gman
|
|
« Válasz #10560 Dátum: 13 dec 16, 12:24:31 » |
|
Engem egyszer a hárpia megcsapott a táskájával és közölte hogy megy dolgozni. Asszem akkor meséltem is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #10561 Dátum: 13 dec 16, 12:25:59 » |
|
Mily szép dolog is a házasélet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #10562 Dátum: 13 dec 16, 12:27:36 » |
|
Nem rossz, próbáld ki!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #10564 Dátum: 13 dec 16, 12:37:12 » |
|
De ezt nem nyilvánítod ki nekik személyesen, szóval mégse Seva. Sajnálom.
Ez a gondolat egyébként szerintem a legtöbb emberre jellemző.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #10565 Dátum: 13 dec 16, 12:57:15 » |
|
Ezért utálok versenyezni. T_T Nem is szokásom amúgy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #10566 Dátum: 13 dec 16, 12:59:27 » |
|
First world egyetemi problémák következnek: I.: Az öregedés biztos jele ez már, mai írásbeli vizsga után ami nem főtárgy, és amit sikerült majdhogynem teljesen kipuskázni, kicsit rosszul éreztem magam a csapatmunka miatt. II.: Buszon hazafele jövet, 20 percen keresztül két csaj a hátam mögött arról beszélgetett, hogy nem tudják hogyan fognak vizsgázni szociológiából, mert szóbeli és 10!! tétel van belőle, úgy panaszkodtak, mint ahogy Noémi szokott vizsganap előtt. Külön kedvencem volt, amikor elhangzott, hogy tavaly ők már decemberben letudtak minden vizsgát most meg jan10!!!-én is lesz vizsgájuk és februárban már jön a következő félév. Szívrohamot kaptak volna ha elmondom hogy én még július 12-én is vizsgáztam. That's all folks !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #10567 Dátum: 13 dec 16, 13:01:31 » |
|
Minden relatív: valahogy ebből arra következtetek, hogy az ő értelmi szintjükön az a tíz tétel is komoly kihívás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #10568 Dátum: 13 dec 16, 13:08:11 » |
|
II.: Buszon hazafele jövet, 20 percen keresztül két csaj a hátam mögött arról beszélgetett, hogy nem tudják hogyan fognak vizsgázni szociológiából, mert szóbeli és 10!! tétel van belőle, úgy panaszkodtak, mint ahogy Noémi szokott vizsganap előtt. Gonosz vagy és utállak T_T Azért én legalább nem szociológiát tanulok , meg már tök rég panaszkodtam
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #10569 Dátum: 13 dec 16, 13:13:41 » |
|
Most büszke is vagyok rád. De a szakot egyáltalán nem hasonlítottam, hanem csak a retorikát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #10570 Dátum: 13 dec 16, 13:34:43 » |
|
A retorikát lehet, tudom hogy gáz av sok panaszkodásom, de jól esik xD
Aláírom, hogy nem a világ legnehezebb szakán tanulok, de lehet sokkal egyszerűbb lenne az életem a töri szakon xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #10571 Dátum: 13 dec 16, 13:37:42 » |
|
Nah, ezt az utolsó mondatot erősen megkérdőjelezném. Töri szak simán van olyan nehéz mint a te szakod. Magyarán mindkettő nehéz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #10572 Dátum: 13 dec 16, 13:39:35 » |
|
Hát azért nem , vannak ismerősök akik megcáfolnák ezt a töri szak nehéz feltételezést, de nem kéne flame wart indítani ez ügyben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #10573 Dátum: 13 dec 16, 13:43:47 » |
|
Hát nem tudom, nyílt napon beszéltem törisekkel még anno mikor oda készültem, az győzött meg arról, hogy inkább a természet tudomány. Valamint töri tanárom is hozzájárult, aki a mai napig nem bizonyította be nekem, hogy a töri szak nehéz lenne. Kolléganőimb is legjelentősebb részben ELTE BTK-sok és nem hallottam olyat mg, hogy hát a töri az rohadt nehéz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #10574 Dátum: 13 dec 16, 13:45:58 » |
|
Tényleg nem sok értelme lenne. Van akinek az egyik szak nehéz, van akinek a másik. Meg van akinek mindegyik, az nem megy egyetemre. Én amúgy se vagyok hajlandó az alapján megítélni senkit, hogy milyen szakra jár.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|