Aes Sedai
|
|
« Válasz #9840 Dátum: 13 dec 06, 14:07:47 » |
|
remélhetőleg nem azért tettél, mert syzygyvel túl sokat beszéltünk a Sherlockról. Bár úgyse hinnéd el, de tényleg nem azért tettem. Egészen más okaim voltak rá (ezek az okok csak rám tartoznak), de nem emiatt volt, és nem is szimpla kötekedésből.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #9841 Dátum: 13 dec 06, 14:12:25 » |
|
Gratula Lew, épp jó időszakban kerestél egy kis pluszt(ami nem is kevés)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #9842 Dátum: 13 dec 06, 14:38:03 » |
|
Hozott nekem a mikulás csokit, tegnap pedig eltávozott egy híres csoki. Egyensúly uralkodik a csokik világában.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #9843 Dátum: 13 dec 06, 17:25:34 » |
|
Legmeredekebb pia amit életembe ittam... Már kellően illuminált állapotban voltunk kollegámmal és ittunk sört is jagert is pálinkát is meg pezsgőt a nap folyamán, na most megszivattma és mindenből öntöttem a korsójába a tróger gyereknek, aki ezt szintén megcsinálta, így mind a ketten valami oltári ocsmány f..s-t ittunk, de legalább elmondhatom, hogy ittam ilyet xD...
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9844 Dátum: 13 dec 06, 17:44:23 » |
|
Nahát, pont ivás a téma... pedig reméltem hogy én kezdhetem el azzal, hogy tegnap szétcsaptam egy csöppet magam.
APUUUU... lehet stréberezni, mert másik két tárgyamból is négyes lettem és boldog vagyok most nagyon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #9845 Dátum: 13 dec 06, 17:58:20 » |
|
Én majdnem minimál bérét dolgozok De legalább nem keresek sokat xD.. Holnap kinek van kedve lazítani kicsit? Szigorúan drog mentesen, rühellem a drogot -.-" Aki lejön gyálra azzal bedobhatunk pár sört 13 tól ráérek, várom a jelentkezőket
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #9846 Dátum: 13 dec 06, 18:17:21 » |
|
Uhh amikor még kronosszal/kronosznál basztunk be.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #9847 Dátum: 13 dec 06, 18:20:01 » |
|
Na ja az is egy jó buli volt, elég volt kazét felemelni, azóta fáj a derekam xD.. De lealább kiment és a szomszéd idős néni árkába hányt ... TROLL Mikor jössz fel syzy? Nálam aludhatsz van egy plusz ágyam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #9848 Dátum: 13 dec 06, 18:24:19 » |
|
Szakdoga és államvizsga után mindenképp. Meg amikor egyszer nálam aludtatok jéézusom mik voltak .... xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #9849 Dátum: 13 dec 06, 18:25:03 » |
|
én meg 13-áig nem iszok T_T nehéz az élet..tegnap is csak szakkoli ülésen forraltboroztunk (kaptunk 4l bort a borászati tanszéktől) utána jöttem haza így nem mehettem lányokkal kocsmázni most meg még hajnalig össze kéne dobnom egy cikket a sörfőzésről... olyan rossz az alkoholról tanulni, de nem művelni a fogyasztását T_T Bancsy mennyünk Móricz ... és sírjunk a szakdoga miatt T_T Am azért ma jó napom van voltam hajat festetni... kivételesen nem pirosra... és szőke sincs benne... akartam frufrut nyíratni, de nem mertem
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9850 Dátum: 13 dec 06, 18:30:22 » |
|
Akkor mégis milyen színű a hajad most Noe? Képet kérünk róla...
Ki kell hogy ábrándítsak mindenkit, már elígérkezett hozzám xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #9851 Dátum: 13 dec 06, 18:33:52 » |
|
Jó de attól még lehet Móricz mert az jó hely, vagy Citadella *-* olyan fain helyen lakom *-* Megtört a töltőm Am simán vörös lettem :o
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #9852 Dátum: 13 dec 06, 19:00:03 » |
|
Megtört a töltőm A cigaretta töltőd? Najó látszik fáradt vagyok mert ez tényleg nagyon szar "vicc" volt. Gratula Lew, épp jó időszakban kerestél egy kis pluszt(ami nem is kevés) köszi =D Hát mit ne mondjak nem jött rosszul
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #9853 Dátum: 13 dec 06, 19:08:59 » |
|
A pénz az mindig jól jön, ha meg ilyen "könnyen" jön az meg pláne jó.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9854 Dátum: 13 dec 06, 19:17:09 » |
|
Hogy felénk milyen b*zi hó esik... Nem pelyhekben, hanem apró golyók potyognak az égből... Én holnap megyek céges mikulásnapi buliba... Remélem jó lesz.. A tavalyiról semmire sem emlékszem..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|