24 nov 20, 10:14:45 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 753 754 [755] 756 757 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1235035 alkalommal)
0 Felhasználó és 26 vendég van a témában
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #11310 Dátum: 13 dec 30, 16:22:47 »

Egy cipő már nekem sem ártana. Szerintem beruházok valami olcsóbb márkás lábbelire. 15nél nem adok többet cipőért.

Én szeretem a drága cipőket sokkal jobban megérik mint az olcsó bóglik. A jelenleg hordott legdrádább cipőm egy tamaris bőr bakancs (le volt árazva 25-re 30-ról), imádom, meg sem érzem, hogy a lábamon van. Persze van mellette egy 2500 ft-s téli cipőm is amit nem sajnálok ha összetaposnak az emberek.
Vannak cipőim amit használtan vettem, de szintén eredetiben nagyon drágák lettek volna pl. a 20 soros Martens bakancsom ilyen, ami az előző tulaj lábán 3x volt és még be se volt törve rendesen mikor megvettem. Ill. egyszer vettem egy convers cipőt ily módon 3 éve 3000-ért és az is nagyszerűen szolgál, bár lassan kéne egy új.
A 19-ért vásárolt deszkás cipőm pedig eddig 5 évet szolgált minden pobléma nélkül és még mindig épp, csak azért vettem helyette másik cipőt mert igencsak megkopott az évek során.

Ez csak úgy eszembe jutott a hozzászólásról, és azt akarom mondani, hogy amire igazán megéri kiadni több pénzt az a cipő. *-*

Én nagyon jó toppokat vettem turiban nem egyet és nem keltem miatta hajnal 5-kor, ráadásul kilós turi volt, ugyan itt találtam farmert is, és pulóverokat.
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 30, 16:25:08 írta noemimi-chan » Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #11311 Dátum: 13 dec 30, 16:40:02 »

Lábbelibe most én is be fogok ruházni. Úgyis mennek már a leárazások ráadásul a mostani csizmám nem úszná meg szárazon az első havazást.
Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #11312 Dátum: 13 dec 30, 17:08:37 »

Mire jó a síelés azon kívül, hogy meghaljanak az emberek? Sosem értettem. Menjen thai boxolni aki veszélyre vágyik. Aki meg csúszásra az korcsolyázni.
Naplózva
vikcy96
Újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #11313 Dátum: 13 dec 30, 17:12:22 »

hu én nem is tudok sielni  Nevet de valahogy nem vágyom rá hogy kiprobáljam  Nevet  nagyon veszélyes sport még azoknak is akik már profik
Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #11314 Dátum: 13 dec 30, 17:14:07 »

Mire jó a síelés azon kívül, hogy meghaljanak az emberek? Sosem értettem. Menjen thai boxolni aki veszélyre vágyik. Aki meg csúszásra az korcsolyázni.
Ezt mond Schuminak ha fel kel a kómából... Ha fel fog kelni... Szomorú
Csak miatta Lew: pont.pont.pont
Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #11315 Dátum: 13 dec 30, 17:16:57 »

Miatta jutott pont eszembe ez az amúgy örök érvényű jogos kérdés.
Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #11316 Dátum: 13 dec 30, 17:19:50 »

Mert ha épp búvárkodás közben történt volna a sérülés akkor meg az lenne hogy minek búvárkodik.... (három pont)

haha négy
Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #11317 Dátum: 13 dec 30, 17:24:10 »

Sejtettem, ezért is tereltem rá a témát. Amúgy a síelés gondolom valami természetes sebesség érzetet adhat. Nem tudom, nem síeltem, de én szerintem ez lehet az egyetlen ok arra, hogy valaki két léccel a lábán lecsússzon a hegyről vállalva a kockázatot , hogy belecsapódhat fába, házba stb.
Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #11318 Dátum: 13 dec 30, 17:30:18 »

Miért szánkóztál kis korodban?

Na azért síelnek a nagyok...

Meglehetősen középszerű, egyhangú és nem is illik hozzád. Maradj a csajos aváknál!

a tied meg olyan pixeles mint a büdösszar Nevet és még béna is :DDDD Mivel egyértelmű hogy az én apám a legjobb világon te max 2. lehetsz =DDD
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 30, 17:34:26 írta Lew » Naplózva

Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #11319 Dátum: 13 dec 30, 17:36:26 »

A bob is hatalmas élmény, de az kötött pályás, akkor a síelés meg képzelhetném, bár nem tudom mert még sosem síeltem.  Szomorú

Naplózva
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #11320 Dátum: 13 dec 30, 17:40:55 »

Inkább snowboardoznék, szerintem az valahogy sokkal menőbb és férfiasabb, mint a síelés.
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11321 Dátum: 13 dec 30, 17:45:05 »

Hát nem tom, én ha már mindenáron valami értelmetlen életveszélyes dolgot akarnék csinálni, akkor elmennék munkavállalónak egy PMC-be. Az is veszélyes, de legalább fizetnek érte, és nem is rosszul. Nevet

(Gyk.: PMC = Private Military Company, kb katonai magánvállalkozás, ma ez a rablógyilkos zsoldoshorda polkorrekt megnevezése xDDD Mert hát a zsoldos szó sértené az érzékeny lelkecskéjüket.  Pojén)
Naplózva
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #11322 Dátum: 13 dec 30, 17:49:31 »

Vagy légiósnak, az sem fizet állítólag rosszul, ha elég sokáig életben maradsz.
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11323 Dátum: 13 dec 30, 17:50:58 »

Jah, idegenlégió. Sokat hoz valóban, de az sokkal veszélyesebb, mint a teljesen maszek zsoldosseregek. A légiót rendszeresen vetik be valóban kőkemény helyzetekben is.
Naplózva
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #11324 Dátum: 13 dec 30, 17:55:21 »

Ezt mond Schuminak ha fel kel a kómából... Ha fel fog kelni... Szomorú[/size]
Ja, ne is mondd, tök durva volt hallani ma a rádióban. Szomorú Manapság rájár a rúd az autós hírességekre.

Amúgy csak azt, hogy Matthew meg fog halni. Kb az első 3-4 részt sikerült még megnéznem, amiről itt be is számoltam viszonylag részletesen, és.. na mindegy, de nem baj ám.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 753 754 [755] 756 757 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins