noemimi-chan
|
|
« Válasz #12390 Dátum: 14 jan 10, 16:38:01 » |
|
Aes tudom, az egyik kedvenc bandám. Olyan megnyugtató őket sok esetben hallgatni.
Amúgy a Real Big Fisht még mindig ajánlom. Az is ilyen lájos.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #12391 Dátum: 14 jan 10, 16:38:21 » |
|
Most már nem szereted? Én csak akkor eszem meg, ha lekvár van benne, nem gyümölcs.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #12392 Dátum: 14 jan 10, 16:40:04 » |
|
gman tudja a tutit Én is csak akkor eszem meg! Másképp szerintem nem is ehető viszont úgy nagyon király még rá tejföl meg cukor és isteni! :Đ Haspók kroni szólott! :Đ
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #12393 Dátum: 14 jan 10, 16:41:05 » |
|
Bírom ezeket a párhuzamos kommunikációkat ebben a témában. akkor még erre gondoltam régi időkről: Korn - Y'all want a single http://www.youtube.com/watch?v=yX1LGUOvGsMSyzy a lengyelek egyébként gyakran néznek ki jól,
De csak amelyiknek hosszú egyenes/kissé hullámos barna/szőke haja van.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 10, 16:41:48 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #12394 Dátum: 14 jan 10, 16:45:52 » |
|
Szóval majdnem mind. Tejföllel szilvás gombóc? Te jó ég. Mondjuk ott felétek tapasztaltam egy elég nagy tejföl mániát. Én lekvárral akkor szeretem a szilvás gombócot, ha még vannak benne gyümi darabok.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #12395 Dátum: 14 jan 10, 16:51:03 » |
|
Még nem láttam olyan lekvárt, amiben gyümölcsdarabok vannak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #12396 Dátum: 14 jan 10, 16:52:28 » |
|
Nem? Pedig csak nem kell agyon passzírozni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #12397 Dátum: 14 jan 10, 16:53:26 » |
|
Pedig vidéken sok van. nagymamám lekvárja mindig ilyen volt, s nagyon szeretem meg mifelénk is kapni ilyet. Amúgy, de, nagyon szeretem még mindig. Tejföllel is, mag anélkül, lekvárral, vagy gyümölccsel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #12398 Dátum: 14 jan 10, 16:56:57 » |
|
Annyira mainstream az én vagyok itt az egyetlen kezdetű megállapítás, szóval csak annyit szólnék hozzá, hogy nem szeretem a szilvás gombócot vagy mit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #12399 Dátum: 14 jan 10, 16:57:47 » |
|
Paszírozni? Még ilyet sem hallottam. Mi daráljuk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #12400 Dátum: 14 jan 10, 16:57:57 » |
|
Az olyan lekvár a legjobb. Főleg a barackos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #12401 Dátum: 14 jan 10, 16:58:46 » |
|
Syzygy, ennek egy oka van, mert gáz vagy!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #12402 Dátum: 14 jan 10, 17:04:11 » |
|
Tényleg? Ezt majd akkor mond ha elgondolkodtál az életen a Dust in the wind dallamára.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #12404 Dátum: 14 jan 10, 17:29:29 » |
|
A becsmérlő szavaid a legrosszabb ötlet azóta hogy Greedo lőtt először.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|