24 nov 17, 06:21:14 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 678 679 [680] 681 682 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1228192 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
Sevanna
VIP
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Goddess Skuld- the mischievous

« Válasz #10185 Dátum: 13 dec 09, 08:54:14 »

Ez karácsonyi kaktusz. *.* Nekünk is van. :3 Meg b.nőmnek is vettem egyszer karácsonyra. xD Nem kell sokat öntözni.
Vizsgázóknak drukkolok!  Nevet
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10186 Dátum: 13 dec 09, 09:43:20 »

Vizsgázóknak én is drukkolok! Mosolyog

jaja, ez karácsonyi kaktusz. Nevet Ez egy jó kis növény. Nevet
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #10187 Dátum: 13 dec 09, 09:50:37 »

Már agyban eldöntöttem, hogy megtanulom, csak motiváló képeket keresek a tanuláshoz.

ez mekkora igazság...

http://media-cache-ak0.pinimg.com/236x/a7/18/c0/a718c02e4328e291ee272b21aa7657a4.jpg
ez viszont talán jó lesz Nevet
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #10188 Dátum: 13 dec 09, 10:02:07 »

Rossz helyen keresed a képeket, ezt tavaly kiraktuk a könyvtárban  Nevet

Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #10189 Dátum: 13 dec 09, 10:04:50 »

Múltkor évfolyamtársnőm mutatott egy cuki nyuszisat de sehol sem lelem Szomorú
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

hipsztersznobművész

« Válasz #10190 Dátum: 13 dec 09, 10:07:21 »

Persze hogy nem, mert már megfőztem pörköltbe.  Mosolyog

Ahh de jó is az.
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #10191 Dátum: 13 dec 09, 10:09:27 »

Ez rossz vicc volt...

A bölcsességfogam miatt fáj az evés -.-  pedig a másik oldalon rágok T_T
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 09, 10:10:02 írta noemimi-chan » Naplózva

Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

hipsztersznobművész

« Válasz #10192 Dátum: 13 dec 09, 10:11:19 »

Akkor már régen kihúzhatták volna , ahelyett hogy itt panaszkodsz. Durci
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #10193 Dátum: 13 dec 09, 10:14:34 »

Még nem nőtt ki teljesen azért fáj... már 3 kinn van csak ez hiányzik és teljesen bölcs leszek Durci
Naplózva

Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #10194 Dátum: 13 dec 09, 10:30:17 »

Nem kellett kihúzni, kiműteni egyiket sem, csak úgy kinőttek, majd befoglalták a maradék helyet ott?  Ohh My God
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #10195 Dátum: 13 dec 09, 11:53:05 »

Nem kellett egyiket se, ez is el fog férni, még 13 évesen voltak meg fogszabályozva a fogaim... mert akkor fel voltak torlódva, a fogszabályozás előtt húzták ki 2 őrlőfogamat, még mai napig érzek a helyükön némi hiányt... am meg fokozatosan nőnek a bölcsességfogaim, szokott miatta fájni a többi fogam is... ez pl. már talán 2 éve látszik a röntgenfelvételen, részben már át is tört az ínyemen, és most készül napvilágot látni a többi része is.

Am nem emlékszem mikor nőtt ki teljesen az 1. bökcsessségfogam (14-15 évesen már kinn volt), az első tejfogam volt kint 1 hónapos korom előtt... de sajna nem születtem foggal így nem lettem sámán Szomorú
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 09, 12:00:03 írta noemimi-chan » Naplózva

Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #10196 Dátum: 13 dec 09, 12:14:26 »

Nem csodálom, hogy fáj az összes fogad tőle, hisz épp helyezkedni próbálnak a fogaid közé. Nevet Nekem semmilyen személyes adatom nincs bölcsességfogakról, nem hiszem, hogy valaha kijön majd bármelyik. Hümm-hümm
Amúgy szerencsés alkat vagy, amennyire lehet mondani, mert van, akinek 4-ből 4-et ki kell műteni, vagy a bölcsességfog fogja magát, és visszafele kezd el nőni. A tieid legalább jó irányba haladnak. Nevet
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #10197 Dátum: 13 dec 09, 12:22:26 »

Ja meg kevés embernek nőnek ki, legalábbis az összes... a többinek se volt még semmi baja, szóval remélem nem kezdenek el hamar szuvasodni, ez még elvileg gyakori probléma a bölcsességfognál.
Am mostmár jó hat a fájdalom csillapító Nevet
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10198 Dátum: 13 dec 09, 13:05:10 »

Azt hiszem rájöttem milyen az, amikor valaki teljesen beledroidul egy feladatba: amikor adatrögzítés közben már csak az okoz örömet, amikor végre a sok-sok személy közül, akinek az adatait rögzíted, egy nem ugyanabban a városban született, mint az összes többi. xD Ilyen droid feladatban mekkora öröm az, amikor végre egyszer valami más hely nevét kell beírni. ikszdé
Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

hipsztersznobművész

« Válasz #10199 Dátum: 13 dec 09, 13:13:57 »

Valami nagyon hülye nevű ember nincs? Talán még az adhat szórakozásra lehetőséget.  Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 678 679 [680] 681 682 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins