24 nov 22, 21:29:52 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 827 828 [829] 830 831 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1239362 alkalommal)
0 Felhasználó és 208 vendég van a témában
Aes Sedai
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12420 Dátum: 14 jan 10, 18:21:03 »

Nem is tudtam, hogy ezt átcsinálták. Tényleg ő lőtt először, ideje lenne újra néznem. Nevet

Látjátok, most tönkretettünk egy embert. Szomorú Minagi itt élt köztünk, mint boldog sci-fi rajongó, abban a hitben, hogy a Star Wars világában minden a legnagyobb rendben van, erre meg kellett tudnia ezt. Szomorú
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #12421 Dátum: 14 jan 10, 18:37:21 »

14 évvel fiatalabb nálam a húgom, majdem másfélszer akkora belátásom van, mint neked. Nevet
Am, ha "elfelejted" szedni a bogyókat, te legalább majd szólj a párodnak, mert nem szólni erről köcsögség!

http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek__4052941-ha-egy-betoro-sulyosan-bantalmazza-a-hazban-talalt-not-de-annak-ferje-hazaer-es
Syzygy, szakmai vélemény?
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 10, 18:40:52 írta gman » Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #12422 Dátum: 14 jan 10, 18:52:43 »

Pont hogy nem mert akkor a húgod jelenleg még csak kb. 8 éves és már egy ideje nem vagy túl gyakran részese a napi életének, én pedig azért még gyakran időzöm itthon az öcsémmel és nevelgetem, hogy ne anyám tegye egyedül. Mosolyog
Illetve nyaranta kb. 10 gyereket szokak a felügyeletemre bízni, tavaly nyáron ezek 9-13 évesek voltak. Mindig vicces ez az időszak már tudok hatalmasat csapni az asztalra anélkül, hogy fájdalmat okoznék önmagamnak. Vicces volt 20 éves fejjel 14 évesekkel ordítani, meg röhögni mikor az egyik csaj azt mondta, hogy nem érthetem meg őket mert én más generációhoz tartozom. ikszdé
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
kronosz7
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #12423 Dátum: 14 jan 10, 18:58:44 »

Én nem vagyok Syzy, de jelen törvények szerint, a körülmények függvényében mindkettejüket elítélnék. A büntetési tétel pedig az elkövetett cselekmény alapján kerülne kiszabásra.
Naplózva

Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”

Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”

Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #12424 Dátum: 14 jan 10, 19:33:27 »

minden szempontból tökéletes színészi gárda !!!
Persze, minden szempontból TÖKÉLETES!
Izomszag van a Fehérítő topicban! xD
Ez egy magyar fórum az ékezet használata kötelező.

Egy ideje követem a tevékenykedésed és kezdek belefáradni abba ,hogy már a nyamvadt ékezetekbe is belekötsz  egy fórumon ahol a bleachről kéne társalogni ahelyett ,hogy a te kis baromságodat kéne olvasni hetente megértem ha itt éled ki magad de légyszíves ha lehet akkor azokat noszogasd akik tényleg zavarják a csapatot mert szerintem totál nem zavart senkit ,hogy nem volt ott az az ékezet.

Gondolom ez is hamarosan ki lesz törölve mivel nem a bleach-el kapcsolatos meg minden de a fórummal kapcsolatos kritikát neked is meg kellene hallgatnod ha már itt játszod a kemény legényt.

Szívesen beszélnék veled erről személyesen is de van egy olyan sejtésem nem lenne  kedved hozzá.

Hiei: Ez egy magyar fórum, a VESSZŐ használata kötelező.
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 10, 19:38:32 írta Ishida » Naplózva
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #12425 Dátum: 14 jan 10, 19:42:52 »

Komolyan nem értem néha az embereket. Minek jön ide fórumozni olyas valaki, aki az oldal szabályait nem tudja betartani? Nem azért, hogy most itt fontoskodjak, csak ez most olyan volt, mintha az engem éppen talán megbüntetni készülő rendőr képébe beleordítanám, hogy "hülye süüün!", de nem teszem, mert az butaság volna. Jól esne, de attól még hülyeség lenne meglépni. Nevet

Az új egyik kedvenc emberem emiatt Kempelen Farkas. Csodás ember volt. Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 10, 19:45:33 írta Nikuccia » Naplózva
kronosz7
ANBU Kapitány
*

« Válasz #12426 Dátum: 14 jan 10, 19:58:00 »

Csak nekem szúrt szemet h bleachről beszélsz Ishida? Biztos jó fórumra gondolsz? xD

Am ez a rendőr szemébe mondani, hogy sün, szerintem nem gáz. Én szerintem nyugodtan lehet mondni, sőt én lelkesíteni szeretném az embereket, hogy mondjanak ilyeneket egy esetleges igazoltatáskor, az mindenképp megkönnyítené a rendőrök dolgát, nem lenne kérdés, hogy az illető milyen szankciót kapjon xD.. Valszeg ebben az esetben is Ishida ezzel segített dönteni a moderátorhieinek. Am. annak idején én sem használtam ékezetet, de én megindokoltam és békén hagytak, meg am is ki mert volna kötekedni xD :Đ
Naplózva

Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”

Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #12427 Dátum: 14 jan 10, 20:00:21 »

"Szívesen beszélnék veled erről személyesen is de van egy olyan sejtésem nem lenne  kedved hozzá."

ez a legjobb benne  Nevet bár ha ez a gyerek 15 éves akkor Hieinek nem lesz könnyű dolga, főleg   így  a sérülése után.
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #12428 Dátum: 14 jan 10, 20:06:10 »

Tényleg valami baj van velem, méh hieit is megsajnáltam egy pillanatra. Gyenge vagyok, nagyon gyenge.

