Syzygy
|
|
« Válasz #8955 Dátum: 13 nov 25, 05:29:49 » |
|
Fiatalabb vagy nálam, csak azért nem mondom, hogy boldog szülinapot mert evidens, hogy minden nap boldog ( Coelho power ) és akkor hogy értelmezhető boldog a négyzeten? Egyébként érdekelne hogy a boldog helyett milyen alternatívákat lehetne még felhozni? Csak sportcsatornákat nézek, így nekem nagyon brand new hír volt. McDonald'sba pedig nem járok, szóval ott meg ezért nem informálódtam.
Éngemet a trollfoci informál minden újdonságról. A Brand New meg egy jó együttes.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 25, 05:32:07 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #8956 Dátum: 13 nov 25, 05:59:47 » |
|
Én meg azért, hogy láthassam. Bár gondolom, már soha többé nem is szólsz hozzám.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #8957 Dátum: 13 nov 25, 08:24:03 » |
|
Megélt feltámadást, Gdat! Lehet mást mondani a boldog helyett. Kevésbé fennkölten lehet esetleg Megélt Szülinapot! Trollbarlangra reflektálva, ha én is aktívan részt tudtam volna venni akkor egyértelműen a Mr Saiyan Coelho téma nyer. Egy bölcsészre lett volna ott szükség.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #8958 Dátum: 13 nov 25, 10:37:42 » |
|
Lefizettem a fél fórumot =DD Esélye sem volt xD Szóval ezt le kell vezetnem most némi kreatívkodással a Simsben. Hello xy ! Egy játékot szeretnék játszani Kellemes, megszületésed napjának 23. évfordulóját edit: Jó az új avatarom/aláírásom?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 25, 10:38:19 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8959 Dátum: 13 nov 25, 10:48:12 » |
|
Gdat gratulálok hogy már 23-szor kerülted meg a Napot!!!!
és együttal Nikkie-nek is ! : )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #8960 Dátum: 13 nov 25, 11:34:19 » |
|
Köszi mindenkinek. Amiért gondoltatok rám MrSaiyan Coelho megálld majd titeket!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8961 Dátum: 13 nov 25, 12:27:38 » |
|
A bizsergető melegség, amit magam körül érzek az már MrSaiyan áldása?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8962 Dátum: 13 nov 25, 12:45:38 » |
|
Boldog szülinapot Gdat!
Azt hiszem tényleg itt az ideje, hogy beszerezzem a koffeintablettáim. Már az érdekes órákon is elalszom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #8963 Dátum: 13 nov 25, 13:13:35 » |
|
Én is beállok a sorba. Boldog születésnapot Nikkie. S most látom hogy Gdat apónak is ma van a születésének évfordulója. Kellemes napot. Lew, de hát te csaj vagy. O.o Amúgy nekem teszik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #8964 Dátum: 13 nov 25, 13:16:54 » |
|
MrSaiyan mit tudna mondani a hideg es a bürokrácia áldozatának? Ùtmutatásra lenne szükségem. S.O.S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #8965 Dátum: 13 nov 25, 13:34:29 » |
|
Amúgy Gdat ma szerintem 1000 köszöntésnél is jobb ajándékot kapott, azt tudtátok? De azért gyűljenek csak, gyűljenek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8966 Dátum: 13 nov 25, 13:37:33 » |
|
A horogkeresztes füstölőtartónál mi lehetne jobb ajándék? ( kivéve egy szamárshow és egy tündehercegnő kardja ) Egyébként Nikuccia szeretlek, de nem úgy. Vajon ki lesz az első aki befogja írni hogy náluk havazott?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #8967 Dátum: 13 nov 25, 13:42:50 » |
|
Senki se fogja beírni. Nem vetted még észre, hogy ma már a Doctor Who az új "időjárás téma"?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #8968 Dátum: 13 nov 25, 13:49:39 » |
|
Tegnap még utáltátok egymást, mi minden történik egy éjszaka alatt. O.o Syzygy, ha akarod beírhatom, hogy nálunk hav... áh inkább nem, most, hogy így kijelentetted, nem poén már. Amúgy, ma felkeltem 5kor, megyek be busszal Pestre (közben boldogan néztem ki az ablakon mert hópelyheket vettem észre akik zuhanó repülésbe kezdtek... néha vízszintesen mert úgy fújt a szél) és fél időben írt a tanárom egy sms-t, hogy elmarad az órám. Mondom dejó. Oké, megérkezem a busz végállomásra, fél óra a követező buszig haza felé, és mehetek megint 1,5 órát. >_< Amúgy poén volt, nővéremmel elszórakoztunk.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 25, 15:14:00 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #8969 Dátum: 13 nov 25, 14:04:57 » |
|
Szerintem egy dedikált Anarchikusz kacarászik cédé sokkal jobb ajándék mint a felsoroltak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|