Syzygy
|
|
« Válasz #8820 Dátum: 13 nov 23, 15:59:19 » |
|
Azért a balkánon sem lehet olyan könnyű az élet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #8821 Dátum: 13 nov 23, 16:02:55 » |
|
Ez egyáltalán nem igaz volt év amikor nálunk még csepp hó sem volt mégis ott délkeleten panaszkodtak, hogy sok a hó... nem tudom már melyiknek sírt a szája az ottani ismerősök közül és azt sem, hogy melyik éven volt... Én imádom a havat annyira szeretném, ha idén már Mikuláskor lenne hó és még szülinapomon februárban is megmaradna... persze március közepén már jöhet a meleg. 15-én jó lenne idén az átmeneti kabát.
Hát tény és való, hogy a fenyvesekkel tarkított északi tájnál nincs szebb.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8822 Dátum: 13 nov 23, 16:05:21 » |
|
Ősszel a legszebb a hegyvidék, bár igen télen is le esik az álla az embernek, unom már az alföldet . >.>
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #8823 Dátum: 13 nov 23, 16:09:30 » |
|
Hát igen a helyvidék mindig szép. Nyáron is, mikor jó nagy sétákat lehet tenni. Kár hogy én nem lakok még csak dimbes-dombos helyen sem, csak látom ahogy körbevesznek úgy 30km-nként a dombok.
Bár ezt a hegyecskét amire tanévben vagyok száműzve meg szeretem. Olyan jókat lehet a citadellán borozni (csak ne legyen rozé).
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #8824 Dátum: 13 nov 23, 16:11:32 » |
|
Gyere, Syzy, próbáld ki. És akkor már hozz egy kis havat is. ^-^ Az én szám biztos nem sírt, mert egy esetre sem emlékszem, hogy itt lett volna hó ott meg nem. Dehogy nincs. A fenyvesekkel tarkított déli táj. xD De jó nekem, hogy választhatok. Lehetek itthon a laposon, ha ráunok, akkor elvonulok Péterváradra, csak ott meg még később lesz hó. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #8825 Dátum: 13 nov 23, 16:55:14 » |
|
Hihetetlen, hogy néha jól tud esni egy fejmosás amit telefonon keresztül kap az ember, így sikerült úgy döntenem, hogy elszakadok a gonosz trollbarlangtól és nekiállok szenvedni, de előtte olvasok egy kicsike könyvecskét... persze majd, ha már nagyon szenvedek még szerintem jelét adom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #8826 Dátum: 13 nov 23, 17:03:25 » |
|
Noemi, nem fog menni, a füledben ott lesz, hogy "trollbarlang, Mini add nekem Szarvas burgert." és vissza térsz. Nagyon éhes vagyok már, nem ette ma semmit. Amúgy sok sikert, nehogy megbukj.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #8827 Dátum: 13 nov 23, 17:04:34 » |
|
De legalább volt értelme a trollbarlangnak tök megkedveltelek Minagi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #8828 Dátum: 13 nov 23, 17:15:16 » |
|
Oh köszönöm, a végén elpirulok.... Késő. Látom nem megy a távozás, félsz, hogy hiányozni fogunk, mi?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #8829 Dátum: 13 nov 23, 17:16:16 » |
|
Még a végén egy tátongó űr marad a lelkemben utánatok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #8830 Dátum: 13 nov 23, 17:22:51 » |
|
Tudtam én. Igazából meg is értem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8831 Dátum: 13 nov 23, 18:45:26 » |
|
Gyere, Syzy, próbáld ki. És akkor már hozz egy kis havat is. ^-^
Mikor mehetek? Minagi nekem is adj szarvas burgert
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #8832 Dátum: 13 nov 23, 18:46:40 » |
|
Van bennük cheerleader effektus, de tényleg szépek. ^^ Más: azt hittem ez velem nem történhet meg, ám pont így alakult a mai nap. Mentségükre szóljon hogy elég változatos volt a playlist és volt Korn is. Amúgy a pinyóban is sokszor szól Nickelback... mondjuk itt kéne szégyelnem magam, hogy én nem mozgok, csak kocsmázni járok...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #8833 Dátum: 13 nov 23, 18:47:22 » |
|
Még nekem sem ad. Pedig már a Palotajátékokra beígérte...
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #8834 Dátum: 13 nov 23, 18:51:39 » |
|
Miii? nem ígértem, úgy volt, hogy lesz a kocsmában, de nem csináltak. T_T Tessék itt van, a kép minőség rossz és itt olyan picinek tűnik, de nagyon nagy volt és finom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|