Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #8970 Dátum: 13 nov 25, 14:18:21 » |
|
Zárás: November 24. vasárnap este, addig lehet zúzni. Hétfőn még visszaolvashatóak a Trollbarlang témái, de új hozzászólást már nem lehet küldeni. Kedden törlésre kerül a téma.
Itt Cart trollkodott? Hisz eltüntették a Trollbarlangot, pedig hétfő van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8971 Dátum: 13 nov 25, 14:52:30 » |
|
Hú 601 oldal Habár nem vagyok egy új tag, de szinte sosem fórumoztam, viszont a múltkori trollbarlangon nagyon megkedveltem a társaságot Igen, nem olvastam a csevegőt sem nagyon, viszont itt is vannak (kulturált formában ), olyan jó nevetések/csevegések, mint ott ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8972 Dátum: 13 nov 25, 14:57:48 » |
|
Ááá... itt unalmasabb. Miért, valakinél már havazott?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8973 Dátum: 13 nov 25, 15:22:27 » |
|
Tegnap még utáltátok egymást, mi minden történik egy éjszaka alatt. O.o Ahogy írtad peace és love van részemről. Tökéletes procrastinating időtöltés: spárgázz Van Damme módra. http://www.epicsplit.me/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #8974 Dátum: 13 nov 25, 15:27:44 » |
|
Oh ifjú hívem, nagyon örülök neki! Jó kis játék. dehunter, vannak is meg nem is.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 25, 15:38:29 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8975 Dátum: 13 nov 25, 15:44:00 » |
|
Egyébként tudja valaki mit csinál egy szociológus, vagy azzal mit lehet kezdeni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #8976 Dátum: 13 nov 25, 16:17:19 » |
|
Én azt nem tudom hogy úgy kollektíve a bölcsész kar mit csinál, azon kívül hogy semmit...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #8977 Dátum: 13 nov 25, 16:19:00 » |
|
Igazából pszeudo-bölcsész vagyok, mivel a szociológia más egyetemeken (pl. Pesten) nem a bölcsészkarral együtt van, hanem egy külön társadalomtudományi kart alkot, jóóóó?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #8978 Dátum: 13 nov 25, 16:22:17 » |
|
Voltam bizottságnál. Az ajtón volt egy papír szépen nyomtatott névsorral, aminek a végére ceruzával oda volt firkantva a nevem. Kösz b+.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8979 Dátum: 13 nov 25, 17:45:01 » |
|
A pszeudo-halogenidből kiindulva, MrSaiyan egy bölcsész. Remélem mindenki számára világos volt az eszmefuttatásom.
Be merem vallani, néha azért eszembe jut, hogy jobb lett volna, ha én is valami értelmesebb szakot választok. Például gyógypedagógus lennék. Vagy pszichológus. Még a szociológiát is bevállalnám.
Megint mosógépet szerelnek a szomszédban... várhattak volna 45 percet, mert akkor már nem vagyok itthon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8981 Dátum: 13 nov 25, 18:01:42 » |
|
Mivel a papírra külön kell beírni őket, jelen kontextusban, nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #8982 Dátum: 13 nov 25, 21:19:58 » |
|
Kösszentyű! : ) ~ Kell még min. három szó. Azt hiszem, meg is van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #8983 Dátum: 13 nov 25, 22:26:38 » |
|
A pszeudo-halogenidből kiindulva, MrSaiyan egy bölcsész. Remélem mindenki számára világos volt az eszmefuttatásom.
Be merem vallani, néha azért eszembe jut, hogy jobb lett volna, ha én is valami értelmesebb szakot választok. Például gyógypedagógus lennék. Vagy pszichológus. Még a szociológiát is bevállalnám.
Megint mosógépet szerelnek a szomszédban... várhattak volna 45 percet, mert akkor már nem vagyok itthon.
Társadalomtudós... Ne emlegess együtt szabad bölcsészekkel, filozófusokkal és filmesztétákkal. Voltam bizottságnál. Az ajtón volt egy papír szépen nyomtatott névsorral, aminek a végére ceruzával oda volt firkantva a nevem. Kösz b+.
Erre ki kéne majd találni valamilyen Coelhós képet. Érdekes amúgy, a trollbarlang óta nem neveztek vissza a régi felhasználónevemre, de szerintem nem is akarom már, ez viccesebb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #8984 Dátum: 13 nov 25, 22:29:41 » |
|
Nyilván Cart sem azzal foglalkozik otthon, hogy kit mire nevezett. Szólni kéne ha vissza akarod csinálni, de viccesebb így tényleg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|