noemimi-chan
|
|
« Válasz #11310 Dátum: 13 dec 30, 16:22:47 » |
|
Egy cipő már nekem sem ártana. Szerintem beruházok valami olcsóbb márkás lábbelire. 15nél nem adok többet cipőért.
Én szeretem a drága cipőket sokkal jobban megérik mint az olcsó bóglik. A jelenleg hordott legdrádább cipőm egy tamaris bőr bakancs (le volt árazva 25-re 30-ról), imádom, meg sem érzem, hogy a lábamon van. Persze van mellette egy 2500 ft-s téli cipőm is amit nem sajnálok ha összetaposnak az emberek. Vannak cipőim amit használtan vettem, de szintén eredetiben nagyon drágák lettek volna pl. a 20 soros Martens bakancsom ilyen, ami az előző tulaj lábán 3x volt és még be se volt törve rendesen mikor megvettem. Ill. egyszer vettem egy convers cipőt ily módon 3 éve 3000-ért és az is nagyszerűen szolgál, bár lassan kéne egy új. A 19-ért vásárolt deszkás cipőm pedig eddig 5 évet szolgált minden pobléma nélkül és még mindig épp, csak azért vettem helyette másik cipőt mert igencsak megkopott az évek során. Ez csak úgy eszembe jutott a hozzászólásról, és azt akarom mondani, hogy amire igazán megéri kiadni több pénzt az a cipő. *-* Én nagyon jó toppokat vettem turiban nem egyet és nem keltem miatta hajnal 5-kor, ráadásul kilós turi volt, ugyan itt találtam farmert is, és pulóverokat.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 30, 16:25:08 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11311 Dátum: 13 dec 30, 16:40:02 » |
|
Lábbelibe most én is be fogok ruházni. Úgyis mennek már a leárazások ráadásul a mostani csizmám nem úszná meg szárazon az első havazást.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #11312 Dátum: 13 dec 30, 17:08:37 » |
|
Mire jó a síelés azon kívül, hogy meghaljanak az emberek? Sosem értettem. Menjen thai boxolni aki veszélyre vágyik. Aki meg csúszásra az korcsolyázni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vikcy96
Újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #11313 Dátum: 13 dec 30, 17:12:22 » |
|
hu én nem is tudok sielni de valahogy nem vágyom rá hogy kiprobáljam nagyon veszélyes sport még azoknak is akik már profik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11314 Dátum: 13 dec 30, 17:14:07 » |
|
Mire jó a síelés azon kívül, hogy meghaljanak az emberek? Sosem értettem. Menjen thai boxolni aki veszélyre vágyik. Aki meg csúszásra az korcsolyázni.
Ezt mond Schuminak ha fel kel a kómából... Ha fel fog kelni... Csak miatta Lew: pont.pont.pont
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #11315 Dátum: 13 dec 30, 17:16:57 » |
|
Miatta jutott pont eszembe ez az amúgy örök érvényű jogos kérdés.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #11316 Dátum: 13 dec 30, 17:19:50 » |
|
Mert ha épp búvárkodás közben történt volna a sérülés akkor meg az lenne hogy minek búvárkodik.... (három pont)
haha négy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11317 Dátum: 13 dec 30, 17:24:10 » |
|
Sejtettem, ezért is tereltem rá a témát. Amúgy a síelés gondolom valami természetes sebesség érzetet adhat. Nem tudom, nem síeltem, de én szerintem ez lehet az egyetlen ok arra, hogy valaki két léccel a lábán lecsússzon a hegyről vállalva a kockázatot , hogy belecsapódhat fába, házba stb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #11318 Dátum: 13 dec 30, 17:30:18 » |
|
Miért szánkóztál kis korodban? Na azért síelnek a nagyok... Meglehetősen középszerű, egyhangú és nem is illik hozzád. Maradj a csajos aváknál!
a tied meg olyan pixeles mint a büdösszar és még béna is :DDDD Mivel egyértelmű hogy az én apám a legjobb világon te max 2. lehetsz =DDD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 30, 17:34:26 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #11319 Dátum: 13 dec 30, 17:36:26 » |
|
A bob is hatalmas élmény, de az kötött pályás, akkor a síelés meg képzelhetném, bár nem tudom mert még sosem síeltem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #11320 Dátum: 13 dec 30, 17:40:55 » |
|
Inkább snowboardoznék, szerintem az valahogy sokkal menőbb és férfiasabb, mint a síelés.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #11321 Dátum: 13 dec 30, 17:45:05 » |
|
Hát nem tom, én ha már mindenáron valami értelmetlen életveszélyes dolgot akarnék csinálni, akkor elmennék munkavállalónak egy PMC-be. Az is veszélyes, de legalább fizetnek érte, és nem is rosszul. (Gyk.: PMC = Private Military Company, kb katonai magánvállalkozás, ma ez a rablógyilkos zsoldoshorda polkorrekt megnevezése xDDD Mert hát a zsoldos szó sértené az érzékeny lelkecskéjüket. )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #11322 Dátum: 13 dec 30, 17:49:31 » |
|
Vagy légiósnak, az sem fizet állítólag rosszul, ha elég sokáig életben maradsz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #11323 Dátum: 13 dec 30, 17:50:58 » |
|
Jah, idegenlégió. Sokat hoz valóban, de az sokkal veszélyesebb, mint a teljesen maszek zsoldosseregek. A légiót rendszeresen vetik be valóban kőkemény helyzetekben is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #11324 Dátum: 13 dec 30, 17:55:21 » |
|
Ezt mond Schuminak ha fel kel a kómából... Ha fel fog kelni... [/size] Ja, ne is mondd, tök durva volt hallani ma a rádióban. Manapság rájár a rúd az autós hírességekre. Amúgy csak azt, hogy Matthew meg fog halni. Kb az első 3-4 részt sikerült még megnéznem, amiről itt be is számoltam viszonylag részletesen, és.. na mindegy, de nem baj ám.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|