zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #9630 Dátum: 13 dec 01, 23:49:37 » |
|
Nekem elég lenne egy olyan cucc, ami minden tudást az agyunkba tenne tanulás nélkül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #9631 Dátum: 13 dec 01, 23:55:38 » |
|
Ayumi először fagyasztőt olvastam fogyasztó helyett. Zita az megfelel ami Rapidián volt? Nekem elég egy sejtmegújító.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #9632 Dátum: 13 dec 01, 23:57:22 » |
|
Azt is be lehetne tudni fiatalító dolognak. Vagy olyan lennék mint Tsunade nagyi.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #9633 Dátum: 13 dec 01, 23:57:32 » |
|
Nekem NZT tabletta kéne a Csúcshatás című filmből, és a tér-idő kamra a Dragon Ballból (csak ne öregedjek közben egy évet, amíg benne vagyok).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #9634 Dátum: 13 dec 01, 23:58:03 » |
|
Az tökéletes lenne, persze kihagyva a nagyon gyors öregedést.
Meg jó lenne olyan űrhajók, mint a sci-fikben. Érdekel a kozmosz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #9635 Dátum: 13 dec 02, 00:00:35 » |
|
Én a Szaturnusz Titán holdjára akarok eljutni (az már más kérdés hogy soha a büdös életben nem fogok). Mondjuk a Mars se lenne rossz éppen.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #9636 Dátum: 13 dec 02, 00:16:13 » |
|
Titánban még van lehetőség. Fagyaszd le magad a Déli Sarkon akor megérheted. Marsra már mostanában szerveznek utasokat de csak Oda út lessz vissza nem. Erről van még vicc is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #9637 Dátum: 13 dec 02, 00:17:08 » |
|
Hogy tudtok 8 oldalt írni egy nap alatt? Jézusom.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 02, 00:59:48 írta Gdat88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #9638 Dátum: 13 dec 02, 00:54:26 » |
|
Azt mi honnan tudjuk, hogy te hogyan tudsz 8 oldalt írni egy nap?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #9639 Dátum: 13 dec 02, 05:47:00 » |
|
Csak egyetlen Mester létezik, akinek nagy kezdőbetűvel kell írni a nevét. A többi maximum kis kezdőbetűs lehet és örüljön, hogy egyáltalán mester lehet a Mester árnyékában. Az a bizonyos Mester sokkal előbb volt az, mint hogy te vagy ti megszülettetek volna, szóóval... Bár néha nem értem, miért írok ide, és most komolyan. Mi az úristenről beszélgettek állandóan? Mármint a Csoda Trióra értem, ami tartalmazza Ayumit, Zitát meg Kichigot. Valamiről biztosan beszéltek mindig, ez tuti.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 02, 05:47:33 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #9640 Dátum: 13 dec 02, 08:02:12 » |
|
Nem nem is az az érdekes, hogy 8 oldalt írnak egy nap alatt, hanem hogy ezt kvázi a semmiről teszik. Kb az egészet össze lehetne foglalni 5 mondatban és annak sem lenne sok értelme.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9641 Dátum: 13 dec 02, 08:03:25 » |
|
Nekem csak az tűnik fel, hogy a Sporton kívül majdnem mindenhoz a DW-ről beszélnek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #9642 Dátum: 13 dec 02, 08:11:59 » |
|
Tény hogy ezt nőknek írták, de ha nem veszem bele a rúzst, akkor sem fordult még elő egyik sem velem, szerintem mással sem. Kicsit fail, bár majd a lányok megerősítenek. (Táska helyett valami más cucc, de nem, meg nő sem volt aki csak azért mert elérhetetlen.)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 02, 08:13:32 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #9643 Dátum: 13 dec 02, 08:15:05 » |
|
Áh, egy kisebb malőr óta arról nem nagyon lehet beszélni, és személy szerint én örülök ennek, mert csak szájtépés ment volna továbbra is, azt meg ki szereti? De még az, hogy a semmiről, basszus. Olykor 3 vagy akár többféle semmiről is van szó párhuzamosan, mert ha picit beleolvasol (ha mer ilyet tenni bárki:D) néha elbeszélnek egymás mellett, és mindenki csak úgy mondja, mondja, mondja... Ugye nem lesz sorkatonaság jövő januártól? Én nem akarom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #9644 Dátum: 13 dec 02, 08:21:46 » |
|
Vajon mennyire gáz, hogy velem már mindegyik előfordult nem is egyszer? Én el sem olvastam ezeket az oldalakat. Telón indulás előtt átpörgettem és néztem kinek az ava/ala szettje van és az alapján szelektáltam az olvasnivalót. Amúgy meg azért van a duma, hogy dumáljanak szóval engem nem zavar, csak nem is érdekel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|