gman
|
|
« Válasz #8715 Dátum: 13 nov 18, 19:24:21 » |
|
Pesze, hogy láttam. Mindent láttam, ami digimon. Különösebb értelme egyiknek sem volt, de hát nem is azért csinálták szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #8717 Dátum: 13 nov 18, 19:27:41 » |
|
Mint ahogy a pokemont sem. Nekem az 1, 4 és a 6.évadok a favoritok. A többi is tetszett (kivéve a hetedik, mert annak szinte semmi értelme nem volt), de ezeket néztem többször.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 18, 19:29:27 írta zitagirl »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #8718 Dátum: 13 nov 18, 19:27:56 » |
|
De jó is volt az ovi, akkor tényleg én voltam a Diktátor. Ez basszus, rohadt aranyos. Micsoda vágyak... (Amúgy,már szerettem volna mondani, az aláírásod, nagyon aranyos lett.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #8719 Dátum: 13 nov 18, 19:36:05 » |
|
A Pokemon valahogy jobban megmaradt bennem hogy van az a 3 kölyök a baseballsapkás, a vörös csaj és a csukott szemű nőcsábász. Illetve a Rakétások is, na meg Pikachu rá is emlékszek.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #8720 Dátum: 13 nov 18, 19:38:20 » |
|
Ajj gyerekek, valaki fogjon le, túl közel a trollbarlang!
Amm, mikor is lesz amúgy? Bocsi, elfelejtettem, amit a múltkor mutattatok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #8721 Dátum: 13 nov 18, 19:39:13 » |
|
Most hétvégén, amikor dolgozni fogok éjjel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #8722 Dátum: 13 nov 18, 19:40:24 » |
|
Ayumi, cuki vagy, ahogy panaszkodsz. Amikor tudod leírod, hogy dolgozni fogsz. Korábban, meg azt írtad, hogy nincs munkád és jó lenne ha már lenne...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 18, 19:41:04 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #8723 Dátum: 13 nov 18, 19:51:55 » |
|
Nem igazán panaszkodás csak a trollbarlangot vártam erre pont nem vagyok akkor szabad, de egyébként az éjszakás zavar a legkevésbé csak most hétvégén lennék szabad. Erre ma is menni kell, ami nem lenne baj, ha eleve menni kellett volna és nem úgy van hogy elvileg ma szabad lennék erre csörög a telefon hogy valaki megbetegedett. Hogy van meló az meg jó amikor fizu van azt szeretem. Egyébként a "dolgozni fogok éjjel" részt a 4 szavas szabály megfelelhetőség miatt írtam javarészt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 18, 20:24:02 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #8724 Dátum: 13 nov 18, 20:48:47 » |
|
Én meg egy tök menő faluban leszek hétvégén, de azért megpróbálok benézni a barlangba is. Mini..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #8725 Dátum: 13 nov 18, 20:52:39 » |
|
Hiszek neked. Ritka az az ember aki nem szereti a fizetédi idôt. Niki, nem is kell ennél több.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8726 Dátum: 13 nov 18, 21:14:11 » |
|
Rossz méretben érkezett meg az I am the one who knocksos kapucnis felsőm. Így ez az öcsémé lesz. De írtam mailt, és már nyomtatják a megfelelő méretet. Most már nem én leszek az egyetlen aki kopogtat itthon...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #8727 Dátum: 13 nov 18, 22:11:13 » |
|
Én se leszek itthon hétvégén, de amilyen szar volt a legutóbbi trollbarlang nem ezért vérzik a szívem, hanem mert így 2-3 nappal később látom az 50. évfordulót Aporpó, Mini, készülj fel hogy egyik nap skypon letámadlak a Doctor Whoval
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #8728 Dátum: 13 nov 18, 22:33:50 » |
|
Uh, máris görcsbe rándult a gyomrom. Alig várom, ha nem találsz ott, de itt igen, akkor írd meg, hogy "Skype, most!" és tudni fogom miről van szó. >.< Amúgy én nem tudom hol leszek, nagy eséllyel tanulni fogok, vagyis ez a tervem....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #8729 Dátum: 13 nov 19, 00:15:27 » |
|
És ha a jégmenyét kifagyasztja a levegőből az oxigént, akkor mi táplálja tovább a tűzróka égését?
Mondjuk ugyanaz, mint a jégmenyétben a jég képződését, saját maga. Másrészt a fagyott, más néven folyékony oxigén egy picit robbanás és tűzveszélyes, szóval ez pont elég nagy öngól lenne. Áhá, szóval a doktorral kellene azonosulnom? Szerintem a karaktere szar. Valószínűleg itt vannak a gondok.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
|