heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #12450 Dátum: 14 jan 10, 21:00:13 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #12451 Dátum: 14 jan 10, 21:02:27 » |
|
Mostmár mindegy, most már nem kell. Nem bújt elő mikor kerestem, most már haragszom rá. Kis homi smiley amúgy is. Sörimádóknak egy kis érdekesség, íme: Tádám!Ez nem is olyan jó. Ez legalább érdekes is. Bár kinek mi az érdekes. És sokkal menőbb, ha az ember a saját sörét ihatja. *_* (Csak meg ne bukjak sör vizsgán. -.-" Jövőre jöhet a szeszipar!)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 10, 21:10:19 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #12452 Dátum: 14 jan 10, 21:09:57 » |
|
Jaj, facebookon még mindig megy egy a mandelás f*szság (hadd örüljön hiei), valaki megemlítette, hogy milyen szánalmas, hogy a "need for speedes srác" miatt sírt mindenki, míg egy, a világ számára fontos ember halála nem izgat senkit.
És persze jöttek az ilyen kommentek: "elso feka elnok" pff.... Annal azert picit tobb. Szabadsagharcos, emberjogi aktivista, az elvek embere, egy orok peldakep nemre,szinre,vallasra valo tekintet nelkul. Egy szimbolum, a Szabadsag szimboluma. Nem lehet relaciojelet tenni ket ember halala koze. De ket ember elete koze igenis lehet.
Tökön ne szúrja magát az erőlködéstől. Elfelejtette hozzátenni, hogy a need for speedes srác nem volt elítélt terrorista, aki buszok felrobbantásával több tucat ártatlan embert ölt vagy nyomorított meg. És a legviccesebb mindebben, hogy egykori ismerősöm írta ezt ki, akiről tudom, hogy a világ ügyeiben felettébb sötét. Nem is hittem volna, hogy két év alatt ilyen nagy politikus lett, látom elragadta a mainstream liberalista hév, de nem hibáztatom, tudom, sötétségéből adódóan soha nem nézett utána Mandelának, és csak azt tudja róla, amit az őt dicsőítő baloldali sajtó mindenkinek a pofájába nyom.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 10, 21:18:09 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #12453 Dátum: 14 jan 10, 21:10:24 » |
|
Aranyos barátnőd van kronosz nagyúr. Olyan barátnős feje van. Az jó.
Te se panaszkodhatsz, a tiednek feleséges arca van. Szerintem neki is inkább barátnős arca van.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 10, 21:15:05 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #12454 Dátum: 14 jan 10, 21:11:10 » |
|
Részemről nem gond, amúgy is tudja mindenki, hogy én vagyok a szexibb! Bizony, hogy így van! ...
Igen, tudom, hogy nincs kifogás, csak mondtam, hogy elvileg ezt mondták, oda akartam még írni, hogy ezt lehet mondani, de a sok troll miatt meg nehezebb elhinni, hiba igaz, ha igaz. Syzygy, majd, mikor nem számítasz rá. Hiei, már kellett ez a sok ban, annyira kihalt volt az a topic már. Aes, akkor most lehet időt utazni a Csillagkapu szerint.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12455 Dátum: 14 jan 10, 21:16:33 » |
|
Direkt írtam feleségest, mert múltkor nagyon kikészültél, amikor az alapvető műveltségemből kimaradt ez a kapcsolati állapot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #12456 Dátum: 14 jan 10, 21:18:34 » |
|
Végülis már az is elég lenne szerintem, ha tudnák, hogy Fidel Castro volt a példaképe, máris kevésbé lenne oda érte a bizonyos ismerősöd. Egyébként már szerintem senki sem sír a srác halála miatt. Schumi balesete engem jobban megrázott, mondjuk érthető okok miatt. Részemről nem gond, amúgy is tudja mindenki, hogy én vagyok a szexibb! Bizony, hogy így van! Fuj! Fiú lánnyal?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 10, 21:19:33 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #12457 Dátum: 14 jan 10, 21:20:05 » |
|
Ezeknek Che Guevarra is példakép, pedig róla még tudják is, hogy terrorista volt. Szóval innentől mindegy már.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #12458 Dátum: 14 jan 10, 21:20:15 » |
|
Biztos vagyok benne, hogy nem tudja, ki az a Fidel Castro. Azt sem tudta, ki az a Marx.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #12459 Dátum: 14 jan 10, 21:22:06 » |
|
Jah, azért még mindig utállak Ishida. De majd csak elfelejtem egyszer. Talán pszihómókus segítsége is kell majd hozzá. Majd szólok a Leonárdnak, hogy segítsen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #12460 Dátum: 14 jan 10, 21:23:28 » |
|
Meglepődöm azokon az embereken akiknek a műveltségi szintje ennyire a béka segge alatt van. Pedig nekem is vannak néha hiányosságaim, múltkor pl. Saphi meglepett mikor közölte Szlovákia álláspontját a trianoni békeszerződéssel kapcsolatban.
Volt mondjuk anno egy osztálytársnőm aki halál komolyan elhitte, hogy klónozni akarják Jézust a halotti leplen talált DNS alapján. XDDDD Az illető lány volt a pucéron facebookon pózolós. Legalább nagy mellei voltak, ha esze nem is.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 10, 21:25:20 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #12461 Dátum: 14 jan 10, 21:23:56 » |
|
Szaffi-ra 5-6 mély levegő és áruld el, akkor most te ki felé hajlasz, h mandela hero vagy mandela aki terrorista és felgyújtotta a Clerkset? Am még annyit nem kötözködni, csak a need for speed lesz olyan film is hamarosan. Csak h ne keverjük be a két storyt (: (Az idéző jelet láttam, csak megjegyeztem.) Mondjuk annak vagyok híve ha valaki meghalt akik szerették sajnálják, de rosszat már ne mondjon róla senki, felesleges. Én pl. sajnálom a színészt. Schumiért pedig aggódok is, mint sport rajongó. Kérdeztem agysebészt milyenek az esélyei, szerinte már beszélni nem fog tudni rendesen, ha fel is épül. Minagi a kis szerelmes.. hmm a rózsaszín ködnek milyen jó is az illata, ha elillan, vagy már el is illant és utána is ugyanolyan jó a kapocs, akkor lehet házasodni! Ezért gondolkozok én is azon, h mikor kéne megesküdni Kéne egy ház addig nem akarok.. Nemigaz nembírok elküldeni egy hsz-t :Đ -.- -.-" :@
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #12462 Dátum: 14 jan 10, 21:25:28 » |
|
Biztos vagyok benne, hogy nem tudja, ki az a Fidel Castro. Azt sem tudta, ki az a Marx.
Akkor azt se tudta, hogy ki az a Mandela. Csak megosztott valamit, mert a hasonszőrű haverjai is ezt tették.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12463 Dátum: 14 jan 10, 21:27:47 » |
|
Jah, azért még mindig utállak Ishida.
Tehetséges emberről lehet szó. Azért meg merem kockáztatni, ha nem is egy rögtönzött biográfiát, de azért csak tudná, hogy egy komcsi. Az illető lány volt a pucéron facebookon pózolós. Legalább nagy mellei voltak, ha esze nem is. (végül csak összeszerkesztettem... xD)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 10, 21:30:12 írta Ishida »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|