöm pont megosztott egyet arról, hogy a PET palackok, hogy kapcsolódnak a rákhoz. -.-

Ki az a hülye aki megeszik a pet palackot? Nevet Az nemolyan mint a fagyinál a tölcsér, ha elfogy a finom része, a maradéknak max a színe jó! Amerikába kinézném az emberekből, hogy egy ilyen cikk után egy rákból felépült amcsi bepereli a cocát hogy megette a palackot és attól lett rákos Gondolkozik

Minagi a 3 betűs embert ne hívd már szabinak a heo sokkal menőbb :Đ:Đ

Rákattantam egy boxolós animére (Hajime no ippo) elég laza, kicsit cubasszásra sikerült a rajzolás, meg a story is, de valami mégis tetszik benne, ha már én nem járok edzeni legalább animébe lássak boxot xD (az ahogy az alap technikákat megrajzolják nagyon lazák, meg most láttam benne a kedvenc technikám és tisztára bevagyok zsongva, bár az nem annyira alap én k..rva rég tanulom a "crisscross-t" :Đ woohoo)

Cserfes joghurt? Sokat pofázik? :Đ A cserespes a z a crispy darabkás biztos xD... uhh nemhittem volna, h ezt a szót még leírom valaha az életbe o,,O

Naplózva

Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”

Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”

Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #12899 Dátum: 14 jan 14, 20:55:05 »

Ja értem. Akkor sem hallottam még róla. Azért jó volt elképzeni a rózsaszín szmötyit a virágcserépben.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 858 859 [860] 861 862 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins