Syzygy
|
|
« Válasz #9180 Dátum: 13 nov 28, 07:51:41 » |
|
Elég sok ember kádban zuhanyzik, de ne zavarjon gémen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #9181 Dátum: 13 nov 28, 07:54:45 » |
|
De azt hogy? Feküdjek be a csap alá egy igen kényelmetlen pózban és csorgassam magamra a vizet, vagy mi?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #9182 Dátum: 13 nov 28, 07:56:17 » |
|
De miért feküdnél wtf ? Panelekben, társasházakban általában kád van beépítve a fürdőszobában, viszont már az idejét sem tudom mikor fürödtem kádban, hanem zuhanyzik az ember állva. Vagy ennyire nehéz elképzelni ezt a konstrukciót ?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 28, 08:00:15 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #9183 Dátum: 13 nov 28, 08:00:48 » |
|
De hogy zuhanyozzak állva, ha a térdemnél van a csap, amiből a víz folyik!?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #9184 Dátum: 13 nov 28, 08:08:24 » |
|
És miért lenne evidens hogy a csapból folyik a víz ? Not sure if trollin or just gman.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #9185 Dátum: 13 nov 28, 08:12:18 » |
|
Ilyen zuhanzócucc nincs beszerelve. Nem mondtam volna?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #9186 Dátum: 13 nov 28, 08:13:15 » |
|
Én is kádban zuhanyzom és állva is lehet(ne). Az más kérdés, hogy én ülve szoktam. De én még a zuhanyzófülkében is leülök.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #9187 Dátum: 13 nov 28, 08:19:03 » |
|
Ilyen zuhanzócucc nincs beszerelve. Nem mondtam volna?
Nem is rólad volt szó, hanem arról, hogy : A kettő nem nagyon függ össze, de jó nektek. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #9188 Dátum: 13 nov 28, 09:47:58 » |
|
Szintén leülök a zuhanyfülkében, de csak abban ami benn van a koliszobában, mert az pici és mélyebb mint az otthoni, az otthoni viszont akkora, hogy ott táncizni is lehet xD (mondjuk az épített és azért nagy, hogy mozgás korlátozottaknak is jó legyen). Mondjuk otthon meg mindig pancsizok (ha tehetem), mert ritkán vagyok otthon, de olyankor a reakcióm kb. az, hogy "kád *-*". Egyébként meg mindig kádban fürödni zuhanyzás helyett nem környezetbarát.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #9189 Dátum: 13 nov 28, 10:10:39 » |
|
Nem környezetbarát, azt mondod? Hát perelj be!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #9190 Dátum: 13 nov 28, 10:14:06 » |
|
oh nem vagyok én greenpeac-es... de ezt már a kisgyerekek is tudják sőt a zuhanyzás még higiénikusabb is
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #9192 Dátum: 13 nov 28, 12:13:50 » |
|
Na legalább Tudom azt hogy Heo hogyan néz ki. Látom pólókon át is mentünk a zuhanyzó,tisztálkodás részbe. Itt van egy egész Praktikus,mondjuk láttam már nyilvánosat is,ilyen kristályosan-homályos átlátszó fajta Fura Ezen a Sulis gépen írni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #9193 Dátum: 13 nov 28, 12:50:34 » |
|
Bocs ezt nem hagyhatom ki :DDD 2 éve tökjó formában voltam, azóta picit pocakosodtam
Fiatalabb korodban sokkal keményebben toltad, de aztán lesérültél és már nem megy úgy az edzés :DD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #9194 Dátum: 13 nov 28, 12:53:20 » |
|
én meg akkor ezt nem tudom kihagyni. sorry lehet foglalkozási ártalom: és akkor már plusz egy vicc: Te, az én kutyám szerintem nagyon jó rendőrkutya lenne! - Miért? Jó a szimata és fegyelmezett? - Nem! Szereti a fánkot, és tökhülye.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 28, 12:55:10 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
|