24 nov 22, 21:06:48 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 829 830 [831] 832 833 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1238867 alkalommal)
0 Felhasználó és 62 vendég van a témában
heo
Shinobi no Kami
*
Nem elérhető Nem elérhető

Fényhozó

« Válasz #12450 Dátum: 14 jan 10, 21:00:13 »

Dehogy is nem van. Nevet Íme: Sír Sír Sír
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #12451 Dátum: 14 jan 10, 21:02:27 »

Mostmár mindegy, most már nem kell. Durci
Nem bújt elő mikor kerestem, most már haragszom rá. Durci
Kis homi smiley amúgy is. Durci

Sörimádóknak egy kis érdekesség, íme: Tádám!
Ez nem is olyan jó. Ez legalább érdekes is. Bár kinek mi az érdekes.
És sokkal menőbb, ha az ember a saját sörét ihatja. *_* (Csak meg ne bukjak sör vizsgán. -.-" Jövőre jöhet a szeszipar!)
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 10, 21:10:19 írta noemimi-chan » Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #12452 Dátum: 14 jan 10, 21:09:57 »

Jaj, facebookon még mindig megy egy a mandelás f*szság (hadd örüljön hiei), valaki megemlítette, hogy milyen szánalmas, hogy a "need for speedes srác" miatt sírt mindenki, míg egy, a világ számára fontos ember halála nem izgat senkit.

És persze jöttek az ilyen kommentek:
"elso feka elnok" pff.... Annal azert picit tobb. Szabadsagharcos, emberjogi aktivista, az elvek embere, egy orok peldakep nemre,szinre,vallasra valo tekintet nelkul. Egy szimbolum, a Szabadsag szimboluma. Nem lehet relaciojelet tenni ket ember halala koze. De ket ember elete koze igenis lehet.

Tökön ne szúrja magát az erőlködéstől. Elfelejtette hozzátenni, hogy a need for speedes srác nem volt elítélt terrorista, aki buszok felrobbantásával több tucat ártatlan embert ölt vagy nyomorított meg.
És a legviccesebb mindebben, hogy egykori ismerősöm írta ezt ki, akiről tudom, hogy a világ ügyeiben felettébb sötét. Nem is hittem volna, hogy két év alatt ilyen nagy politikus lett, látom elragadta a mainstream liberalista hév, de nem hibáztatom, tudom, sötétségéből adódóan soha nem nézett utána Mandelának, és csak azt tudja róla, amit az őt dicsőítő baloldali sajtó mindenkinek a pofájába nyom.
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 10, 21:18:09 írta Saphira » Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #12453 Dátum: 14 jan 10, 21:10:24 »

Aranyos barátnőd van kronosz nagyúr. Olyan barátnős feje van. Az jó.
Te se panaszkodhatsz, a tiednek feleséges arca van. Nevet
Szerintem neki is inkább barátnős arca van. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 10, 21:15:05 írta gman » Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #12454 Dátum: 14 jan 10, 21:11:10 »

Részemről nem gond, amúgy is tudja mindenki, hogy én vagyok a szexibb! Nevet
Bizony, hogy így van!  Ámor

...
Igen, tudom, hogy nincs kifogás, csak mondtam, hogy elvileg ezt mondták, oda akartam még írni, hogy ezt lehet mondani, de a sok troll miatt meg nehezebb elhinni, hiba igaz, ha igaz. Nevet

Syzygy, majd, mikor nem számítasz rá. Nyelvesít

Hiei, már kellett ez a sok ban, annyira kihalt volt az a topic már.

Aes, akkor most lehet időt utazni a Csillagkapu szerint.  Be van tépve
Naplózva

Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #12455 Dátum: 14 jan 10, 21:16:33 »

Direkt írtam feleségest, mert múltkor nagyon kikészültél, amikor az alapvető műveltségemből kimaradt ez a kapcsolati állapot.
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #12456 Dátum: 14 jan 10, 21:18:34 »

Végülis már az is elég lenne szerintem, ha tudnák, hogy Fidel Castro volt a példaképe, máris kevésbé lenne oda érte a bizonyos ismerősöd. Egyébként már szerintem senki sem sír a srác halála miatt. Schumi balesete engem jobban megrázott, mondjuk érthető okok miatt. Pirul

