Aes Sedai
|
|
« Válasz #12030 Dátum: 14 jan 06, 17:44:55 » |
|
Szép jó napot mindenkinek! Nem értem, mi bajotok van vele.. A Fórumszabályzat értelmében a felesleges, csak a hozzászólások számának növelése céljából írt, érdemi információt nem tartalmazó hozzászólások nem szabályosak. A tiéd pont ilyen. Nem mondom, hogy nem szoktam elnéző lenni mostanában a hsz vadászokkal (ha nem így lenne, páran itt komoly bajban lennének, ugye Gdat? ) de azért nem árt erre ügyelni. Ez nem az újak cikizése akar lenni, azonban kezdőként érdemes tisztában lenni az alapszabályokra, mert ha most nem tanulod meg őket, akkor később biztos nem fogod. Olvasd el a szabályzatot, legalább most az egyszer. Már csak azért is, mert nem minden Moderátor olyan itt, mint én. A Csevegő egy kicsit kötetlenebb hely, én is megengedőbb vagyok, de mielőtt pl a Narutós szekcióba kezdesz el írni, jobb ha megtanulod az alapokat.
További jó fórumozást,
Moderátor
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #12031 Dátum: 14 jan 06, 17:46:12 » |
|
Mrs Coelho (sic!) látom kiraktad a legendás mondatot aláírásba, legalább van valami amit de facto megfogadtunk tőled. Már csak azt kéne megtalálni amikor bevittem a köztudatba.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 06, 17:47:54 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #12032 Dátum: 14 jan 06, 17:50:41 » |
|
de inkább csak gmant. de hiába mert nem használ :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #12033 Dátum: 14 jan 06, 17:50:55 » |
|
ha nem így lenne, páran itt komoly bajban lennének, ugye Gdat? Azért igyekeztem mindig valami értéket beletenni. Legalább, hogy vicces legyen. Remélem valamennyi átjött ebből nektek is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #12034 Dátum: 14 jan 06, 17:51:34 » |
|
15 évesen még átjött de azóta... sigh... hát tudjátok =D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #12035 Dátum: 14 jan 06, 17:54:14 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #12036 Dátum: 14 jan 06, 17:56:27 » |
|
Én most jöttem rá, hogy 15 évesen még nem is tudtam, hogy Lew a világon van. Szomorú dolog ez.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #12037 Dátum: 14 jan 06, 17:57:19 » |
|
Kedves Lew, köszönöm a szívélyes üdvözlést. Nyugodtan csatlakozz a társalgáshoz. Drága Syzygy, kérdésedre válaszolva kissé fáj a fejem, ez biztos a melegfrontnak köszönhető, amit én személy szerint nem élvezek túlontúl, de az azért egy enyhe mosolyt csalt az arcomra, hogy a cicának jó napja volt. Nem könnyű az újoncok élete. A duma-topic lényege, hogy valakit folyton oltani kell, leginkább gmant vagy a bölcsészeket, de inkább csak gmant. Azért a bölcsészek jobbak, mint gman. Hasznosabbak.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 06, 17:58:25 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #12038 Dátum: 14 jan 06, 17:58:53 » |
|
Aes, akkor nekem ezek szerint boldogabb az életem?
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12039 Dátum: 14 jan 06, 17:59:07 » |
|
Én most jöttem rá, hogy 15 évesen még nem is tudtam, hogy Lew a világon van.
Akkor azok szebb évek lehettek Amúgy lew, ja, könnyen counterelhető, és nem is nagyon szeretem, de ez a kép nagyon tetszik, jobb mint L volt, haha
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #12040 Dátum: 14 jan 06, 18:00:49 » |
|
Gman olyan mint Majin Buu. A saját világában él és másra nem reagál, csak ami érdekli vagy fel sem fogja. A kép alapján testes is, és minden támadást elnyel anélkül, hogy érintené. Azért ez valamilyen szinten egy hihetetlen túlélőgép receptje.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #12041 Dátum: 14 jan 06, 18:03:01 » |
|
Aes, akkor nekem ezek szerint boldogabb az életem?
Véletlenül volt neked valami sérülésed tavaly? Szabakuval nem lehet ezt játszani. gmant így tudom elképzelni:
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 06, 18:04:44 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #12042 Dátum: 14 jan 06, 18:37:39 » |
|
Nem vagyok játékos kedvemben Mai napom apró és egyetlen örömei hogy, megjött a karácsonyra rendelt pólóm amit nővérem vett( link) és egy 3 éves torrent amint senki se seedel és öten töltenek le 2 Mb/s sebességgel jött pár percig. Bár azóta megragad ott ahol van miután felébredt bennem a remény, szóval végeredményben ez is rossz. Ja, és nincs időm se Sherlock-ot se The Thick of it-et se nézni mert tanulnom kell, szóval itt lógok Illetve már nem, mert most csak az után jöhetek vissza mikor már előbbit megnéztem, mert a végén vmi idióta elspoilerezi nekem. Magyarán mehetek tanulni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 06, 18:39:31 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #12043 Dátum: 14 jan 06, 18:51:52 » |
|
Jobban belegondolva tényleg volt valami 15évesen "Azért a bölcsészek jobbak, mint gman. Hasznosabbak. Pojén" Legalább a fajfenntartást már elkedzte átlagba mivel egyedül van ezen a téren nyerhet ellenük Noemi a beszúrt képedről Eperke jutott az eszembe
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #12044 Dátum: 14 jan 06, 18:58:02 » |
|
Az, hogy mi később kezdünk el a fajentartással foglalkozni, csak a felsőbbrendűségünket tükrözi, szóval én nem irigykedem.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
|