noemimi-chan
|
|
« Válasz #11970 Dátum: 14 jan 05, 21:12:26 » |
|
Oh akkor nem én vagyok az egyetlen aki így van ma a tanulással, pedig azt hittem, csak azért van ez mert barátom tegnap hazament és nem tudok kit piszkálni, hogy tanuljon ő is. xD
Pedig már alig vannak hátra diák amiket át kell nézni, hogy holnap és holnapután már csak ismételjek és számolást nézzek át. T_T
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #11972 Dátum: 14 jan 05, 21:18:56 » |
|
Kell neked így sietned a megnézésével
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #11973 Dátum: 14 jan 05, 21:20:28 » |
|
Én elvoltam lego nélkül. Egy építős játékom volt/van: egy playmobile kastély. Mással foglaltam elmagam.
Nekem sok társasjátékom van, de igazából nagyon nem tudtam senkivel sem játszani, szóval a fantáziámat használtam végig. Még megmaradt rengted Disney mesekönyv és egy nagy Disney mesegyűjteményem. Kisebb koromban a Kis hableányt, majd kicsit később az Aladdint olvastam mindig belőle (gondolom azért, mert ez a két mese nem volt meg külön könyvben). Ott tetszett meg igazán az utóbbi és mivel azt hittem, hogy nekünk nincs meg a film, ezért mindennap elolvastam. Hát ne tudjátok meg mennyire örültem mikor kiderült, hogy megvan és végre láthattam az eredetit,nem csak a béna folytatását.
Ebbe a témába inkább nem lószok bele. Csak kioktatás lenne Saphira álltal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #11974 Dátum: 14 jan 05, 21:21:13 » |
|
Én sokat legóztam kiskoromban. Sőt, imádtam. meg a Matchboxokat is, egy hatalmas gyűjteményem volt belőle.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #11975 Dátum: 14 jan 05, 21:22:18 » |
|
Ó azok a régi szép idők jutottak most eszembe a tanulásról hogy mennyire bírtam húzni az időt. Amikor hétfőn írtunk dogát akkor vasárnap este (úgy 8 órakörül) szedtem elő a tananyagot.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #11976 Dátum: 14 jan 05, 21:25:24 » |
|
Jól esik ez a kis nosztalgia. Első Matchboxomat még a nagymamámtól kaptam,majdnem annyi idős mint én,és még mindig megvan. Időhúzásba szerintem sokan profik vagyunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #11977 Dátum: 14 jan 05, 21:28:52 » |
|
Nem nagyon játszottam legóval és hasonlókkal persze néha igen. Viszont (gyerek koromban kertes házban voltam) apám csinált egy hintát kint az udvaron, azt szerettem használni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #11978 Dátum: 14 jan 05, 21:29:28 » |
|
Most lehet hogy furának néztek, de szerintem még Matchboxom sincs. Tuti. Én olyan harmadikban kezdtem azt, hogy reggel az ágyamban írtam meg a leckét. Ma már persze ezt nem csinálom, de ez megmaradt. Nálunk egy nagy homokozó volt, meg egy csúzda az udvarban még nagyon régen.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 05, 21:35:24 írta zitagirl »
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #11979 Dátum: 14 jan 05, 21:41:57 » |
|
Barátnőméknek hajóhintájuk volt, ők voltak a legmenőbbek a faluban
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #11980 Dátum: 14 jan 05, 21:45:09 » |
|
Nekünk is csak hintánk van, meg felfújhatós medence. Meg az öcsém sátor mániás volt, és nyáron felállítottunk egyet, szinte minden éjjel kint aludt. Haha, én régen rendesen megcsináltam a leckéim, most vagyok úgy vele, hogy reggelente a vonaton, meg szünetekben a suliban..
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #11981 Dátum: 14 jan 05, 21:48:24 » |
|
Üdv a klubban. Kb. mindig az utolsó percre hagyom a leckét. Pedig nincs semmi bajom a sulival (kicsi koromban meg imádtam tán), csak lusta vagyok ha leckéről van szó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #11982 Dátum: 14 jan 05, 21:53:00 » |
|
Állásbörzére mindig kijön a lego is és kapunk tőlük legot sőt van lego építő versenyük is.
Ú, erről tudsz valami bővebbet? Linket, képeket vagy valami infot? Jöhet privátban is.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #11983 Dátum: 14 jan 05, 21:55:18 » |
|
Üdv a klubban. Kb. mindig az utolsó percre hagyom a leckét. Pedig nincs semmi bajom a sulival (kicsi koromban meg imádtam tán), csak lusta vagyok ha leckéről van szó.
A bennünk élő "Pató Pál úr" mindig felszínre tör(t) ha tanulni kell(ett). Miért nem akar elmúlni ez a náthás nyavalyám, egész nap csak köhögök.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 05, 22:02:36 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #11984 Dátum: 14 jan 05, 22:05:39 » |
|
Ha már boszi vagy akkor nincs rá valamilyen főzeted? -Vagy magadon nem működik? Versenyről ha lehet én is kérnék 1-2képet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|