Gelchkooz
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
“Ill show you a Sweet dream”
|
|
« Válasz #9870 Dátum: 13 dec 06, 20:41:46 » |
|
Miket írogattok itt? Milyen Yeast?
Komolyan, mintha Ice Tea oldalán gyémánt csiszolást tanítanátok Q_Q
|
|
|
Naplózva
|
“by the time you open your eyes, the world might have already changed.
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #9871 Dátum: 13 dec 06, 20:42:36 » |
|
Na átnézem... így már tudok ollózni... találtam itt egy használhatónak tűnő cikket, meg megnézem azt is amit küldtél, köszi,még keresgélek kicsit csehül is hátha, meg magyarul még keresek egyet. Hajnalig simán kész leszek Duma topicba belefér.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #9872 Dátum: 13 dec 06, 20:44:33 » |
|
Itt gyakorlatilag bármiről lehet kommunikálni (amit a fórumszabályzat megenged, szóval nem politika meg vallás stb.). Mondjuk hogy ők éppen miről beszélnek most azt én sem vágom.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 06, 20:45:50 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #9873 Dátum: 13 dec 06, 20:44:44 » |
|
Ööö, neked mi is a problémád?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #9874 Dátum: 13 dec 06, 20:45:49 » |
|
Bocsánat, hogy így bele szólok eme érdekes beszélgetésbe. Most látom, hogy Saphi narancssárga lett. o.O Amúgy, érdekes volt ezt a 6 oldalt végig olvasni most. Főleg, mikor Micsudi békíteni próbált, és egy tök normális téma közepén megkérdezi, kinek mit hozott a Mikulás aki amúgy aznap éjszaka érkezik meg, így nem lehetett tudni, már aki tartja. Gyakorold még ezt a terelés Micsudi, nem haladsz rossz irányba, de ez még gyenge volt. Ez már a vég, érzem. Sajnos nem. Ez még csak a kezdet, de nagyon jól nyomod!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 06, 20:46:28 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9877 Dátum: 13 dec 06, 21:01:36 » |
|
Utálom nézni az ilyen képeket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #9878 Dátum: 13 dec 06, 21:03:50 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #9879 Dátum: 13 dec 06, 21:06:50 » |
|
Szintén bírom az ilyen képeket.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
|
Gelchkooz
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
“Ill show you a Sweet dream”
|
|
« Válasz #9881 Dátum: 13 dec 06, 21:07:46 » |
|
Ööö, neked mi is a problémád? Nekem? Semmi. Elég hirtelen haragú vagy. Csak elég furának találtam,hogy 662 oldalt ilyenekkel hogyan lehet tele írni. PS: Nem akarok semmilyen veszekedést. Legutolsó PS : Bocsánat,talán túl nyers voltam , de a tiszta véremnek köszönhetően a hangszálaim nem tudnak szép szavakat ki mondani.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 06, 21:15:52 írta Gelchkooz »
|
Naplózva
|
“by the time you open your eyes, the world might have already changed.
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #9882 Dátum: 13 dec 06, 21:09:15 » |
|
Elolvastad volna mind a 662 oldalt? Durva vagy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #9883 Dátum: 13 dec 06, 21:10:22 » |
|
Bírom az újfiút. Aranyos a hozzáállása.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #9884 Dátum: 13 dec 06, 21:11:46 » |
|
Am Saphi multkor beszéltünk a mikrobi szeretetről, ezért ajánlom figyelmedbe: http://animeaddicts.hu/encyclopedia.php?anime.1757 maga az anime szerintem rettenetes, igaz csak az 1. részt láttam, de az endingjén mentem meghalni xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|