Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9645 Dátum: 13 dec 02, 08:27:12 » |
|
Ugye nem lesz sorkatonaság jövő januártól? Én nem akarom. Nem hiszem, választás szempontjából azonnal elveszítené a kormány a fiatalok 90%-át. :'D Emellett szerintem 10-15 milliárdot hasznosabban is el lehetne verni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #9646 Dátum: 13 dec 02, 09:42:23 » |
|
Engem úgysem érintene, szóval mindegy. Vilikével meg majd valahogy kicselezzük a rendszert.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #9647 Dátum: 13 dec 02, 10:35:23 » |
|
Elképzelem, ahogy műbajusszal és álruhában átosontok a zöldhatáron. Egyébként nem lesz sorkatonaság, valami gatyi nézettséget hajhászó, noname oldalon találták ki a "hírt", és majdnem mindenki elhitte.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #9648 Dátum: 13 dec 02, 11:05:14 » |
|
Ülök a buszon, úton voltam Miskolcra, A busz közel felég volt utasokkal. Kb 6-7 olyan hely volt, ahol mindkét szék üres. Leültem az egyik ilyen helyre, felraktam a fülhallgatót, volt wifi úgyhogy nekiláttam Log Horizont nézni ( ) erre egy öregasszony elkezd bökdösni hogy szabad-e a mellettem lévő hely ( Közben én lepakoltam a mellettem lévő helyre a kabátom, táskám, sapkám, sálam stb. ) Szétnézek még mindig volt 4-5 teljesen üres hely és rengeteg félig üres. Hirtelen nem értettem hogy akkor ezt most hogy. Mindenesetre mondtam neki hogy üljön le, én meg felálltam és elindultam hogy átüljek egy másik üres helyre, mire ő megjegyezte hogy nem kell elülnöm ha nem szeretnék... Természetesen némi elfojtott düh kíséretében elültem onnan. És az ember ne legyen előítéletes a nyugdíjasokkal, tömegközlekedés szempontjából. Ilyet épeszű ember nem csinál... -.-
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #9649 Dátum: 13 dec 02, 11:46:50 » |
|
Úristen, Lew.. Hiszen csak beindult rád szegény mama, te meg így leszólod az egész Nyugdíjas fajt miatta, hát mondhatom ez szép. Amúgy azóta rájöttem, és meg is nyugodtam, hogy nem lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #9650 Dátum: 13 dec 02, 14:36:59 » |
|
Tényleg 8 oldal lett? Ez meglepett.Mind 1 majd megpróbálom hogy nem megyek el idáig. Lehet ismerkedni akart Lew,vagy te tűntél neki a legnormálisabbnak a közelben. Hozzászolásokat pedig az olvassa aki akarja,én se olvasom el mindenkiét.Nem mellékesen a hangulattól is függ hogy mikor melyiket nézem meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #9651 Dátum: 13 dec 02, 15:43:10 » |
|
Tény hogy ezt nőknek írták, de ha nem veszem bele a rúzst, akkor sem fordult még elő egyik sem velem, szerintem mással sem. Kicsit fail, bár majd a lányok megerősítenek. (Táska helyett valami más cucc, de nem, meg nő sem volt aki csak azért mert elérhetetlen.) Speciálisan az 5. pont miatt linkeltem, de nem számít.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #9652 Dátum: 13 dec 02, 15:55:11 » |
|
Ez mekkora női játszma hogy nem számít. Ha nem számítana, nem válaszoltál volna. >.> Mondjuk ha harmadik, negyedik diplomám lenne bölcsész akkor már nem bánnám.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #9653 Dátum: 13 dec 02, 15:58:54 » |
|
A "nem számít" ilyen hangnemben azt jelenti, hogy "jó hülye vagy, ha még az eredeti célom sem tűnt fel", és egyáltalán nem lényeg, hogy számított-e vagy sem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #9654 Dátum: 13 dec 02, 16:02:35 » |
|
Na igen ez a nem mondom ki explicit de azért elvárom, hogy találd ki hogy melyikre gondoltam a 7 pont közül a linkben, de ha mégsem trafálnál bele akkor nem számít. A MrSaiyan bölcs Mestert kérdezném, hogy ilyenkor mit lehet kezdeni a nőkkel?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 02, 16:04:48 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #9655 Dátum: 13 dec 02, 16:16:08 » |
|
Fordulj bizalommal Vidéki Man barátomhoz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #9656 Dátum: 13 dec 02, 16:27:15 » |
|
Esetleg valami kevésbé radikális megoldás?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #9657 Dátum: 13 dec 02, 17:47:33 » |
|
Csinálj nekik rakott palacsintát, mint én!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #9658 Dátum: 13 dec 02, 18:38:08 » |
|
Lew, ez nagyon sokszor így van. Rengeteg hely, mégis melléd ülnek, vagy a közeledbe. Az emberek komolyan szeretnek falkában ülni. Kedvencem mikor egy bazi nagy strandon van az ember, ahol nincsenek még olyan sokan. Erre egy család pont melléd telepszik le... mintha nem lenne elég hely. Syzygy, olvasd el az Emberi játszmák c. könyvet Eric Berne--től, nem mondom, hogy a nőkkel kapcsolatban sokat fog segíteni, de sokat lehet belőle tanulni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #9659 Dátum: 13 dec 02, 18:39:07 » |
|
Már olvastam de azért köszi Minagi. ( kell a hajad )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|