24 nov 26, 00:04:15 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 823 824 [825] 826 827 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1251359 alkalommal)
0 Felhasználó és 44 vendég van a témában
Aes Sedai
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12360 Dátum: 14 jan 10, 15:16:53 »

Band of Brothers az tényleg jó sorozat, ezer éve láttam már, lehet le kéne tölteni azt is majd. Nevet

Szerintem is a legjobb részek közé tartozik. Nagyon igényes lett maga a hajó is, a csata is jó volt, bár kicsit aránytalan, hogy máskor egy Basestartól is összesz*rják magukat, itt meg simán kilőttek, egyet biztosan, de lehet a másikat is + a Ressurection Shipet. Meg Apollo kis űrbéli kalandjára se értem mi szükség volt ebben a részben, nem adott hozzá semmit a mondanivalóhoz, meg néha bosszantóan megtörte a cselekményt.

A legjobb viszont egyértelműen Cain és Adama egymás elleni keverése volt. Nevet Szegény Kara, a színésznő jól csinálta, tényleg látszott rajta, hogy készen van a küldetéstől. ikszdé
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #12361 Dátum: 14 jan 10, 15:21:31 »

Nekem semmi érdekeset sem dob ki, ha beírom a nick nevem, ha pedig a másik gyakran használtat írom be, akkor mindig a Mononoke Hime-t dobja ki találatnak. ikszdé

Am múltkor pl. írtam Feonak, hogy látom, hogy leskelődik. Durci
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
kronosz7
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #12362 Dátum: 14 jan 10, 15:23:24 »

Én meg Pulinak írtam, de ilyen elég lehetetlen időpontban leskelődött amin meg is lepődtem xD.. legközelebb majd felhívom  Ördögi
Naplózva

Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”

Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”

Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #12363 Dátum: 14 jan 10, 15:24:54 »

Szedd is! Minimum 2 évente látnod kellene. Nevet

Szerintem is, nagyon izgalmas. Én élveztem a Lee-s jelenetet is, szerintem tök jó volt, de lehet azért mert szeretem az ő szálát is külön alapjáraton.
Néha tutira szeretnének menni ezért vetettek be mindent. Nevet

Az rohadt jó volt, ahogy mind a ketten megakarták öletni a másika és úgy mond  a "bérgyilkosuk" akarva/akaratlanul, de elhatározták, hogy engedelmeskednek a parancsnak/kérésnek. Nevet

Feo, éjjel nappal fent van. O.o
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12364 Dátum: 14 jan 10, 15:29:44 »

De am ha valakinek lyukas az űrruhája az szerintem azonnal meghal nem? Mert nem csak az oxigén szivárog el, a ruha túlnyomásos is. ikszdé Ja, és ebben a részben csókolózott először Adama és Laura Roslin, már csak ezért is jó rész volt. Nevet

Ma este viszont szüneteltetem a BSG-t, ideje megnézni a Thort, még egyik részt se láttam, most pótolom. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 10, 15:31:58 írta Aes Sedai » Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #12365 Dátum: 14 jan 10, 15:33:22 »

Puli is az egyik olyan fórumos aki, közel lakik hozzám, nagyon közel, ez büszkévé tesz, a másik meg Borbáka akiről tudok. *-* (Mondjuk igaz én költöztem később a kerületbe.) És van fórumos akiről kiderült, hogy a szomszédom volt (na jó ez fordítva igaz.)

Tadám újabb lényegtelen információt közöltem. xD De ha már így tettem megragadnám az alkalmat, hogy minél több embert buzdítsak, hogy jöjjön februárban talira, de tényleg (sajna még jó marketingfogást nem tudtam kitalálni, szóval elégjegyetek meg ennyivel.) Nevet

Feo azt mondta, hogy csak úgy maradt a fórum teljesen megfeledkezett róla. Hátha hogy most kibeszéljük az embereket kedvet kapnak az íráshoz. ikszdé   

Teljesen meghatódtam valaki akitől nem számítottam rá, közölte, hogy megváltozott a száma, az én boldogságomhoz sem kell sok. ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 10, 15:40:17 írta noemimi-chan » Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
kronosz7
ANBU Kapitány
*

« Válasz #12366 Dátum: 14 jan 10, 15:40:55 »

Én tuti nem megyek akkor, sajna vagy nem sajna de nem fogok akkor ráérni az tuti, mert szülinapom.

Am. ez most naon jó most h megtaláltam a régi amv-imet kedvet kaptam megint alkotni, már multkor is megszállt a vágy h újra próbálkozzak, de így ezeket látva --> http://www.youtube.com/watch?v=KnP7pm_awzs&list=UUG9QZkoROTMG5uQHh1ix8eA  szinte kötelességemnek érzem mert ezek elég bénák újabbak meg szintén nincsenek meg egy váratlan formázós tápcserélős vírusos eset után xD... Utólag belegondolva olyan 3 amv-van amit próbálkozásnak neveznék, de na valahonnan el kell indulni xD.....

Szóval mondjatok már valami zenét, mire csináljak? Van 1 folyamatban de azt félbehagyom kicsit jegelem, szal ötlet?
Naplózva

Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”

Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12367 Dátum: 14 jan 10, 15:43:43 »

Idézet
Szóval mondjatok már valami zenét, mire csináljak?

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=R_HeWCY40k8" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=R_HeWCY40k8</a>

Pl erre valamit? Hajrá! Nevet
Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #12368 Dátum: 14 jan 10, 15:44:37 »

Anti-depressants
Controlling tools of your system
Making life more tolerable
making life more tolerable
Naplózva
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #12369 Dátum: 14 jan 10, 15:46:32 »

Egy Magyar (szándékosan nagybetűvel  Nevet) fórumon írjunk már Magyarul, a fene vigye már el!!négy!!!
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12370 Dátum: 14 jan 10, 15:50:18 »

Inkább beszéljünk szanszkrit nyelven, csak ezt ne:

Idézet
!!négy!!!

ikszdé
Naplózva
kronosz7
ANBU Kapitány
*

« Válasz #12371 Dátum: 14 jan 10, 15:52:17 »

Sziszödzsí asszem tankiant hallgat xD <3

Aes lehetne róla szó, de az nem lenne valami élvezhető, az a baj, ha olyan zenére csinálok, amit nem szeretek abszolult akkor abból összecsapott vacak lesz, meg úgy ajálnj zenét, h mire kész a kis pár perces videó addigre 1000 szer megkell hallgatnom egymás után ugyanazt a számot, na így mondj valamit xD
Naplózva

Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #12372 Dátum: 14 jan 10, 15:54:16 »

Szóval mondjatok már valami zenét, mire csináljak? Van 1 folyamatban de azt félbehagyom kicsit jegelem, szal ötlet?

Csinálj wall noise-ra, vagy dark ambientre.

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=2Gj6dIRDJwo" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=2Gj6dIRDJwo</a>

Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #12373 Dátum: 14 jan 10, 15:55:50 »

Syzzyt nem lehet rávenni a magyarságra. Mindig menőzni akar az angollal, kár hogy nem menő. Durci

Amúgy meg tavaly az én szülinapomon volt tali, és jó volt. Csak úgy mondom. Reményeim szerint így is lesz elég ember.

Idén meg Bálint napon fogok szülinapot ünnepelni, mivel akkor van a sulimban farsang ami (mivel beöltözős) az egyik kedvenc "ünnepem"/mulatságom. Hmm de még valamikor másik társasággal is ünnepelnem kéne, mert mintha Szilveszterkor említettem volna, hogy akarok. (Sajna akkor erről az oldalról http://multejjel.hu/ lett rám igaz a következő mondat: "A kínos pillanat, amikor kiderül, hogy dupla annyi piát ittál, mint amennyire emlékszel." Szégyellem is magam miatta kicsit. ikszdé)
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12374 Dátum: 14 jan 10, 15:57:11 »

kronosz!

Szerintem legyen ez és tekintsd kihívásnak. Nyelvesít Van épp elég beteg animekészítő Japánban, tuti van köztük olyan is, amihez illene ez. Nevet

DE ezzel is próbálkozhatsz:

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=9Bm-kdLwBVc" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=9Bm-kdLwBVc</a>

When night falls
She cloaks the world
In impenetrable darkness
A chill rises
From the soil
And contaminates the air
Suddenly...
Life has new meaning

Ennyi a szövege, de én imádom ezt a szöveget, nagyon tetszik. Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 823 824 [825] 826 827 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins