gman
|
|
« Válasz #10380 Dátum: 13 dec 12, 11:02:38 » |
|
Nincs baj a kenyérrel, ha magad sütöd.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10381 Dátum: 13 dec 12, 11:13:21 » |
|
Hát Aes... Menj be egy vidéki kisboltba valami zárás előtti időpontban, és nézd meg mit kapsz... Van olyabn hogy a magvas kenyér van már csak, meg mindenféle kenyérre nem hasonlító ocsmányságok...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #10382 Dátum: 13 dec 12, 12:50:49 » |
|
Egy spam valahogy túlélte a gmail spamszűrőjét, és bejutott a beérkező levelek közé. Hát el is olvastam, ilyen tömény f*szságot régen láttam már. Nagyon megy benne a hunglish nyelvújítás, és az egésznek semmi értelme sincs, ezek a nyelvújított szavak, hát nem tudom ki annyira buta, hogy ettől hiszi okosnak magát. Íme a szöveg: Kedves Trader!
Az IronFX büszkén meghívja Önt a következő webináriumára. A webinárium 2013.12.18.-én lesz 18.00 órai kezdettel, Magyar idő szerint.
Ezen a webináriumon Füleki Ferenc olyan haladó módszereket fog bemutatni, amivel a kockázatkezelés magasabb szintjére kerülhet minden Trader.
Főbb témák:
* Stopp loss: csúcs/Völgy stopp és hogyan húzzuk helyesen a stoppunkat * Volatilitás-Stopp: hogyan használjuk a volatilitás típusú indikátorokat célokhoz/stoppokhoz * Chandelier Exit: egy haladó csúszó stop technika * Duplán adaptív cél/stop rendszer: hogyan alakítsunk ki olyan célokat/stoppokat, amelyek igazodnak az aktuális piaci körülményekhez
És még sokminden más!
Ezt a webináriumot egy trader sem hagyhatja ki!Webinárium na meg ez a sok "stop" néha egy, néha két p-vel teljesen véletlenszerűen. Csúszó stop technika. Komolyan mi ez a sötét hülyeség? xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #10383 Dátum: 13 dec 12, 12:54:14 » |
|
Egyszer régen egy dvd lejátszó használati utasításában a dvd player, dvd játékos-ként szerepelt végig. Az is szép.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #10384 Dátum: 13 dec 12, 13:07:41 » |
|
Használati utasításokban az ilyesmi elég gyakori. Google fordítóval csinálják szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #10385 Dátum: 13 dec 12, 13:18:02 » |
|
1 kg hús 900 forint elég gyakran a tescoban, vagy ha még inkább spórolni akarok, akkor vehetnék csirkecombot is, egy éles késsel le lehet vágni a húst, húsdaráló, és mennyi is a csirkecomb kilója? Némely helyen 500 forint, és nem, nem kutyahús van csirkecombbá tömörítve. Bár azt nem tudtam, hogy ennyire szegény egy kolis, hogyha 3-man összedobják rá a pénzt, ötszáz forintjuk sincs rá. Uh, meglátszik, hogy már jó egy éve nem az anyukám süt-főz rám.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 12, 13:18:57 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #10386 Dátum: 13 dec 12, 14:07:10 » |
|
Még mindig azt mondom tészta Tészta sajttal és tejföllel, lekvárral, blognai-val, valamilyen felvágottal és mustárral, tonhallal, túróval stb stb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #10387 Dátum: 13 dec 12, 14:28:16 » |
|
Merem remélni, hogy nem egyszerre gondoltad ezeket a tésztára rakni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 12, 14:29:44 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #10388 Dátum: 13 dec 12, 14:41:09 » |
|
A legjobb kolis kaja a chilis bab.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #10389 Dátum: 13 dec 12, 15:21:34 » |
|
Szerintem is a csilis bab a legkirályabb, kéne is főzni hétvégén. Most viszont megyek vizsgázok egy jót, szurkoljatok.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10390 Dátum: 13 dec 12, 17:01:22 » |
|
Faterom életében először ivott az előbb energia italt... Kérdi milyen ez? Megkóstolja.. Hatásszünet.. Savanyú pofa.. Irány a csap... Ki is köpte! Néz rám: Hogy lehet ezt meginni? Pfejj mintha ecetet ittam volna! Mondjuk szokni kell az ízét.. A Monstert én sem bírom meginni... Anyám most süti a piroskrumplit.. Remélem elegendő lessz a mennyiség... Nyami! Aes abban a mailban mit is akarnak pontosan? Mert nekem a szövegből nem sikerült rájönni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #10391 Dátum: 13 dec 12, 17:04:29 » |
|
Szerencsére leszoktam az energiaitalról, már nem iszom ipari hulladékot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #10392 Dátum: 13 dec 12, 17:25:18 » |
|
Egyszer megkóstoltam az energiaitalt, elég fura íze volt (mint a rágónak, ilyen tuttifrutti vagy milyen), de egyszer elég volt belőle, inkább maradok a kávénál. Kávé tejszínhabbal... az az igazi.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 12, 17:29:24 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #10393 Dátum: 13 dec 12, 17:25:33 » |
|
Veletek is megesett már, hogy ha sietve kellett vásárolnotok, akkor véletlenül normális kenyér helyett ilyen mindenféle barna/félbarna/teljeskiörlésű/egyéb okból ehetetlen stb kenyeret vettetek? Szar érzés az ilyesmi.
Szerintem meg ezek a normális kenyerek. Viszont ahhoz már nekem is volt szerencsém, hogy véletlenül valami ismeretlen kenyeret megvettem, ami komolyan mondom, keserű volt, de olyannyira, hogy nem bírtam megenni. Na, az a szar érzés. Bár kenyértéren elég pazarló vagyok, mindig kidobom a felét.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 12, 17:32:30 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #10394 Dátum: 13 dec 12, 17:50:04 » |
|
Ez nem az ami teljesen fekete? Mert az tényleg borzasztó, engem úgy neveltek hogy kenyeret nem dobunk ki, max ha már nagyon penészes.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|