Csak azért írtál Noemi, de mégse kelt.
Gabesz, én egy pólóban és sálban császkáltam kint Pesten, miközben akivel voltam, ott fagyoskodott mellettem és úgy nézett rám, mint egy hülyére.
Pedig csak kajáért mentünk le a tanárommal, a pici szünetünkben.
Igen, most időjárás jön.
Amúgy, tegnap voltam egy ismerősömnél. Nagyon érdekes, hogy mennyire nyűgös volt. Azt mondta, azért mert nem süt a nap (egyébként tegnap egész nap sütött) ezért ilyen. Ő a nyarat szereti és a 35 fokot, máskor meg tök depressziós.
Igazából, én nagyon élvezem, hogy egy olyan helyen nőttem fel, ahol 4 évszak van. Mintha minden évben egy főnix éledne újjá. Meghal az erdő, a gyönyörű szűz hó csak úgy ragyog a napsütésben, majd lassan feltámad az erdő, a virágok, növények, állatok s persze az emberek is. Egyre jobban kezd élni, illatosabb és szebb ahogy belépünk a nyárba, majd ősszel látjuk, ahogy "fel ég" vagyis szépen lassan meghal. Szerintem ez a folyamat gyönyörű szép, én személy szerint nagyon élvezem ezt a körforgást.
Viszont, ha valaki nem képes élvezni az évszakok szépségét (akár egy induri-pinduri részét vagy hangyaf*sznyi részét) nem értem, miért nem megy olyan helyre, ahol csak nyár van vagy csak tél... vagy értitek.
És nem az az indok, hogy "Mert szeretem a hazám és nem hagyom el".
Számomra ez fura, azzal nincs gondom, ha néha depressziós lesz az ember, vagy kiakad, hogy milyen az idő, ez normális, de ha csak szidni tudja s másra nem képes SOHA, annak nem látom értelmét.
----
Nos, csak félig van igazad Gabesz, de legyen, átírtam.