Lew
|
|
« Válasz #11985 Dátum: 14 jan 05, 22:10:02 » |
|
Haha, én régen rendesen megcsináltam a leckéim, most vagyok úgy vele, hogy reggelente a vonaton, meg szünetekben a suliban.. Anno 15 évesen én is, csak aztán lesérültem és már nem megy úgy :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #11986 Dátum: 14 jan 05, 22:24:54 » |
|
Bocsmár, 16 vagyok. Amúgy kicsit szorgalmasabbnak kéne lennem, ilyen hozzáállással semmi nem lesz belőlem. Zita, nekem annyi bajom van a sulival, hogy korán kell menni, későn végzek, és sokat kell tanulni.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #11988 Dátum: 14 jan 05, 22:25:47 » |
|
Látom ezt még felhasználod 1-2helyzetnél. Amúgy a Csatronák egyre ügyetlenebbek a reklámok időzítésénél.Tisztelet a kivételnek. Most is a mondat közben ráadául még a szóban is. "Hölgyem is és Uraim a b..... Ez is egy modja a fokozásnak csak eléggé sikertelen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #11989 Dátum: 14 jan 05, 22:27:12 » |
|
Amúgy kicsit szorgalmasabbnak kéne lennem, ilyen hozzáállással semmi nem lesz belőlem. Régebben ha jól emlékszem szorgalmasabb voltál, csak aztán volt az a sérülésed és már nem megy úgy mint régen, nem ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11990 Dátum: 14 jan 05, 22:30:32 » |
|
Nem mindenki olyan profi, hogy lesérüljön Lew.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #11991 Dátum: 14 jan 05, 22:36:02 » |
|
Amúgy a Csatronák egyre ügyetlenebbek a reklámok időzítésénél.Tisztelet a kivételnek. Most is a mondat közben ráadául még a szóban is. "Hölgyem is és Uraim a b..... Ez is egy modja a fokozásnak csak eléggé sikertelen. Ilyeneken már csak nevetek, de ez van. Nem figyelnek az ilyenre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11992 Dátum: 14 jan 05, 22:38:32 » |
|
Pedig az az igazán jó mikor a szöveg közepén reklám jön, utána meg egy másik jelenetnél jön vissza a film, és fogalmam sincs, hogy miért. Nincs valami értelmes vágó a csatornáknál, hogy ezt megoldja? Mondjuk, többek között ezért nem nézek tévét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #11993 Dátum: 14 jan 05, 22:40:44 » |
|
2014-ben tévében filmet/sorozatot nézni már nem menő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11994 Dátum: 14 jan 05, 22:42:00 » |
|
Ott zavaróbb ha valamit először látok,mint épp most. Azért van 1-2 Csatorna akinek jobban megy. Pl M2 Mondjuk egyszer egy-másfél órás Top Gear különkiadásba elfelejtették akár 1is beszúrni. Tetszett,de így nem volt idő kimenni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #11995 Dátum: 14 jan 05, 22:45:04 » |
|
Én ezért szeretem a BBC és társait. Azoknál sosincs szünet. Mondjuk tévézni sem szoktam már. Most olvasgatok egy angol fórumot és szívesen regisztrálnék csak egy gond van. Már nem igazán írnak oda. 2014-ben tévében filmet/sorozatot nézni már nem menő. Ha Angliában lennél, akkor azért sűrűbben néznél tévét.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 05, 22:49:03 írta zitagirl »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #11996 Dátum: 14 jan 05, 22:52:07 » |
|
Nincs valami értelmes vágó a csatornáknál, hogy ezt megoldja?
Régebben volt, csak aztán lesérült és azóta már nem megy neki olyan jól
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #11997 Dátum: 14 jan 05, 22:55:44 » |
|
2014-ben tévében filmet/sorozatot nézni már nem menő. Ha Angliában lennél, akkor azért sűrűbben néznél tévét. Tudom, hogy Angliában kb. semmi nincs, de annyira borzalmasan unalmas hely, hogy már csak tévézni lehet? Persze régen még jó hely volt, csak aztán lesérült és azóta már nem megy neki olyan jól.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 05, 22:56:36 írta MrSaiyan Coelho »
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11998 Dátum: 14 jan 05, 22:58:14 » |
|
Jól időzítettél Heo. Úgylátszik kezd egyre népszerűbb lenne ez a magyarázat. Lew a végén divatot teremt,csak ki tudja meddig tart ki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11999 Dátum: 14 jan 05, 23:04:47 » |
|
Míg le nem sérül. Utána már nem lesz ugyan olyan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|