kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #9360 Dátum: 13 nov 29, 22:39:52 » |
|
Nem. De szinte az összes profhoz van protekció, dee inkább nem részletezem mert kiutálnak engem xD... Tömören közvetetten van, mert vannak befolyásos rokonaim. Juj tök vicces régen sosem mertem senkinek sem ilyeneket elmondani, most már les.arom De csak mert nem élek vele vissza, szóval hiába van protekcióm saját célra sose használom fel, max annyi, hogy pl.. te biztos vágod de kellet csinálni nekem mri-t vep-et meg ct-t és ezek némelyikére ugyebár sokára lehet kapni időpontot még az orvosoknak is sajnos. Nekem is beletelt 2 napba míg megcsinálták. Illetve a vep-nél csak annyit nyertem, hogy nem kell fél évet várnom hanem 1 hetet... De kajak ezek a várakozási idők akkora kamuk..
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #9361 Dátum: 13 nov 29, 22:43:29 » |
|
Nyilván jó nagy kamuk!! Ez ilyen direkt szívatása a népnek. Hiszen valójában az orvosok görbítik a teret, ezért képesek egy nap 48 órát dolgozni, és a modern gépekből is valójában van minden falusi rendelőben is, csak eltitkolják előlünk a gonoszak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #9362 Dátum: 13 nov 29, 22:44:21 » |
|
Vannak évfolyamtársaim, akik meg profgyerekek, profunokák. Néha őket jobban szívatják, szóval nem feltétlenül jársz jól a protekcióval.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #9363 Dátum: 13 nov 29, 22:49:28 » |
|
Persze, de inkább váltsunk témát, nincs jó véleményem a magyar egészségügyről. Aes, most nem tudom ez irónia volt e vagy komoly xD. Ez még sosem fordult elő velem xD...
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #9366 Dátum: 13 nov 29, 22:54:15 » |
|
Mondjuk ez amiatt is jó, mert már az eredeti is jó. Mármint a Whole New World.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 29, 22:58:16 írta zitagirl »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #9368 Dátum: 13 nov 29, 23:02:58 » |
|
Mégis volt valami értelmük a disney filmeknek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #9369 Dátum: 13 nov 29, 23:05:12 » |
|
Ebben pejoratív hangnemet érzek, zitagirl. Több értelme volt az oroszlánkirálynak, mint a szar animéknek. (Jaj, ne jöjjetek a Kimbás érvvel)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #9370 Dátum: 13 nov 29, 23:09:39 » |
|
Ezt nem így értettem. Én ma is szeretek néhányat és szívesen gondolok rájuk: Aladdin, Kis Hableány, Oroszlánkirály, Dzsungel Könyve, 101 kiskutya stb. Én élvezem, hogy vannak ilyenek is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #9371 Dátum: 13 nov 29, 23:12:04 » |
|
Még egy utolsó SC zene, hogy ne küldjenek el offolás miatt. http://www.youtube.com/watch?v=wbp5NHfFIKMDe csak 1 oroszlánkirály létezik, a többi számozott részt nem tudom elfogadni. Lehet hogy csak azért, mert Zordon már nincs benne a többiben.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 29, 23:20:37 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #9372 Dátum: 13 nov 30, 00:30:25 » |
|
Nem a régebbi Disney filmekkel van a baj mint pl az Oroszlánkirály, de mostanában mintha esett volna a színvonaluk. Boldogat Gmen így utólag. Most szomorú vagyok mert jövőhéten egész héten menni kell 6napot délelőttbe és azt nem szeretem (nem a munka a baj hanem a délelőttösség).
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #9374 Dátum: 13 nov 30, 00:35:51 » |
|
Szerintem még vannak jók. Tangled és A Hercegnő és a Béka jó lett szerintem. De amúgy tényleg eset a színvonaluk az Oroszlánkirály óta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|