Mondjuk VegixBulma fanfic olvasás után belefér az érzelgősség.

http://www.nlcafe.hu/eletmod/20140110/tanulas-vizsgaidoszak-ebrerseg/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_content=nlcafe&utm_campaign=20140110 még egy bizonyítéka, hogy milyen hülyék az ázsiaiak xD
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 10, 20:10:05 írta noemimi-chan » Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12429 Dátum: 14 jan 10, 20:13:04 »

Ezek betegek. ikszdé Bár azért ez az eljárás egálban van azzal, hogy Japánban meg egyesek pelenkázzák magukat, hogy annyi időre se kelljen abbahagyni, amíg kimennek a retyóra. ikszdé
Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #12430 Dátum: 14 jan 10, 20:15:00 »

Csak nekem szúrt szemet h bleachről beszélsz Ishida? Biztos jó fórumra gondolsz? xD
Ohh ez a csapat olyan, mint a Nemzeti Dohánybolt. Nem csak dohányárút vehetsz, hanem fagyit, csokit, magas koffeintartalmú italokat, üdítőket stb. Remélem érted mire akarok kilyukadni, mert egyszerűen és teljesen közérthetően leírni túl egyszerű lett volna tőlem.

milyen hülyék az ázsiaiak xD
Nem valami újdonság. xD Elég a médiatermékeikre nézni. 90% szemét, a legrosszabb fajtából. Habár vannak vicces erotikus műsorok is. ikszdé

"Szívesen beszélnék veled erről személyesen is de van egy olyan sejtésem nem lenne  kedved hozzá."

ez a legjobb benne  Nevet bár ha ez a gyerek 15 éves akkor Hieinek nem lesz könnyű dolga, főleg   így  a sérülése után.

Gondolkodtam, hogy ezt a mondatot kiemeljem-e a szövegben aláírással vagy egyéb megkülönböztető opcióval. xD
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 10, 20:18:02 írta Ishida » Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #12431 Dátum: 14 jan 10, 20:15:34 »

"Szívesen beszélnék veled erről személyesen is de van egy olyan sejtésem nem lenne  kedved hozzá."

ez a legjobb benne  Nevet bár ha ez a gyerek 15 éves akkor Hieinek nem lesz könnyű dolga, főleg   így  a sérülése után.

nekem is egyből ez szúrt szemet =S Ejj Syzy bezzeg amikor mi 15 évesek voltunk, a moderátor követte a mi parancsainkat, de aztán jött az a durva sérülés ...  Szomorú
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12432 Dátum: 14 jan 10, 20:24:02 »

Trópusi gyümölcsös tea. *-* Nyami. Nevet

Na, mentem Thort nézni. Ha meglátom Tomot, majd gondolok rád, Noe.
Naplózva
kronosz7
ANBU Kapitány
*

« Válasz #12433 Dátum: 14 jan 10, 20:25:09 »

Ishida, ha a nemzeti dohányboltra akarok célozni akkor nem az energia italokkal utalok rá, hanem a nevében is szereplő termékre a dohányra. Nevet

Lew amikor mi 15 évesek voltunk syzy meg én voltunk a fő trollok, kedves adminok viszont másképp bűntettek, pl. átírták a nicknevemet, akkoriban még nagyon vicces fiúk voltak ám Nevet Syzy meg Én voltunk a fórum Jay és Néma Bobjai azzal a különbséggel, h mind a kettőnknek szófosása volt olykor és mindketten a néma hájfejek voltunk nagy kabátban aki ha megszólal, olyan költői monológot alkot a bő szókincsével mint egy kiba.zott költő. :Đ

Loki a király Aes, mert bennünk a vér, piros fehér :Đ
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #12434 Dátum: 14 jan 10, 20:26:51 »

Oooh, beszóltak Hieinek, de rég olvastam már itt ilyet.
Pedig igaza van most, nekem tököm tele van, a 2 szavas válaszokból, amik egyre gyakrabban fordulnak elő, hogy nincs ékezet, ami 90%ban azért van, mert telefonról ír és lusta ékezettel írni mert lassabb... stb. Bár jelen esetben, Angliában él elvileg ama ember.

Hieit meg nem kell sajnálni, leszarja szerintem. Vagy Ritli segít neki, ha ideges lenne.
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 10, 20:30:46 írta Minagi » Naplózva

Oldalak: 1 ... 827 828 [829] 830 831 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins