Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8655 Dátum: 13 nov 17, 15:16:55 » |
|
Sanyika a tánctudásával lekenyerezett. Nem is értem, hogy az RTL klub miért is nem csapott le rá...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #8656 Dátum: 13 nov 17, 15:18:56 » |
|
Mondta, hogy hívták Magyarországra csak nem ment, mert fárasztó az út, de még nem volt egyébként Magyarországon úgyhogy nem tudni, honnan tudja ezt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #8657 Dátum: 13 nov 17, 15:55:21 » |
|
Ez a Sanyi nagyon menő, a kitartásos szövegével erőt adott a továbbiakhoz! --------------------------------------------------- 7 év után végre előrendelhető! Megélt már több átnevezést, meg bejelentették a köcsögök, hogy ps3 helyett 4-re adják ki, de előrendelhető!!!! :O Hosszabb ideig húzták, mint a diablo III-at... >>tudom, hogy a trailer már régi, de eddig nem fedeztem fel, hogy már lehet rendelni. Nem mintha probléma lenne, most nincs potya húszezrem. xd Ha meg olyan szar, mint az utóbbi FF-k, akkor nem is éri meg.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 17, 15:58:48 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8658 Dátum: 13 nov 17, 16:05:29 » |
|
Megjelent a half life 3, installálom. A VIII-at lenne érdemes, csak valami miatt nem jó, eltűnnek a gombok, kár érte, pedig annak még a grafikája sem rossz. Egyébként meg nem kéne elmenni XX-ig, hanem remakelni kéne a VII-et annak piszkosul örülne mindenki, mert mégis az a legmainstreamebb a sorozatból.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #8659 Dátum: 13 nov 17, 16:50:53 » |
|
Ezt Micsudinak küldöm, hadd örüljön:
Recently, many interesting features about the role of FGF21 in metabolism have been published. FGF21 regulates PGC1-α protein levels and enhances white adipose tissue browning with upregulation of UCP1 and other thermogenic genes in a cold-exposure mouse model (66). Kim et al. reported that muscle-specific deletion of the Atg7 (autophagy-related 7) gene in mice produced mitochondrial dysfunction and promoted FGF21 expression, showing a phenotype of being insulin-sensitive and resistant to diet-induced obesity (67).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #8660 Dátum: 13 nov 17, 16:53:10 » |
|
Szerintem mindenki jobban örülne neki, ha tudnánk mit jelent.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #8661 Dátum: 13 nov 17, 17:19:03 » |
|
Valami egerekkel van valami. Nem tom mit csináltak velük, de biztos nem élvezték. Am sztem az a dolog lényege, hogy micsudi lássa, hogy a kísérleti egerek élete sokkal szarabb, mint az övé.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 17, 17:30:14 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8662 Dátum: 13 nov 17, 17:41:26 » |
|
Tele vagyok...
Jajj még itt is angol nyelvű biokémiás izéket kell olvasni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #8663 Dátum: 13 nov 17, 18:19:16 » |
|
12 mindenféle kicsi csoki 7 tábla künféle milka 2 doboz bonbon 1 diákcsemege 1 csomag sajtostallér 2 csomag csokis keksz 1 doboz mozart golyó 1 családi doboz apró csoki 2 doboz halva
Ennyi nasit találtam itthon. Nektek milyen nasitok van?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
I love you spagetti Vallás: mugen
|
|
« Válasz #8664 Dátum: 13 nov 17, 18:26:34 » |
|
Nálam csak 3 zacskó chips xD
|
|
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #8665 Dátum: 13 nov 17, 18:46:35 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8666 Dátum: 13 nov 17, 19:03:54 » |
|
Fagyasztóban van 3 rekesz rétes, meg egy doboz sztracsatellás fagyi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #8667 Dátum: 13 nov 17, 19:53:51 » |
|
Fura hogy a gyógyszereket lehet egereken tesztelni mert van köztünk hasonlóság. Ám a nagyon spéci orvosi szakszavakon kívül nyelvtanilag ez egy nem túl bonyi szöveg.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #8668 Dátum: 13 nov 17, 20:01:24 » |
|
Hát én nem az egerek miatt másoltam be, de mindegy... Fura hogy a gyógyszereket lehet egereken tesztelni mert van köztünk hasonlóság ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #8669 Dátum: 13 nov 17, 20:05:12 » |
|
RÁJÖTTEM hogy nem az egerek miatt tetted be. csak én az egereket emeltem ki belőle. Tekintsd ezt egy alternatív művészi felfogásnak. Vagy egyszerűen csak szeretem az egereket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|