24 nov 17, 13:39:09 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 687 688 [689] 690 691 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1228925 alkalommal)
0 Felhasználó és 17 vendég van a témában
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #10320 Dátum: 13 dec 10, 22:37:22 »

Sajnálom, de így van Szomorú

Írj a Báthory filmr­ől, én abban nagyon szeretem mikor az elején leírják Magyarországot.
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #10321 Dátum: 13 dec 10, 22:41:04 »

Mindenhová be fogok trollkodni ezekkel a képekkel. Nevet
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #10322 Dátum: 13 dec 10, 22:42:08 »

Nemszeretem, hogy terelsz... ejnye Szomorú
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #10323 Dátum: 13 dec 10, 22:44:48 »

Nem tereltem, csak ezt muszáj volt megosztanom.  Nyelvesít

Már én szégyenlem, hogy mindig csak halasztgatom az írást. De nem tehetek róla, múltkor neki álltam megírni egy hosszabb pü-t, és két óráig azt írtam (tényleg hosszú volt!). Nincs erre időm. :DD
Na, de majd 21-e után. Nevet
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #10324 Dátum: 13 dec 10, 22:50:06 »

De ha nem...

Francba vehetek be mégegy fájdalom csillapítót... ma már a 3. Szomorú Nem szeretem szedni, de nagyon fáj, a legrosszabb, hogy utána nem tudok odafigyelni a tanulásra -.-" Mondjuk reggelig még van idő T_T   
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #10325 Dátum: 13 dec 10, 23:33:56 »

Az "Uhorszko" a történelmi Magyarországra használt kifejezés úgy mint  itt a Nagy Magyarország (ami szintén helytelen kifejezés)

Nem hallottam sehol olyat, hogy nem volt nemzettudat, igaz én nem olvastam a feliratot, kérlek mond meg hányadik percnél hangzott ez el.
Mitől lenne helytelen?

https://www.youtube.com/watch?v=XcqHJ4yRjv0#t=672 itt fejti ki az óváros alpolgármestere, amiről én beszéltem. "Amikor még nem nagyon tudták magukról, hogy ők nemzetek" Szerintem ez azt jelenti, hogy nincs nemzettudat.

De vannak még itt furcsaságok. Például ahogyan a nagykövet a trianoni békeszerződést az egykori svéd birodalomhoz hasonlítja. Nem látom az összefüggést egy szerződéssel szétszabdalt ország és egy önmagától elsorvadó királyság között. No persze nem is vagyok/voltam nagykövet. Aztán lehet, hogy mégis van.

Másik nagyon érdekes gondolat itt olvasható: https://www.youtube.com/watch?v=XcqHJ4yRjv0#t=2862
Itt ugyebár az irodalomtörténész úr arra hivatkozik, hogy egy olyan területen, ahol kétszer annyi szlovák él, mint magyar, miért kapnának a magyarok autonómiát.
Kérdem én, egy olyan országban, ahol ötször annyi magyar él, mint szlovák, miért kapnának a szlovákok egy saját országot? Nevet
Mégis kaptak.

Francba vehetek be mégegy fájdalom csillapítót... ma már a 3. Szomorú Nem szeretem szedni, de nagyon fáj, a legrosszabb, hogy utána nem tudok odafigyelni a tanulásra -.-" Mondjuk reggelig még van idő T_T   
Konkrétan mid fáj? A fog gyökere is fáj, vagy csak az ínyed? Az ínyedet kend be valami magas alkoholfokkal rendelkező itallal. Én mondjuk azt csináltam, hogy feles vodka be a számba, ott tartottam és odaengedtem ahol a fogam fájt. Pár perc után úgy lezsibbadt, hogy vagy 3 óráig nem volt vele gond. Aztán jött még egy kis vodka.
(Jó tanács, a vodkát ne idd meg! Nevet)
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 10, 23:37:39 írta heo » Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #10326 Dátum: 13 dec 10, 23:39:29 »

Én ma már nem tanulok. Kiégtem. Tököm tele van az egésszel. Ma este filmezni és zabálni fogok. Aztán leülök játszok kicsit a <a href="http://www.youtube.com/watch?v=c9D1N-MHwog" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=c9D1N-MHwog</a> Mellesleg aki teheti próbálja ki a játékot, mert valami eszméletlenül jó.

És alszok 1 jót hogy holnap megint végkimerülésig magoljak...
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #10327 Dátum: 13 dec 10, 23:44:08 »

heo:

Mert a helyes kifejezés a történelmi Magyarország.

Az óváros polgármestere pont azt fejezi ki ezzel a mondatával, amit fentebb Saphi is leírt.

A bácsi politológus és író, de mindegy...

Az utolsó bekezdést meg direkt hagyom figyelmen kívül Mosolyog
Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #10328 Dátum: 13 dec 10, 23:51:45 »

Ezek sokkal utálatosabbak: http://film.indavideo.hu/video/f_szomszedaink_a_magyarok_romania

Nézzétek 1:45-től pár percig, az bemutatja az egész videót.

"Erdély az övék volt először, vagyis elfoglalták tőlünk, mi meg visszafoglaltuk." Itt égtem ki.  ikszdé A dákoromán Kolozsvárt még valahogy kibírtam.
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 10, 23:55:17 írta Saphira » Naplózva

MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #10329 Dátum: 13 dec 11, 00:06:00 »

Tisztára, mint az oviban. "Elvetted a homokozólapátomat." "Nem, te vetted el az enyémet". Kb. ennyire nevetségesnek tartom mesterséges országhatárokról, meg arról vitatkozni, hogy ki hol volt ott előbb 1000 évvel ezelőtt (mintha ténylegesen bármit is számítana). Csak azokat sajnálom (pl. a határontúli magyarokat, akiket retorziók érnek/értek), akiknek a hátán csattan az ostor az ilyen nemzetközi baromkodások miatt.  Szomorú
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #10330 Dátum: 13 dec 11, 00:07:25 »

Á, értem. Melyik történelemé?  Pojén

Nem látom, hogy a kettő hogyan zárja ki egymást.

Én azt írtam, amit láttam, a videóban nem ezt írták, egyébként nem ismerem, de biztos.

Szíved joga. Mosolyog
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #10331 Dátum: 13 dec 11, 00:09:09 »

Saphi néztem pár percet, hát biztos vicces lenne megnézni az egészet (mondjuk az elején én a Szlovákiásról is azt hittem, hogy ilyen magyar utálós lesz, de nem lett az)... majd hétvégén, ha nem kell tanulnom rászánom az időt Nevet

ömm heo én se ismerem, de a videóban mondják ezt Nevet
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #10332 Dátum: 13 dec 11, 00:14:04 »

Várjál akkor, melyikre gondoltál bácsi alatt? Nevet
Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #10333 Dátum: 13 dec 11, 00:14:36 »

Ezt a Mátyás román volt dolgot sosem értettem. Hunyadi Jánosról nem tudni mi volt, valószínűleg félig magyar, félig kun, Szilágyi Erzsébet viszont eléggé magyar volt... Szóval miért is volt román Mátyás? Nevet
A nők sosem számítanak? Nevet
Bezzeg ha valakinek az anyja más nemzetiségű (Petőfi), akkor ők is számítanak, a lényeg: ha valamelyik szülő nem magyar, akkor a gyerek sem az szerintük. Nevet

Coelho, ne szociológuskodj itt.
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 11, 00:19:29 írta Saphira » Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #10334 Dátum: 13 dec 11, 00:21:03 »

Mindenki az aminek vallja magát, Petőfi sose lesz nem magyar  Pojén Capitan ovious flies away

Arra amelyiket belinkeltél a 2. link.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 687 688 [689] 690 691 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins