24 nov 18, 05:19:41 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 703 704 [705] 706 707 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1230488 alkalommal)
0 Felhasználó és 30 vendég van a témában
gman
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #10560 Dátum: 13 dec 16, 12:24:31 »

Engem egyszer a hárpia megcsapott a táskájával és közölte hogy megy dolgozni. Asszem akkor meséltem is.
Naplózva
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #10561 Dátum: 13 dec 16, 12:25:59 »

Mily szép dolog is a házasélet.  Nevet
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #10562 Dátum: 13 dec 16, 12:27:36 »

Nem rossz, próbáld ki!
Naplózva
Sevanna
VIP

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Goddess Skuld- the mischievous

« Válasz #10563 Dátum: 13 dec 16, 12:28:35 »

Én ha korán kell kelni (11 előtt) akkor az első gondolatom az, hogy az egész világ menjen a fenébe. Ehhez 1 mp sem kell. Úgyhogy szerintem én nyertem.  Nevet  Nevet
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #10564 Dátum: 13 dec 16, 12:37:12 »

De ezt nem nyilvánítod ki nekik személyesen, szóval mégse Seva. Sajnálom.

Ez a gondolat egyébként szerintem a legtöbb emberre jellemző.
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Sevanna
VIP

« Válasz #10565 Dátum: 13 dec 16, 12:57:15 »

Ezért utálok versenyezni. T_T  Nem is szokásom amúgy.  Nevet
Naplózva

Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #10566 Dátum: 13 dec 16, 12:59:27 »

First world egyetemi problémák következnek:

I.: Az öregedés biztos jele ez már, mai írásbeli vizsga után ami nem főtárgy, és amit sikerült majdhogynem teljesen kipuskázni, kicsit rosszul éreztem magam a csapatmunka miatt.  Nevet

II.: Buszon hazafele jövet, 20 percen keresztül két csaj a hátam mögött arról beszélgetett, hogy nem tudják hogyan fognak vizsgázni szociológiából, mert szóbeli és 10!! tétel van belőle, úgy panaszkodtak, mint ahogy Noémi szokott vizsganap előtt.  Nevet  Külön kedvencem volt, amikor elhangzott, hogy tavaly ők már decemberben letudtak minden vizsgát most meg jan10!!!-én is lesz vizsgájuk és februárban már jön a következő félév.  Nevet  Szívrohamot kaptak volna ha elmondom hogy én még július 12-én is vizsgáztam.

That's all folks !
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10567 Dátum: 13 dec 16, 13:01:31 »

Minden relatív: valahogy ebből arra következtetek, hogy az ő értelmi szintjükön az a tíz tétel is komoly kihívás. ikszdé
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #10568 Dátum: 13 dec 16, 13:08:11 »

II.: Buszon hazafele jövet, 20 percen keresztül két csaj a hátam mögött arról beszélgetett, hogy nem tudják hogyan fognak vizsgázni szociológiából, mert szóbeli és 10!! tétel van belőle, úgy panaszkodtak, mint ahogy Noémi szokott vizsganap előtt.  Nevet 

Gonosz vagy és utállak T_T

Azért én legalább nem szociológiát tanulok Durci, meg már tök rég panaszkodtam Durci 
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

hipsztersznobművész

« Válasz #10569 Dátum: 13 dec 16, 13:13:41 »

Most büszke is vagyok rád. Durci

De a szakot egyáltalán nem hasonlítottam, hanem csak a retorikát.  Nevet
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #10570 Dátum: 13 dec 16, 13:34:43 »

A retorikát lehet, tudom hogy gáz av sok panaszkodásom, de jól esik xD

Aláírom, hogy nem a világ legnehezebb szakán tanulok, de lehet sokkal egyszerűbb lenne az életem a töri szakon xD

Naplózva

Sevanna
VIP

« Válasz #10571 Dátum: 13 dec 16, 13:37:42 »

Nah, ezt az utolsó mondatot erősen megkérdőjelezném.  smirksweat Töri szak simán van olyan nehéz mint a te szakod. Magyarán mindkettő nehéz.  Mosolyog
Naplózva

Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

hipsztersznobművész

« Válasz #10572 Dátum: 13 dec 16, 13:39:35 »

Hát azért nem , vannak ismerősök akik megcáfolnák ezt a töri szak nehéz feltételezést, de nem kéne flame wart indítani ez ügyben.  Nevet
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #10573 Dátum: 13 dec 16, 13:43:47 »

Hát nem tudom, nyílt napon beszéltem törisekkel még anno mikor oda készültem, az győzött meg arról, hogy inkább a természet tudomány. Valamint töri tanárom is hozzájárult, aki a mai napig nem bizonyította be nekem, hogy a töri szak nehéz lenne. Kolléganőimb is legjelentősebb részben ELTE BTK-sok és nem hallottam olyat mg, hogy hát a töri az rohadt nehéz. 
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10574 Dátum: 13 dec 16, 13:45:58 »

Tényleg nem sok értelme lenne. Van akinek az egyik szak nehéz, van akinek a másik. Meg van akinek mindegyik, az nem megy egyetemre. ikszdé
Én amúgy se vagyok hajlandó az alapján megítélni senkit, hogy milyen szakra jár.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 703 704 [705] 706 707 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins