MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #9330 Dátum: 13 nov 29, 19:12:03 » |
|
Ha már tájszólás a téma, a "tutul" szót használja valaki (vagy tudja a jelentését)?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #9331 Dátum: 13 nov 29, 19:26:48 » |
|
Már akinek felénk a gyümölcsből pálinkát ... főznek... Azért azt erősen kétlem.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #9332 Dátum: 13 nov 29, 19:30:11 » |
|
Ha már tájszólás a téma, a "tutul" szót használja valaki (vagy tudja a jelentését)?
Ildikó mondása erre: tutugép=sírós gyerek. Kaptam tortát. Jah és nem rudom, ki hasonlított Tapsi Hapsihoz, de köszönöm, az megtiszetelő volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #9333 Dátum: 13 nov 29, 19:32:59 » |
|
Mi a kutyánkra mondtuk mindig, hogy tutul, amikor elment a közelben egy mentőautó és fura, elnyújtott hangokat adott ki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #9334 Dátum: 13 nov 29, 19:38:15 » |
|
Mi bajod a pálinkafőzéssel, heo?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #9335 Dátum: 13 nov 29, 19:42:48 » |
|
Azzal semmi bajom, csak feléjük nincs pálinka.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #9336 Dátum: 13 nov 29, 19:44:01 » |
|
mhhh a jó pálinkának most volt szezonja, erről jut eszembe... saját gyümölcs(szilva), saját munka mármint father mind maga tevékenykedett érte. Mit ne mondjak jónak jó volt de mivel frissen ittuk nem volt meg a pálinkahatás. Nem volt meg hogyha lenyeled érzed ahogy végigmegy és még a gyomrod is égeti. De ha már pálinka nesze itt egy "csont":
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 29, 19:44:42 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #9337 Dátum: 13 nov 29, 19:49:29 » |
|
Anatómia demón pofon csaptak volna azért a latin kiejtésért, mielőtt kiküldenek sírni a sarokban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #9338 Dátum: 13 nov 29, 19:55:44 » |
|
Ugye hogy a húsleves csak csípősen-erősen jó Nem is tudom jóízűen megenni anélkül. Az igenis kell hozzá
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #9339 Dátum: 13 nov 29, 20:00:41 » |
|
Azzal semmi bajom, csak feléjük nincs pálinka.
Nehogy már a macska tanítsa a kutyát ugatni Akkor ezek szerint szerinted Erdélyben sem főznek pálinkát? :O
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #9340 Dátum: 13 nov 29, 20:06:25 » |
|
Nem, szerintem ott sem.
Nyilván tudod, hogy hogyan készül a pálinka, nem akartalak én tanítani, de ami tény az tény. Nem hívhatják annak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #9341 Dátum: 13 nov 29, 20:09:07 » |
|
A tótokat amúgy sem kell megtanítani ugatni, pitiznek ők eleget. Jó, kezd elsötétülni a világ a sok tanulástól, ilyenkor az átlagnál is gonoszabb vagyok. >> Azt hittem, most mindenki elveszíti a fejét és kirobban valami izgalmas vita, de nem. Már ti sem vagytok a régiek.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 29, 20:39:09 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #9342 Dátum: 13 nov 29, 20:51:18 » |
|
Minek vitázni. Néha jobb a békés egyetértés. Vagy semleges témák.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #9343 Dátum: 13 nov 29, 20:53:27 » |
|
Lopod a MrSaiyan Coelho idézeteket, Micsudi?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #9344 Dátum: 13 nov 29, 20:57:35 » |