Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9930 Dátum: 13 dec 07, 10:19:45 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #9931 Dátum: 13 dec 07, 10:21:13 » |
|
Tényleg Dokikat nézte vki? Ha már sorozat a téma. Nekem az a nagy kedvencem. A vitához nem szólok hozzá, mert minek? A szüleink sohase öltöztek be. Simán megvárták, hogy elaludjunk.
Nálunk is ez volt. Tesóimmal minden évben elterveztük, hogy nem alszunk hogy lássuk a Mikulást de sose jött össze. Csapdát is állítottunk neki, ha jól emlékszem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #9932 Dátum: 13 dec 07, 10:23:26 » |
|
De úgy nem tudom Mikulásként megmondani, hogy hogyan kell viselkedni, ha jövőre is akar csokit.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 07, 10:24:09 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #9933 Dátum: 13 dec 07, 10:25:12 » |
|
Imádom a Dokikat JD a best bár Cox-ot is nagyon bírtam
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #9934 Dátum: 13 dec 07, 10:29:24 » |
|
Gman, te ravasz vagy. Amúgy, nálunk is olyan volt a Mikulás, mint Columbo felesége. Tudtuk, hogy van, és beszélnek róla,csak sosem látjuk. Illetve, mivel köztem és bátyáim közt elég nagy a korkülönbség, ők elterelték a figyelmemet, hogy ne menjek ki amikor a "Mikulás" "tojik". Köszönöm a képeket Morita! A vesekő nagyon durva! :O De láttam már olyat élőbe, szóval gondoltam, hogy ilyesmi. xd
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #9935 Dátum: 13 dec 07, 10:29:50 » |
|
A sátán oldala 666 Hát ezt is elértük
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #9936 Dátum: 13 dec 07, 10:32:02 » |
|
A krampusz lányok mindig is jobban érdekeltek, mint az öreg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #9937 Dátum: 13 dec 07, 10:32:11 » |
|
És én nyitottam meg... Shit. Amúgy, pár napja egy CAPTCHA, azt írta ki ellenőrzőnek, hogy idézem: "Menny hatszáz, meg hatvanhat?" Követ.
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #9939 Dátum: 13 dec 07, 10:35:01 » |
|
Ez nagy zene Köszi Ez a film de beteg Még exem mutatta pont 1 évvel ezelőtt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #9940 Dátum: 13 dec 07, 11:08:38 » |
|
És igen a Clevelend Show-t is néztem, de nem tetszett, egyből kaszáltam. Amikről meg írtam azok tetszettek. Ohh My God
A cleveland Show az emberiség történelmének egyik rejtélye. Nem értem egyszerűen, hogy hogy tud viszonylag sikeresen működni az a koncepció, ami semmi értéket nem tartalmaz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #9941 Dátum: 13 dec 07, 11:21:30 » |
|
De ez igazi a Niki által még felsoroltakra is, és azok még nagyobb rejtélyek számomra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #9942 Dátum: 13 dec 07, 11:23:02 » |
|
Szerintem meg jól ment neki, Mini, és nem értem túlzottan, hogyhogy pont őt és pont emiatt kellett abból kiragadnod, de ok.
Nem tudom, élvezem, hogy ha üthetem Micsudit, mert olyan vagyok? Micsudi is élvezi, ugye? Azért nem ment neki olyan jól, mert nem nagyon váltottak témát, csak a szokásos csoport, akiket te se olvasol el, kezdek hirtelen arról beszélni. Azért ragadtam ki őt pont ebből, mert nem voltam éppen akkor ott, hogy reagáljak bármire is, később, meg én őszintén szólva feleslegesnek tartom. Mi "ok"? Csupa fül vagyok leányzó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #9943 Dátum: 13 dec 07, 11:25:57 » |
|
Szóval megütnéd Micsudit? Valahol olyan helyen tudom ajánlani, ahol 8 napon belül gyógyul.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu