Sevanna
|
|
« Válasz #10185 Dátum: 13 dec 09, 08:54:14 » |
|
Ez karácsonyi kaktusz. *.* Nekünk is van. :3 Meg b.nőmnek is vettem egyszer karácsonyra. xD Nem kell sokat öntözni. Vizsgázóknak drukkolok!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #10186 Dátum: 13 dec 09, 09:43:20 » |
|
Vizsgázóknak én is drukkolok! jaja, ez karácsonyi kaktusz. Ez egy jó kis növény.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #10187 Dátum: 13 dec 09, 09:50:37 » |
|
Már agyban eldöntöttem, hogy megtanulom, csak motiváló képeket keresek a tanuláshoz. ez mekkora igazság... http://media-cache-ak0.pinimg.com/236x/a7/18/c0/a718c02e4328e291ee272b21aa7657a4.jpgez viszont talán jó lesz
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #10189 Dátum: 13 dec 09, 10:04:50 » |
|
Múltkor évfolyamtársnőm mutatott egy cuki nyuszisat de sehol sem lelem
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #10190 Dátum: 13 dec 09, 10:07:21 » |
|
Persze hogy nem, mert már megfőztem pörköltbe. Ahh de jó is az.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #10191 Dátum: 13 dec 09, 10:09:27 » |
|
Ez rossz vicc volt...
A bölcsességfogam miatt fáj az evés -.- pedig a másik oldalon rágok T_T
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 09, 10:10:02 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #10192 Dátum: 13 dec 09, 10:11:19 » |
|
Akkor már régen kihúzhatták volna , ahelyett hogy itt panaszkodsz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #10193 Dátum: 13 dec 09, 10:14:34 » |
|
Még nem nőtt ki teljesen azért fáj... már 3 kinn van csak ez hiányzik és teljesen bölcs leszek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #10194 Dátum: 13 dec 09, 10:30:17 » |
|
Nem kellett kihúzni, kiműteni egyiket sem, csak úgy kinőttek, majd befoglalták a maradék helyet ott?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #10195 Dátum: 13 dec 09, 11:53:05 » |
|
Nem kellett egyiket se, ez is el fog férni, még 13 évesen voltak meg fogszabályozva a fogaim... mert akkor fel voltak torlódva, a fogszabályozás előtt húzták ki 2 őrlőfogamat, még mai napig érzek a helyükön némi hiányt... am meg fokozatosan nőnek a bölcsességfogaim, szokott miatta fájni a többi fogam is... ez pl. már talán 2 éve látszik a röntgenfelvételen, részben már át is tört az ínyemen, és most készül napvilágot látni a többi része is. Am nem emlékszem mikor nőtt ki teljesen az 1. bökcsessségfogam (14-15 évesen már kinn volt), az első tejfogam volt kint 1 hónapos korom előtt... de sajna nem születtem foggal így nem lettem sámán
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 09, 12:00:03 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #10196 Dátum: 13 dec 09, 12:14:26 » |
|
Nem csodálom, hogy fáj az összes fogad tőle, hisz épp helyezkedni próbálnak a fogaid közé. Nekem semmilyen személyes adatom nincs bölcsességfogakról, nem hiszem, hogy valaha kijön majd bármelyik. Amúgy szerencsés alkat vagy, amennyire lehet mondani, mert van, akinek 4-ből 4-et ki kell műteni, vagy a bölcsességfog fogja magát, és visszafele kezd el nőni. A tieid legalább jó irányba haladnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #10197 Dátum: 13 dec 09, 12:22:26 » |
|
Ja meg kevés embernek nőnek ki, legalábbis az összes... a többinek se volt még semmi baja, szóval remélem nem kezdenek el hamar szuvasodni, ez még elvileg gyakori probléma a bölcsességfognál. Am mostmár jó hat a fájdalom csillapító
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #10198 Dátum: 13 dec 09, 13:05:10 » |
|
Azt hiszem rájöttem milyen az, amikor valaki teljesen beledroidul egy feladatba: amikor adatrögzítés közben már csak az okoz örömet, amikor végre a sok-sok személy közül, akinek az adatait rögzíted, egy nem ugyanabban a városban született, mint az összes többi. xD Ilyen droid feladatban mekkora öröm az, amikor végre egyszer valami más hely nevét kell beírni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #10199 Dátum: 13 dec 09, 13:13:57 » |
|
Valami nagyon hülye nevű ember nincs? Talán még az adhat szórakozásra lehetőséget.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|