MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #11940 Dátum: 14 jan 05, 18:12:23 » |
|
Jaja. A szociológusokra is. Vigyázzatok. Azokat a BTK-sok közé sorolják, te kis nyúlbogyó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #11942 Dátum: 14 jan 05, 18:34:07 » |
|
Gaius Baltar szerintem az egész flottát eladná ezért.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #11943 Dátum: 14 jan 05, 18:50:26 » |
|
Nem csodálom. Roslin-nak (Mary McDonnell) kellett volna betrollkodnia pár képen. >_<
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #11944 Dátum: 14 jan 05, 18:51:48 » |
|
Akkor Adama is eladta volna a flottát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #11945 Dátum: 14 jan 05, 19:05:11 » |
|
A fiatalabbik, mi? A kis puma Roslin.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #11946 Dátum: 14 jan 05, 19:43:23 » |
|
Van két őzgerinc formánk, de nem ugyanolyanok, ezért ezek gerincvariánsok. Jajj, de elvagyunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #11947 Dátum: 14 jan 05, 19:47:50 » |
|
Jó csajok ezek, el kell ismerni. Egyszer én is lehetnék ilyen. Hmm érdekes módon nincsen vészjósló üzengetés meg félelemkeltő bejegyzések gyártása az osztálycsoportban, szóval nem írunk semmiből holnap, ezaz, nem is tanultam semmire. :\ xD Amúúúúgy most akartam váltani megint rejtett falut, ésésés rájöttem, hogy nemcsak örvényfalu nincsen, de forrásfalu se, pedig az a legmenőbb! Nekem az kell, Hidan is onnan való. :3 gman, mondanám, hogy az egyik "gerincet" tedd el magadnak, de igazából bírlak, szóval nem mondok ilyet.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #11948 Dátum: 14 jan 05, 20:18:52 » |
|
Takigakure nemcsak itt de a mangaban sem volt még eddig benne, szóval ezt meg is értem. Ahhoz képest, hogy most itt panaszkodunk, én még emlékszem rá, amikor nem is volt ilyen opció, hogy lehessen falud.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #11949 Dátum: 14 jan 05, 20:23:09 » |
|
Engem meg is lepett mikor lett ez, igazából csak azért van falum mert nézegettem mik vannak, a hó meg maradt, mert a havas táj mindig gyönyörű. Nincs is jobb mint a szép havas hegyeket figyelni egy jól fűtött helységből, meleg italt kortyolgatva, figyelni.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #11950 Dátum: 14 jan 05, 20:25:32 » |
|
Én is azért választottam a hófalut. Azelőtt a csillag volt, mert azokat is szeretem. heo!!!!! :OOOOOOOO Takigakure az a vízesésfalu... Hogy lehet összekeverni? Egyébként olyan opció van is.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #11951 Dátum: 14 jan 05, 20:31:03 » |
|
Bocs, ezt benéztem, összekevertem Kakuzu-val. Három ferde vonal amúgy elég gagyi már nem azért. (Jó sok falu van.) Noé, múltkor mondtad, hogy mindig beléd kötök mostanság. Tényleg nem ezért, de egy helységet nehéz lehet fűteni azért. Ugye helyiségre gondoltál? Akkor is örvény a legjobb!
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11952 Dátum: 14 jan 05, 20:32:22 » |
|
Nincs falum, mert egyszerűen nem tudtam választani, mikor láttam, hogy bejött.
(UNOOOOM MAGAM!)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #11953 Dátum: 14 jan 05, 20:34:02 » |
|
Igen arra. Ezeket gyakran keverem.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #11954 Dátum: 14 jan 05, 20:34:45 » |
|
Helység, helyiség... Jaj, de keverem ezeket. Attól még hogy 3 vonal... Jó kis fürdők vannak ott, meg izé... Mégtöbb fürdő.. Meg Hidan. De főleg Hidan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|