heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #9795 Dátum: 13 dec 05, 20:08:24 » |
|
Hát. Azért egy egészséges homofóbia nem árt. Én úgy vagyok vele, hogy iszonyatmód undorodom a dologtól, de bántani nem akarok ezért senkit, mert nem ők döntötték el, hogy búzák lesznek. Én úgy vagyok vele, mint Jehova tanúival. Amíg nem akar megtéríteni egyik sem és nem akarják, hogy az ő meggyőződésük szerint cselekedjek, addig hidegen hagy a dolog.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #9796 Dátum: 13 dec 05, 20:51:48 » |
|
Én csak a pasiktól undorodok, de csak akkor ha nyilvánosan csinálják. Bár a nők se csinálják olyan helyeken ahol kisgyerekek lehetnek. Különben mindkét nemben ismerek meleget és nem zavar. A csávóknál az affektálós látványos darabok azért növeszthetnének gerincet mert az olyan lányban is undorító nemhogy pasiban.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #9797 Dátum: 13 dec 05, 20:56:57 » |
|
Vajon a ti Moriarty-toknak köze van Dean Moriartyhoz? Nem olvastam az On the Road-ot csak a név meg amiket írtok róla eszembe juttatta. heonak igaza van Nikucciával kapcsolatban. Radikális változáson ment keresztül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9798 Dátum: 13 dec 05, 20:57:19 » |
|
Nálunk az iskolában elég durván lenézik a melegeket, de azokat még jobban, akik mind a két nemhez vonzódnak. Példa erre egy osztálytársam (csaj), akinek barátnője van, és undorító dolgokat tudnak mondani róla. Nekem speciel nincs gondom velük, ha nem látom. De én azt se szeretem látni, ha egy hetero pár falja fel egymást bármilyen közterületen. Ezek szobába való dolgok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #9799 Dátum: 13 dec 05, 21:03:48 » |
|
... meg konyhába, fürdőbe, erkélyre és éjjeli járatokon a busz hátsó ülésére...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #9800 Dátum: 13 dec 05, 21:10:40 » |
|
Kösz a videót Sapphira,kár hogy ilyen hamar megszakadt. Kedvem lett hozzá újra nézzem az eddigi részeit,szerintem Karácsony előtt meg is lesz. Az egyik jelenet ami nagyon tetszett az amikor az uszodában van a nagyjából méltó ellenfelével. Persze több is van. Am Ha jól látom Ayumi ismét Képet cseréltél.Kicsit sötétebb hangulatú más Karácsonyig amikor kibontja az "érzésiet",és nem vonul takarásba.Bocs ez jutott eszembe hirtelen a rejtélyes kéz takarásról.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #9801 Dátum: 13 dec 05, 21:13:41 » |
|
Na igen Én sem szeretem a nyilvános pettinget. Bár van bennem egy nagy rész savanyú a szőlő is. Pláne ha nálam görényebb krapekot látok fullos csajjal. Akkor hasonlítok egy marvel gonoszra. (Red Skull) A bisex lányokkal mi a baj ? Ha bisex csajod van nagyobb az esély egy 3asra a jobb fajtából bár a rossz fajta az szóba sem jöhet...
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #9802 Dátum: 13 dec 05, 21:14:27 » |
|
Vajon a ti Moriarty-toknak köze van Dean Moriartyhoz? Nem olvastam az On the Road-ot csak a név meg amiket írtok róla eszembe juttatta. In The League of Extraordinary Gentlemen: Black Dossier, it is suggested that Jack Kerouac's Dean Moriarty (from On the Road) is his great-grandson, and the rivalry between the two criminals is continued by the fact that The Doctor's great-grandson is Kerouac's other creation, Doctor Sax. Uhhhhh az milyen lehet ha Ichigo-Zita-Ayumi a Sherlockról beszélnének oldalakat abban a stílusban ahogy a DW-vel teszik. oh god why
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 05, 21:16:15 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #9803 Dátum: 13 dec 05, 21:15:22 » |
|
A kézben egy üvegszilánk van, amiben visszatükröződik az illető arca (vagyis annak egy része). Uhhhhh az milyen lehet ha Ichigo-Zita-Ayumi a Sherlockról beszélnének oldalakat abban a stílusban ahogy a DW-vel teszik. oh god why Ehhez az kéne hogy elkezdjem nézni ezt a Sherlockot, mert jelenleg azt sem tudom hogy pontosan miről szól csak amit hallottam róla.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 05, 21:19:01 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #9804 Dátum: 13 dec 05, 21:16:29 » |
|
a nagyjából méltó ellenfelével.
Moriarty ezért megölne. Az újranézés mindenkire ráfér a két éves szünet után, ha január 1-én képben akarsz lenni a történésekkel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #9805 Dátum: 13 dec 05, 21:19:59 » |
|
Akkor mégiscsak jó volt a megérzésem. Éljenek a great grandson-ok. :3 Meg great grandfather is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki