kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #9735 Dátum: 13 dec 03, 21:33:30 » |
|
Fotografikus nem "létezik" csak ahhoz hasonlók, de akkor a rövd, vagy a hosszútávú memóriád gyengéb és/vagy a koncentrációs képességed gyengébb.
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #9736 Dátum: 13 dec 03, 21:36:38 » |
|
A koncentrációm (bizonyos értelemben) az nekem gyenge. Ezt onnan tudom hogy nem igazán megy az hogy egyszerre több dologra figyeljek mert az egész át megy káoszba és kapkodásba.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 03, 21:38:40 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #9737 Dátum: 13 dec 03, 21:41:04 » |
|
Hát akkor jó nekem az ahhoz hasonló, a hosszútávú memóriám feláldoznám érte, annyi értelmetlen butaságot tárol így is az agyam. A koncentráció képességem meg alapból nagyon rossz.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #9738 Dátum: 13 dec 03, 22:15:29 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #9739 Dátum: 13 dec 03, 22:19:25 » |
|
NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO xd Ennyire futotta ma. xd
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #9741 Dátum: 13 dec 03, 22:31:01 » |
|
Ki a faszt érdekelnek a macskák ezek után???
Na jó, ez nyers volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #9742 Dátum: 13 dec 03, 23:32:09 » |
|
Olyan jó feltartani másokat is a tanulásban, pedig csak segítségért megyek át
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #9743 Dátum: 13 dec 03, 23:37:34 » |
|
Te általában ilyen vagy, Saphi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #9744 Dátum: 13 dec 03, 23:52:56 » |
|
Hát nem tagadom, én ez alapján a kép alapján nagyon nem vágom, hogy mi történt Saphival, de az biztos, hogy Ayumichan macskás hsze azért mókás volt közvetlenül alatta. Mintha kb vmi direkt trollkodás lett volna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #9745 Dátum: 13 dec 04, 00:06:48 » |
|
Lehet berúgott és felnézett fórumozni, mert a szíve mélyén imád mindenkit Én mindig is tudtam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #9746 Dátum: 13 dec 04, 00:28:04 » |
|
Nem baj, ha ti nem vágjátok, legalább syzygy biztos érti.
Az csak természetes, hogy imádok mindenkit. Nem elég nyilvánvaló?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #9747 Dátum: 13 dec 04, 00:46:39 » |
|
Sherlockkal le lesz győzve a doktor Szurkolok, hogy meghódítsátok a fórumot
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #9748 Dátum: 13 dec 04, 08:25:22 » |
|
ezen most kiégtem már így korán reggel, direkt visszanéztem nem-e így történt és csak lemaradtam valamiről na jó felfedem titkunkat: aki ezek után sem érti, aaaaazzz igazából ma már felesleges ezek után bármit is írni a dumába, jobb úgysem lesz már
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 04, 08:29:53 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9749 Dátum: 13 dec 04, 09:43:27 » |
|
22 másodpercnél meguntam a videót, így soha nem fogom megérteni. Valahogy túlélem azért. Szerda!!!! Ma nem kell mennem sehova se.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|