Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8985 Dátum: 13 nov 25, 23:19:10 » |
|
Vagy Chakra... Cart, Chakra, meg Dancsa tudnak itt nicket átírni ha jól tudom... LOL én meg unalmamban végigolvasgattam a Moderátori figyelmeztetések topikot... Van pár bejegyzés, amin sírva röhögtem....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #8986 Dátum: 13 nov 25, 23:20:09 » |
|
Például azon, hogy kitiltottál, mert nem jönnek be a szlovák pasik?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #8987 Dátum: 13 nov 25, 23:21:12 » |
|
Amúgy, ha nem beszél egy szlovák, akkor meg tudod mondani, hogy ő szlovák?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #8988 Dátum: 13 nov 25, 23:28:20 » |
|
Nem, szimplán a kelet-európai átlag férfipopuláció nem jön be.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #8989 Dátum: 13 nov 25, 23:31:52 » |
|
De gmannek azért szívesen randevúznál nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8990 Dátum: 13 nov 25, 23:32:53 » |
|
Olvastam a bejegyzést, de a okára, a hozzászólásodra már nem vélekszem. De Saphi még mindig ki vagy akadva ezen? Amúgy ahogy észre vettem abból az időszakból nekem van a legkevesebb bejegyzésem.... Cart bejegyzésein... Megérnek egy misét!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #8991 Dátum: 13 nov 25, 23:37:07 » |
|
Már akkor is csak nevettem rajta, Gabesz. De jó felróni a múltat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #8992 Dátum: 13 nov 25, 23:57:53 » |
|
LOL én meg unalmamban végigolvasgattam a Moderátori figyelmeztetések topikot... Van pár bejegyzés, amin sírva röhögtem.... Ezt már én is elkövettem, némelyik szövegtől én is felderültem már.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #8993 Dátum: 13 nov 26, 00:35:57 » |
|
Szlovákia amúgy közép európa csak szóltam és nem kelet Nekem a lengyel fiúk tetszettek mindig is *-* olyan sok köztük a szép magas és szöszke, de a barna fiuk is tetszenek, csak legyen szép magas és ha barna szép kreol sötétbarna hajjal, szemmel *-*
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #8994 Dátum: 13 nov 26, 00:45:46 » |
|
Persze, ezt lehetne firtatni, hogy közép vagy kelet. Egyezzünk ki egy Kelet-Közép-Európában. Populációt tekintve meg a kelet-európaihoz áll közelebb. Meghalt Brian.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 26, 01:05:34 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #8995 Dátum: 13 nov 26, 01:11:09 » |
|
Azért ez rideg. Bele sem gondoltam mennyire jó arc volt Brian. Olyan magától értődőnek vettem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #8996 Dátum: 13 nov 26, 01:16:51 » |
|
Nem lesz a régi a sorozat T_T lehet elveszítenek egy nézőt -.-"
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #8997 Dátum: 13 nov 26, 01:20:39 » |
|
Komolyan képesek voltak kiírni a sorozatból? Mondjuk utáltam azokat a részeket, amikben Brian főszereplő volt, mert azok sosem voltak viccesek, inkább csak lehangolóak, unalmasak és érzelgősek, ami szerintem nagyon nem illik a Family Guy troll stílusához, de azért na...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8998 Dátum: 13 nov 26, 07:48:38 » |
|
Nem mintha az utóbbi időkben olyan sok Family Guy-t néztem volna. de Brian alapember(kutya) benne, kb ő viszi el a hátán a részek felét, nem tudom ki lesz helyette, meg azt hiszem már nem is érint, de olyan lenne, mint a Two and half men, amikor Charlie Sheen helyett Ashton Kutcher lett, senki nem nézte/nézi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #8999 Dátum: 13 nov 26, 08:12:36 » |
|
Az a Brian halt meg? Nem Brian a Brian életéből? Azért az is durva lett volna. De most az a Brian komolyan meghalt? Végleg kipurcant? :O ...
Szerintem ez neked/nektek egy olyas valami, amikor kisebb lány koromban mindig két copfra osztottam a hajam, de előtte már be volt göndörítve Babylisses hajsütővassal. Na, mindegy, a lényeg, hogy csak egy korszak, de te inkább örökre MrSaiyan C. akarsz maradni? Vagyis... ah, elmagyaráznám, de most mennem kell, mindegy. A te/ti dolgotok mondjuk. Ámde, nem megfertőzni akarom a helyet, vagy bárkit idegesíteni vele, sőt, gondolom a Filmes topikot már meg is szállták a DW-sek de láttam tegnap végre felirattal a Doctor Who 50. évfordulós részét, és annyira klassssssssssz volt, jaj, annyira, de annyira imádom, és ezt muszáj volt kiírnom magamból.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 26, 08:14:48 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
|