Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #8505 Dátum: 13 nov 10, 22:21:37 » |
|
Saphira. Vitatkozunk valami metafizikai témáról? Már csak 3 nagy vita kell és új rangom lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #8506 Dátum: 13 nov 10, 22:31:44 » |
|
Lángba borítsam neked a topicot valamivel amiről lehet vitatkozni ? Ahhoz nagyon értek
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #8507 Dátum: 13 nov 10, 22:39:34 » |
|
Nem biztos, hogy ilyenkor ténylegesen bele szeretnék kezdeni. Csak ránéztem a hsz számomra és meglepődtem, hogy ilyen sok. Belegondoltam, hogy miért lehet és rájöttem, hogy a múltkori vita volt a hunyó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8508 Dátum: 13 nov 10, 22:40:52 » |
|
Gdat ez a piros szín olyan, mintha köcsög piros csizmiben lennél.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #8509 Dátum: 13 nov 10, 22:41:33 » |
|
Képtelenség, holnap biokémia zh-m, tele van a fejem hülyeségekkel. Habár, ha érdekel valakit a zsíranyagcsere...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8510 Dátum: 13 nov 10, 22:44:53 » |
|
Szerintem Micsudit érdekelné, mert panaszkodott már valami olyasmiről, hogy zsír helyett izom kellene, már nem emlékszem pontosan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #8511 Dátum: 13 nov 10, 22:46:28 » |
|
Nem hiszem el, egyszer akarok valami beilleszteni nomrálisan, és aztmondja érvénytelen a youtube link Na mindegy. Kids react to gay marriage, if somebody cares : https://www.youtube.com/watch?v=8TJxnYgP6D8
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #8512 Dátum: 13 nov 10, 22:50:13 » |
|
Ilyen videókat néztem pár hete. Egy-kettő rohadt nagy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #8513 Dátum: 13 nov 10, 23:10:23 » |
|
Jaja ezek jó vidik. Ám sok sikert Saphi menni fog. You are a clever girl
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #8515 Dátum: 13 nov 11, 00:57:18 » |
|
Saphi te direkt nevettetsz engem? Most már bevallhatod, hogy csak miattam teszed. Mondjuk most már olyan szintjén álltam a mókának, hogy kacajom visszafolyatása érdekében legszívesebben a fejem a falba vertem volna. Csak sajnos tudtában vagyok, hogy ennél több agysejtem halálát már nem szenvedhetem a mai este folyamán, mint azt imént tettem. Az viszont tényleg tetszett mikor csak elterelted a figyelmemet a teendőimről. De szeretek szakdolgozatot írniiii
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8516 Dátum: 13 nov 11, 10:57:54 » |
|
Csak az a baj ezzel hogy az I Vh.-ban pont azért haltak meg legalábbis a magyar katonák, hogy ne legyen Trianon semmi esetre sem. Nyilván stating the obvious de ilyen szinten nem is tudok mást csinálni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #8517 Dátum: 13 nov 11, 11:14:43 » |
|
Az egésszel csak az a baj, hogy ennek a juhtubos kommentelőnek az utolsó mondata maga volt a színtiszta igazság. Őt magát is meg lehet úszni, ha az utolsó mondatát elfogadjuk igaznak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8518 Dátum: 13 nov 11, 11:28:28 » |
|
Kivéve a post-rock szekció, ott nem találsz egy hate kommentet sem, mindenki örül a másiknak, néha eltűnődőm hogy tényleg létezik ilyen és igen, szóval nem a juhtubbal van baj.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #8519 Dátum: 13 nov 11, 11:39:21 » |
|
Nekem a kedvenc youtube kommentem az volt, amikor vki leszólt egy számot meg emós szöveget nyomott és erre beszólt neki egy arc, hogy : "F**szom nem vagy te egy kicsit a k***a anyád??" Ez annyira tiszta, egyszerű és zseniális. Mi azóta ezt használjuk otthon, persze nem egymásra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|