|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #9601 Dátum: 13 dec 01, 22:34:03 » |
|
Ismerősnek tűnt,de nem tudtam ki van fenn. Jelenleg akkor még nem félünk tőled,(ezért) Hogy ismerünk meg egy kezdő tűzoltót? Elég könnyen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #9602 Dátum: 13 dec 01, 22:37:48 » |
|
Én egy percig sem gondoltam, hogy Ayumi gyilkológép lenne. Miért megint a Doktor ellensége jutott eszembe a Mesterről? Jók a képek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9603 Dátum: 13 dec 01, 22:40:45 » |
|
Dettó én is A DW-s Mesterre gondoltam. Báa amint megláttam az első pár inkább inkább Barneyra. Lehet az lesz hogy minden Adventi vasárnap elrejtek a képemen egy apró kiegészítést. És Karácsonykor lesz Teljes.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #9604 Dátum: 13 dec 01, 22:42:01 » |
|
Akkor azt már ma kellene kezdened,mert ez az első Adventi vasárnap.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9605 Dátum: 13 dec 01, 22:43:31 » |
|
Jogos.Viszont elsőn el is kellett valahogy kezdeni. Magyarán meglett az alap.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #9606 Dátum: 13 dec 01, 22:45:50 » |
|
Csak egyetlen Mester létezik, akinek nagy kezdőbetűvel kell írni a nevét. A többi maximum kis kezdőbetűs lehet és örüljön, hogy egyáltalán mester lehet a Mester árnyékában.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #9607 Dátum: 13 dec 01, 22:46:33 » |
|
Akkor képed már adventi naptárként is fog funkcionálni? A mester szóról nekem mindig egy kimonót viselő szakállas kínai öregember jutott eszembe egészen addig amíg meg nem ismertem a DW-t A gyilkolásról meg nem tudni hogy kibe mi lakozik (főleg amióta nézem a Discovery ID-t és láttam olyat hogy a 10 éves kislány megöl egy csecsemőt hogy "megbüntesse" annak anyját ).
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #9608 Dátum: 13 dec 01, 22:49:05 » |
|
És ki lenne az a Mester? Akkor már a nevelésnél volt a gond, mert azért ilyet nem tesz egy normálisan nevelt lány. Csak nehogy az legyen a végén, hogy túl zsúfolt lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9609 Dátum: 13 dec 01, 22:53:05 » |
|
Eddig még úgyse volt ilyen(em). Így jobban el is van osztva időben és alaposabb is lehetek. Kislányhoz pedig No Comment. Akkor már inkább firkálta volna össze a falát,vagy rejtsen el valamit.Pl félpár cipő-cipőfűzőt. Amúgy ti a halálra ítéltekkel mit kezdenétek? Volt mostanában egy elég fura per is Amerikában erről.Lehet már leírtam ide,de esélyes hogy inkább máshova írtam le.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #9610 Dátum: 13 dec 01, 22:56:50 » |
|
Fogalmam sincs hogy mi járhatott az elmehibbant fejében. A halálra ítéltekkel? Attól függ hogy miért lettek arra ítélve. Bár szélnek nem ereszteném őket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #9611 Dátum: 13 dec 01, 22:58:24 » |
|
Fogalmam sincs. Megölni sem szeretném, mert akkor olyan leszek,mint ő, de életben sem akarom hagyni, hogy magát vagy éppen másokat bántson.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9612 Dátum: 13 dec 01, 23:01:21 » |
|
Talán szószerint megérné a szélnek ereszteni őket. Komolyan véve pedig én nagyjából egyenlő esélyeket adnék nekik. Kidobnám őket az Óceánba nagyon minimális alappal.Bár lehet inkább tenger kéne,vagy édesvíz?-a végén még megsajnálom Súlyosságtól függően pedig csökkenne a parttól való távolság.(hozzáteszem a kevésbé komoly tett felé ebben a kategóriában)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 01, 23:03:23 írta K ichigo »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #9613 Dátum: 13 dec 01, 23:02:27 » |
|
Hát ha hűvösön marad akkor nem igazán bánt senkit. Egyébként így meg úgy azon vannak hogy ítéljék halálra mert az a legsúlyosabb. De nem biztos hogy a halál a legsúlyosabb dolog. Hallottam már olyat hogy az életfogyt (a tényleges életfogyt) rosszabb a halálnál, mert nincs remény a kijutásra (legfeljebb a szökés) és valaki inkább meghalna minthogy oda kerüljön.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 01, 23:03:54 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #9614 Dátum: 13 dec 01, 23:05:15 » |
|
Persze, hogy rosszabb. A halál gyors lehet, de az életfogytiglan hosszú és még pszichés hatásai is vannak eléggé. Én megőrülnék, ha nem lenne semmi velem és egy cellában lennék életem végéig.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|