Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #12015 Dátum: 14 jan 06, 15:04:02 » |
|
Nos igen, olyan sokat írtál, hogy nem csodálom, hogy nincs kedved újra leírni ezt a 20-30 szót.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kurohi-kun
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #12016 Dátum: 14 jan 06, 16:57:44 » |
|
Szép jó napot mindenkinek!
|
|
|
Naplózva
|
Dare datte shippai wa suru nda Hazukashii koto janai Kono kizu o muda ni shinai de Waratte arukereba ii
~~~~~~~~~~~~~~~
Raiko: Alive (Naruto Ending 4)
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #12017 Dátum: 14 jan 06, 17:14:45 » |
|
Értékeljük a gesztust, de már akkor sem volt menő beköszönni, elköszönni, vagy csak szimplán van itt valaki-zni, amikor Gdat még 15 éves volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kurohi-kun
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #12018 Dátum: 14 jan 06, 17:15:49 » |
|
Nem értem, mi bajotok van vele..
|
|
|
Naplózva
|
Dare datte shippai wa suru nda Hazukashii koto janai Kono kizu o muda ni shinai de Waratte arukereba ii
~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #12019 Dátum: 14 jan 06, 17:19:53 » |
|
Gdattal? Egész sok minden, bár 15 évesen még kedveltük, csak aztán....., és már nem...., úgy mint..... .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kurohi-kun
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #12020 Dátum: 14 jan 06, 17:28:31 » |
|
Nem, a beköszönésemmel. De ha már így felhoztuk... Mi lett Gdattal?
|
|
|
Naplózva
|
~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #12021 Dátum: 14 jan 06, 17:31:49 » |
|
Lesérült 15 évesen és már nem megy úgy neki az edzés mint régen. Láttad volna fény korában, amikor 1 tonnás acél gömbökkel zsonglőrködött :S
Egyébként a te érdekedben mondom nem kell ennyire udvariasnak lenned, mert a gonosz emberek ( ami én nem vagyok ) így-is úgy-is beléd fognak kötni =D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 06, 17:33:16 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #12022 Dátum: 14 jan 06, 17:34:23 » |
|
Azért nem szokás beköszönni, mivel szeretjük a tartalmat egy hozzászólásban, tudom ezt nehéz összehozni, nekem se szokott sikerülni tartalmas hozzászólást alkotni, de legalább úgy teszek, mintha azért igyekeztem volna.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #12023 Dátum: 14 jan 06, 17:35:46 » |
|
Szép jó estét noemimi-chan !!! Beszállhatok én is a beszélgetésbe?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12024 Dátum: 14 jan 06, 17:38:58 » |
|
Nem értem, mi bajotok van vele.. Bunkók, és nem szeretnek köszöngetni Unalmas lenne egy oldal hsz csak az lenne minden nap...mondjuk én a legjobb barátaimnak sem szoktam, minek..xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #12025 Dátum: 14 jan 06, 17:40:33 » |
|
Na mi van kimásztál a trollbarlangból? Amúgy jó ez az avatar, bár Ahri easy counter miden =D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #12026 Dátum: 14 jan 06, 17:41:04 » |
|
Szép jó estét noemimi-chan !!! Beszállhatok én is a beszélgetésbe? Nem, mert te 15 évesen lesérültél és már nem tudsz úgy beszélgetni, mint régen. Gdat sosem volt 15 éves, ő igazából Benjamin Button, de konzerválta a megvilágosodás, amit tőlem kapott jó pénzért.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 06, 17:42:32 írta MrSaiyan Coelho »
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #12027 Dátum: 14 jan 06, 17:42:00 » |
|
Mizu veletek? Ott is egész nap jó idő volt? Még a macskám is élvezte. Annyira aranyos cica. Noemimi hogy vagy? Lew persze szólj hozzá nyugodtan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kurohi-kun
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #12028 Dátum: 14 jan 06, 17:42:48 » |
|
Jól van, értem. Ehh... klassz, hazajöttek a húgomék. Nagyon jó. X_X Van itt valakinek kistestvére?
|
|
|
Naplózva
|
~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #12029 Dátum: 14 jan 06, 17:43:39 » |
|
Nem könnyű az újoncok élete. A duma-topic lényege, hogy valakit folyton oltani kell, leginkább gmant vagy a bölcsészeket, de inkább csak gmant.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|