Részemről nem gond, amúgy is tudja mindenki, hogy én vagyok a szexibb! Nevet
Bizony, hogy így van!  Ámor

Fuj! Fiú lánnyal? ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 10, 21:19:33 írta noemimi-chan » Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12457 Dátum: 14 jan 10, 21:20:05 »

Ezeknek Che Guevarra is példakép, pedig róla még tudják is, hogy terrorista volt. Szóval innentől mindegy már. ikszdé
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #12458 Dátum: 14 jan 10, 21:20:15 »

Biztos vagyok benne, hogy nem tudja, ki az a Fidel Castro. Azt sem tudta, ki az a Marx.
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #12459 Dátum: 14 jan 10, 21:22:06 »

Jah, azért még mindig utállak Ishida. De majd csak elfelejtem egyszer. Talán pszihómókus segítsége is kell majd hozzá. Majd szólok a Leonárdnak, hogy segítsen.
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #12460 Dátum: 14 jan 10, 21:23:28 »

Meglepődöm azokon az embereken akiknek a műveltségi szintje ennyire a béka segge alatt van. Pedig nekem is vannak néha hiányosságaim, múltkor pl. Saphi meglepett mikor közölte Szlovákia álláspontját a trianoni békeszerződéssel kapcsolatban.

Volt mondjuk anno egy osztálytársnőm aki halál komolyan elhitte, hogy klónozni akarják Jézust a halotti leplen talált DNS alapján. XDDDD Az illető lány volt a pucéron facebookon pózolós. Legalább nagy mellei voltak, ha esze nem is.
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 10, 21:25:20 írta noemimi-chan » Naplózva

kronosz7
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #12461 Dátum: 14 jan 10, 21:23:56 »

Szaffi-ra 5-6 mély levegő és áruld el, akkor most te ki felé hajlasz, h mandela hero vagy mandela aki terrorista és felgyújtotta a Clerkset?

Am még annyit nem kötözködni, csak a need for speed lesz olyan film is hamarosan. Csak h ne keverjük be a két storyt (:
(Az idéző jelet láttam, csak megjegyeztem.) Mondjuk annak vagyok híve ha valaki meghalt akik szerették sajnálják, de rosszat már ne mondjon róla senki, felesleges. Én pl. sajnálom a színészt. Schumiért pedig aggódok is, mint sport rajongó. Kérdeztem agysebészt milyenek az esélyei, szerinte már beszélni nem fog tudni rendesen, ha fel is épül.

Minagi a kis szerelmes.. hmm a rózsaszín ködnek milyen jó is az illata, ha elillan, vagy már el is illant és utána is ugyanolyan jó a kapocs, akkor lehet házasodni! Ezért gondolkozok én is azon, h mikor kéne megesküdni Gondolkozik Kéne egy ház addig nem akarok..  Gondolkozik

Nemigaz nembírok elküldeni egy hsz-t :Đ Nevet -.- -.-" :@
Naplózva

Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”

Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”

Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12462 Dátum: 14 jan 10, 21:25:28 »

Biztos vagyok benne, hogy nem tudja, ki az a Fidel Castro. Azt sem tudta, ki az a Marx.

Akkor azt se tudta, hogy ki az a Mandela. Csak megosztott valamit, mert a hasonszőrű haverjai is ezt tették. ikszdé
Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #12463 Dátum: 14 jan 10, 21:27:47 »

Jah, azért még mindig utállak Ishida.
Sír
Tehetséges emberről lehet szó. Azért meg merem kockáztatni, ha nem is egy rögtönzött biográfiát, de azért csak tudná, hogy egy komcsi. Nevet
   Az illető lány volt a pucéron facebookon pózolós. Legalább nagy mellei voltak, ha esze nem is. 
(végül csak összeszerkesztettem... xD)
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 10, 21:30:12 írta Ishida » Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #12464 Dátum: 14 jan 10, 21:29:39 »

Kronosz, mi nem gondolkodtunk (én legalábbis tuti nem). Bár mi 6 évet voltunk együtt előtte.

Nem tudom, hogy mi az a need for speed, de megérte rákeresnem.
http://www.hdwallpapers.in/walls/need_for_speed_prostreet_girls-wide.jpg
Naplózva
Oldalak: 1 ... 829 830 [831] 832 833 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins