Syzygy
|
|
« Válasz #8745 Dátum: 13 nov 19, 20:52:49 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #8746 Dátum: 13 nov 19, 21:46:01 » |
|
Tényleg eléggé kiégés veszélyes,de egy kettő azért érdekes
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #8747 Dátum: 13 nov 19, 22:00:19 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8748 Dátum: 13 nov 19, 22:48:27 » |
|
Egyébként az utóbbi szabónak volt kiállítása az egyetemen, iszonyat jó (szinte már tündés ruhákat varr), de mindegyik ára 50 ezer fölött van. Helyileg, és időben mikor volt? Illetve lesz-e ilyen a közeljövőben?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #8749 Dátum: 13 nov 19, 23:05:37 » |
|
Tavasszal az ÉTK-ban voltak kitéve a kabátok, dolmányok meg atillák. Nem tudom, hogy a közeljövőben lesz-e, már jó ideje csak rosszabbnál rosszabb festmények vannak, bár kivételesen a jelenlegi tűrhető.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8750 Dátum: 13 nov 19, 23:16:44 » |
|
Többek között ezt sajnálom a kassaiban, hogy kint van a fenében az egyetemi központhoz képest, még ha a logisztikát úgy ahogy meg is oldották.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #8751 Dátum: 13 nov 19, 23:21:00 » |
|
Megértelek. Mentünk múltkor a Főnixhez a 22-essel. Ahogy bámultam ki az ablakon, úgy éreztem magam, mintha a világvégén lennék. http://index.indavideo.hu/video/Pankraciova_fajult_ruhaosztas_CsenyetenHat kiló liszt három nap alatt elfogy. Elvégre is, nem egyszer kell főzni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 20, 01:03:12 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8752 Dátum: 13 nov 20, 08:02:14 » |
|
Ha csak a szűkebb családra főznek, akkor nem is sok az a 6 kiló. Most ez sablon mondat lesz, de úgy kiküldeném ide a megélhetési jogvédőket, éljenek már közöttük legalább 1 hétig. Majd akkor elbeszélgethetnek velük a jogaikról. Nah Noémi mód on : 10-től zh, and i ride to war but not to victory.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 20, 08:02:49 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8753 Dátum: 13 nov 20, 11:01:19 » |
|
Utálok csapatmunkában dolgozni! x órát eltöltöttem azzal, hogy lefordítsam a saját elvállalt témámhoz kapcsolód cikket és viszonylag emberi nyelvre átírjam, erre valaki feltölti a dolgozatot, hogy ez a végleges, kihagyva mindenféle egyéb módszert. Két nappal azelőtt beszéltük meg ki mit ad még hozzá. De ezek szerint azt csak én vettem komolyan. Utálok felesleges melózni! Inkább dolgozom 15x annyit a témán, mint kellene de ne legyen felesleges.
Kíváncsi vagyok mit főznek annyi lisztből, hogy elfogy. Csirízt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #8754 Dátum: 13 nov 20, 14:50:02 » |
|
Látom ám mit csinálsz itt, na de várd csak ki a jövőhetemet. Muhahahahaaa!!!
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #8755 Dátum: 13 nov 20, 14:54:31 » |
|
A Vita topicra reagálva: Saphi, te még akasztva is szebb lennél az átlagnál. *-*
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 20, 15:00:29 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8756 Dátum: 13 nov 20, 23:05:54 » |
|
Annyi álmatlan éjszaka, és megannyi elnyomott vészterhes, nélkülözésekkel telített hónapok után, végre megnéztem az Avengers-t! Maga a film két alappillérből/komponensből áll: - 50 % Scarlett mell/fenék - 50 % Tom Hiddleston Úgy érzem, most végre új fejezetet nyithatok az életemben ezek után.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #8757 Dátum: 13 nov 21, 00:02:09 » |
|
Én csak Robertdánlidzsniort láttam az egészből.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #8758 Dátum: 13 nov 21, 09:10:12 » |
|
Számomra ez a film (meg az összes Marvel film) olyan, mint ami itt a Fairy Tail kapcsán hangzott el: szóval, hogy ez színtiszta szórakozás. Egy egészen minimális szinten se lehet komolyan venni, ezért élvezetes. + Scarlett Várom nagyon a második részt is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8759 Dátum: 13 nov 21, 11:29:30 » |
|
Megnéztem a Thor-t is és nekem jobb volt mint az Avengers, szóval eljutottam arra a kritikus pontra, hogy megnézném moziban a Thor 2-őt. Úgy ültem le eléjük hogy nem vártam semmit, és így nem volt probléma, bár amerika kapitány és vasember annyira érdektelen számomra, azokat a filmeket biztos nem fogom megnézni, és pókembert is mindig kihagyják. Meg Scarlett helyett szívesebben nézném Lokit. azt hiszem még nem fordult át teljesen offba.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 21, 11:41:31 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
|