K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #8685 Dátum: 13 nov 18, 14:44:55 » |
|
Ez nem túl biztató. Főleg hogy a feladat/vizsga amit be kell adnom majd a telefonos Op rendszerekről szól. Nyílt és zárt forráskódúakét. Legalább kaptam egy független véleményt is róla,kiemelni biztos nem fogom a használhatóságát. Amúgy ezen kívül van egyéb véleményed/használói eredményed róla?Érdekelne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #8686 Dátum: 13 nov 18, 15:40:14 » |
|
Naiv kérdés: Mi a bánat jó ebben a Doctor Who-ban?
Sokminden. Egyszerűen jó és kész. Valakinek pedig nem az. Ez olyan mintha én megkérdezném az ismerősünket hogy mi jó a Való világban (a valóságshow), ecsetelheti a dolgokat hogy miért de engem soha a büdös életben nem fog lekötni az a műsor.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8687 Dátum: 13 nov 18, 15:45:30 » |
|
Az analógia téves és csúsztat is rendesen. Hogy lehetne már a kettőt összehasonlítási alapnak tekinteni? Meg ha úgy kezded hogy sokminden és rá kapásból annyit írsz hogy egyszerűen jó és kész, kicsit ellentmondásos. tudom kibírhatatlan vagyok és forever alone
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #8688 Dátum: 13 nov 18, 16:53:23 » |
|
A doctor whoban az a jó, hogy az ember átélhet olyan élményeket amit a valóságban nem. Egyrészt a maximális szabadságot. Soha semmi nem kötelező. Ugyanakkor mégis nemes célokért cselekszik a doktor és ennek a két érzésnek a kombója jó érzéssel tölti el az embert. Aztán a végtelen lehetőség az időben és térben való utazásra. És a hatalom érzése, hogy ekkora befolyással lehet valaki a világra. Amikor az ember nézi a sorozatot azonosul az emberrel és a doktorral jó azonosulni. Ez a receptje.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #8689 Dátum: 13 nov 18, 16:54:50 » |
|
A DW-ban rengeteg nagyon király dolog van, mondhatnám az évadok nagyon tudatos és finom felépítését(mármint a RTD-érában), a karakterek közötti chemistryt, pár zseniális csavart vagy menő lényt, de igazából a Doctor karakterdrámája az ami az egésznek a lényegét adja Viszont ezt csak akkor érti az ember, ha szépen egyesével megnéz minden részecskét, még az első évadból is. szerk.: Gdat beír elém... de én vagyok így oldal tetején. :3 És ha már DW-utalások, akkor a V for Vendettában(V mint Vérbosszú) többször is ment a paródiája a háttérben a TV-ben
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 18, 17:02:31 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #8690 Dátum: 13 nov 18, 17:05:15 » |
|
Az analógia téves és csúsztat is rendesen. Hogy lehetne már a kettőt összehasonlítási alapnak tekinteni? Meg ha úgy kezded hogy sokminden és rá kapásból annyit írsz hogy egyszerűen jó és kész, kicsit ellentmondásos. tudom kibírhatatlan vagyok és forever alone Viccelsz? A számból vetted ki a szavakat. Csak kicsit máshogy fogalmaztam volna meg. So thanks. Amúgy ezt a DW-s dolgot én is meg szerettem volna már kérdezni. Szóval azt mondjátok, hogy érdemes bele kezdeni? Egyszer...kicsit késöbb tuti megnézem mert az egyik Doktort nagyon szeretem. Ui.: Rohadt sz@r mobilról írni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 18, 17:08:52 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #8691 Dátum: 13 nov 18, 17:09:15 » |
|
Volt, hogy második körös voltam vizsgán, de annyira be akartam fejezni, hogy nem tanultam, mert indulás előtti utolsó pillanatban is azt néztem. Nem is sikerült. De a 3. körön átmentem, bár ha még egy pontot veszítek már nem. Nagyon komolyan vettem a társasági jogot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #8692 Dátum: 13 nov 18, 17:30:25 » |
|
És melyik Doktort szereted? Am érdemes belekezdeni, de egyébként ismerem ezt az érzést hogy érzed hogy valamibe bele kéne kezdeni, de nincs most hozzá kedved. De ha ez így megy akkor a trollbarlangban ki fog törni a fórumháború a DWsek és az anti DWsek közt, amin én csak féltakarékon veszek részt az éjszakás miatt (csokigyárban nem lehet netezni). És ma is menni kell pedig szabad lennék de már megint felhívtak, amikor megláttam a kijelzőn a számot akkor már tudtam hogy meló van ma.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #8693 Dátum: 13 nov 18, 17:37:57 » |
|
Legalább kaptam egy független véleményt is róla,kiemelni biztos nem fogom a használhatóságát. Amúgy ezen kívül van egyéb véleményed/használói eredményed róla?Érdekelne Mármint az androidról vagy a firefoxról? Az android használhatóságát nyugodtan kiemelheted, mert semmi probléma vele. Egyedüli hibája talán, hogy zavarja a memóriát, szóval Aes, lehet inkább azt kellett volna írnod: phone is shit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #8694 Dátum: 13 nov 18, 17:53:47 » |
|
Az androiddal semmi baj sincs, firefox nem működött. Le is töröltem. Am is csak ki akartam próbálni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #8695 Dátum: 13 nov 18, 18:07:00 » |
|
A jégmenyét a tűzróka ellensége? Az első mondjuk jobb. A jég erősebb a tűznél.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #8696 Dátum: 13 nov 18, 18:09:23 » |
|
Az android résszel nincs bajom csak az egyik viszonyítási példának szánom a Firefox Os-t is a többi megoldás mellett. Főleg hogy a "droid" az egyik alap. Androirdról lehet a legtöbbet írni az biztos. Csak még nem tudok eleget róla(Firefox Os) ezért kérdeztem meg Aes-t hogy van-e bővebb tapasztalata vele,hátha bele tudnám venni.Ehhez a részhez írtam hogy akkor annyira nem emelem ki. UI:Hibák részletezése is jó támpont lehet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #8697 Dátum: 13 nov 18, 18:40:31 » |
|
Miért erősebb a jég a tűznél? :DDDDDDDDDDDDDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #8698 Dátum: 13 nov 18, 18:44:31 » |
|
A Targaryenek eléggé hisztisek lennének erre a felvetésre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|